Google+ To Φανάρι : Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε... ντρέπεστε; 5 χρόνια σκληρής ιμπεριαλιστικής επίθεσης και στο "δικτατορικό" καθεστώς εγκαινιάζουν Ελληνορθόδοξους ναούς!

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε... ντρέπεστε; 5 χρόνια σκληρής ιμπεριαλιστικής επίθεσης και στο "δικτατορικό" καθεστώς εγκαινιάζουν Ελληνορθόδοξους ναούς!

24 Μάρτη 2015, Barzeh - Συρία.
 Εγκαίνια του ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου...
5 χρόνια αδιάκοπης αντίστασης του Συριακού λαού στους μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης, τους αποκεφαλιστές της Αλ Κάιντα... και εγκαινιάζουν ναούς υπό την προστασία του "δικτάτορα" Άσαντ και της Χεζμπολά!
Η Ορθοδοξία στην Συρία δίνει τη δική της μάχη και δεν είναι μια θρησκευτική μάχη, αλλά "πόλεμος" διαφύλαξης του ελληνικού πολιτισμού και ελληνικού πνεύματος.
Εκεί οι παπάδες φοράνε παντελόνια... προστατεύουν τον λαό τους, την πατρίδα τους!....

Το φανάρι (Βαρθολομαίος)... υπάκουος δούλος στον χαλίφι Ερντογάν, που θέλει να ενσωματώσει τη βόρεια Συρία στο χαλιφάτο του, σιωπαίνει ένοχα! Ούτε μια...
δήλωση συμπαράστασης στη χειμαζόμενη Ορθοδοξία της Συρίας!

Ο Ιερώνυμος, για τα μάτια της Μέρκελ και τα ευρώπουλα των επιχορηγήσεων... διπλά ένοχος!
Μόνον η Ορθοδοξία της Ρωσίας στέκεται στο πλευρό των Ελληνορθοδόξων της Συρίας!




Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία), 28 Οκτώβρη 2012: "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;
Η επίσημη μνημονιακή Ελλάδα των Σαμαρά-Βενιζέλου, διάκοψε κάθε διπλωματική σχέση με την φίλη Συρία και απέλασαν την πρέσβειρά της από τηυν Ελλάδα...
Η νέα κυβέρνηση, ο Νίκος Κοτζιάς... γιατί δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Συρία; - Nίκο Koτζιά... αυτή η σημαία, για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;


Εκεί η Ορθοδοξία είναι με τον Λαό κι όχι με τη γερμανική ΕΕ:









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου