Google+ To Φανάρι : Λουκέτο στην αεροπορική εταιρία της Κύπρου

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Λουκέτο στην αεροπορική εταιρία της Κύπρου

Πρόσω ολοταχώς για νέα αεροπορική εταιρεία
Μετά την ταφόπλακα στον κρατικό αερομεταφορέα της Κύπρου, η επόμενη ημέρα διαγράφεται κυρίως για τους υπαλλήλους της εταιρείας δύσκολη.
Η Κυβέρνηση από πλευράς της, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες προκειμένου να διαφανεί αν υπάρχει ενδιαφέρον για δημιουργία νέου κρατικού αερομεταφορέα που θα φέρει το όνομα και το σήμα των Κ.Α.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έχουμε θέμα» στο Ράδιο Πρώτο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε ότι το κλείσιμο της εταιρείας, ήταν αναπόφευκτό δεδομένων των όσων έχουν διαμειφθεί από πολιτικές χρόνων.

Θα πρέπει είπε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο εγχείρημα ενώ παράλληλα γίνονται συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου να μην επηρεαστεί η συνδεσιμότητα της Κύπρου.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εάν αυτό καταστεί αναγκαίο να διενεργηθεί έρευνα για το πώς οι κυπριακές αερογραμμές οδηγήθηκαν στο κλείσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κοινή διάσκεψη τύπου των ΥΠΟΙΚ και Υπ.Συγκοινωνιών, ο Χάρης Γεωργιάδης ανέφερε ότι στις προσπάθειες της Κυβέρνησης «εντάσσεται και η διερεύνηση της πιθανότητας λειτουργίας νέας εταιρείας, που να φέρει το όνομα και σήμα των ΚΑ».

Ο Μάριος Δημητριάδης, εξάλλου, ανέφερε ότι για όλους τους προορισμούς, προς τους οποίους είχαν πτήσεις οι ΚΑ, εξακολουθεί να υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση που εξυπηρετείται από τουλάχιστον μία ή δύο αεροπορικές εταιρείες. Για δύο προορισμούς που αφορούν το Παρίσι και το Άμστερνταμ, υπάρχει δυνατότητα καθημερινής σύνδεσης, ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες προβλέπεται απευθείας σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου