Google+ To Φανάρι : Απαράδεκτη γυμνόστηθη διαμαρτυρία από Femen του Σόρος στην Ακρόπολη

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Απαράδεκτη γυμνόστηθη διαμαρτυρία από Femen του Σόρος στην Ακρόπολη

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βεβηλώνει τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με αυτές τις αηδίες Καμία Femen κανενός Σόρος για κανένα λόγο δεν μπορεί να έρχεται και να χρησιμοποιεί ως ντεκόρ τον Ιερό Βράχο, της ιστορική κληρονομιά μας και της ανθρωπότητος για τις νεοταξικές προπαγανδιστικές του ενέργειες!
Η φωτοβόλος κληρονομιά της Ελλάδος δεν έχει καμία σχέση με τις σκοταδιστικές προπαγάνδες των σιωνιστών!...


Μια ξανθιά γυμνόστηθη γυναίκα, μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Femen του σιωνιστή Σόρος πόζαρε μπροστά στο ναό του Ερεχθείου στην Ακρόπολη.

Η απαράδεκτη ακτιβίστρια φορούσε ένα στεφάνι από λουλούδια ενώ στο στήθος της έχει γραμμένο το αντιθρησκευτικό, αθεϊστικό σύνθημα: «No master, no God», δηλαδή, «Δεν έχω θεό, δεν έχω αφεντικό».
Και όλα αυτά που; Στον υπέρτατο τόπο σύμβολο της δημοκρατίας και του πολιτισμού, το μέρος λατρείας των αρχαίων προγόνων μας

Πρέπει να πούμε πως η ενδυμασία και το στεφάνι της εν λόγω "κυρίας" δεν έχει αρχαιοελληνικές καταβολές αλλά εμπεριέχει συμβολισμούς από την καμπαλιστική θεωρία-θρησκεία περί "της μάνας Γης" κλπ....

«Αντισταθείτε, παλέψτε μέχρι τέλους, γίνετε FEMEN»(!;) είναι το μάλλον ασαφές σχόλιο που συνόδευε τη σχετική ανάρτηση στο ελληνικό προφίλ της οργάνωσης στο twitter.

Και κάτι τελευταίο: Τόσους φύλακες έχει ο Ιερός Βράχος. Δεν βρέθηκε κάποιος να τους σταματήσει;

Με πληροφορίες από εδώ

Δημοσθένης Το Φανάρι 8-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου