Google+ To Φανάρι : ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Η Κυριακή είναι αργία και ήμερα ξεκούρασης.
 Οι νεοταξίτες   θέλουν να μας βάλουν στην λογική ότι δεν υπάρχει ημέρα ξεκούρασης, ημέρα χαλάρωσης, ημέρα ανασυγκρότησης του εαυτού μας, μια ημέρα να είμαστε με την οικογένεια μας με τα παιδιά μας, με τον σύντροφο μας, μια ημέρα με τον Θεό μας, μια ημέρα να πάμε για μπάνιο βρε αδερφέ καλοκαιριάτικα, αλλά...
επιδιώκουν να μας έχουν να τρέχουμε αγχωμένοι  διαρκώς στους δρόμους για ψώνια λες και χάθηκαν οι μέρες και οι ώρες, λες και μέχρι τώρα δεν ψωνίζαμε, δεν λειτουργούσαμε ως κοινωνία και ως άνθρωποι.

Συμμέτοχοι σ' αυτήν την κατάργηση του δικαιώματος μας στην αργία της Κυριακής είναι σαφώς και όλες οι πολυεθνικές και οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ που μόνο σκοπό έχουν το κέρδος και όχι τις αξίες μας, τις αρχές μας  και τις ανάγκες μας.  

Το θέμα της Κυριακάτικης αργίας δεν ξεφύτρωσε από μόνο του αλλά συμπεριλαμβάνεται ως μια άλλη πτυχή   στην γενικότερη επίθεση που δέχεται ο Ελληνικός λαός και η κοινωνία μας από τους παγκοσμιοποιητές που στοχεύουν στην πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων αφού θέλουν να έχουν μόνο υποτακτικούς και χωρίς βούληση ανθρώπους.
   
Πρέπει να αρνηθούμε αυτόν τον κατήφορο που μας δείχνουν οι εραστές της παγκοσμιοποίησης και οι δυνάστες του λαού μας και όχι μόνο, και πρέπει να δείξουμε και να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στην πρακτική αυτή.

Φυσικά το θέμα  δεν εξαντλείται σε ένα άρθρο σαν και αυτό άλλα αποτελεί μια καλή αφορμή για να συλλογιστούμε με όσο μυαλό μας έχουν αφήσει τα προπαγανδιστικά νεοταξικά ΜΜΕ, τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας, στην κοινωνία μας, στον κόσμο μας που κυριαρχείται από μια σπείρα ληστών που δεν έχουν κανένα ανθρώπινο συναίσθημα ...

 Δημοσθένης Το Φανάρι  1-8-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου