Google+ To Φανάρι : Τρόμος στο Παρίσι - Αιματηρή επίθεση σε εβραϊκό κατάστημα και δεύτερη ομηρία (βίντεο+φωτο)

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τρόμος στο Παρίσι - Αιματηρή επίθεση σε εβραϊκό κατάστημα και δεύτερη ομηρία (βίντεο+φωτο)

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το Παρίσι, καθώς την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση και κατάσταση ομηρίας με δράστες τους υπόπτους του μακελειού στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo μια νέα αιματηρή επίθεση, με δύο νεκρούς, εκτυλίσσεται
στη Γαλλική πρωτεύουσα....
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ένοπλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, επιτέθηκαν σε ένα Εβραϊκό καταστημα (παντοπωλείο) που βρίσκεται στο Port de Viencennes. 
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε ένας τραυματίας και ένας όμηρος. Ωστόσο αργότερα η Γαλλική αστυνομία ανέφερε πως υπάρχουν δύο νεκροί και πέντε άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας. 
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο ένας από τους δύο ενόπλους είναι ο δράστης της επίθεσης τη Πέμπτη στη Μονρούζ κατά την οποία σκοτώθηκε μία δημοτική αστυνομικός.
Μάλιστα έγινε γνωστό ότι η αστυνομία συνδέει τον συγκεκριμένο δράστη με την αιματηρή επίθεση στο σατιρικό περιοδικό   Charlie Hebdo. 
Η Γαλλική αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου για την επίθεση και την ομηρία στο παντοπωλείο, ο οποίος ονομάζεται  Amedy Coulibaly, 33 ετών.
Επίσης οι αρχές θεωρούν ότι μια γυναίκα που ονομάζεται Hayat Boumeddiene, 26 ετών εμπλέκεται και αυτή στην επίθεση.

«Υπάρχει μια κατάσταση ομηρίας - πυροβολισμών», ανέφερε μια αστυνομική πηγή στο Παρίσι, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο ένοπλος έχει απειλήσει ότι θα κρατήσει τους ομήρους σε αιχμαλωσία μέχρι να φύγουν ελεύθερα τα δύο αδέλφια που βρίσκονται υπό αστυνομική πολιορκία στη Βόρεια Γαλλία. 
Αστυνομικές πηγές δήλωναν ότι ο 32χρονος ύποπτος Amedy Coulibay, φοράει μια πανοπλία και κραδαίνει δύο αυτόματα όπλα καλάσνικοφ. Η ίδια πηγή, σύμφωνα με τη Daily Mail, ανέφερε ότι μαζί του συνεργάζεται η 26χρονη Hayat Boumeddiene, η οποία είναι, επίσης,  «οπλισμένη και επικίνδυνη».









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου