Google+ To Φανάρι : Εισβάλλουν από παντού: 155 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν σε Σάμο και Χίο

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Εισβάλλουν από παντού: 155 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν σε Σάμο και Χίο

Εισβάλλουν από παντού: 155 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν σε Σάμο και ΧίοΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΗ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
 Η «άλωση» της χώρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς…

 Στην περισυλλογή 155 λαθρομεταναστών σε Σάμο και Χίο, προχώρησαν σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Ειδικότερα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 36 λαθρομετανάστες, που είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα με σκάφος στην παραλία «Ποτάμι» στο Καρλόβασι Σάμου.
Επίσης, άλλοι 36 που επέβαιναν σε λέμβο και είχε παρουσιάσει εισροή υδάτων, περισυνελέγησαν από το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, από θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Σάμου.
Στη Χίο, 43 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην παραλία Καρφά, νοτιανατολικά του νησιού και άλλοι 40 στην παραλία Γιόσωνα στα Καρδάμυλα.
Πηγή 
Η Ελλάδα μας απειλείται   από τις ορδές  των μουσουλμάνων ασιατών που με πολύ  πλάγιο αλλά επιθετικό λόγω του πλήθους  τους  τρόπο  και εξαντλώντας  τα φιλεύσπλαχνα  και ανθρωπιστικά μας συναισθήματα γι΄ αυτούς,  εισβάλουν και εγκαθίστανται στην χώρα μας αλλάζοντας εις βάρος μας σιγα σιγά την σύσταση του πληθυσμού. Και μην παραμυθιάζεστε ότι θέλουν να προχωρήσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τους αφήνουν να πάνε εκεί (λόγω Μάαστριχ και συνθήκης Λισαβόνας). 
  Αυτή την στιγμή το Ελληνικό κράτος "περισυλλέγει και διασώζει" τους αυριανούς υποψήφιους τζιχαντιστές που εισβάλουν κατά χιλιάδες στο ελληνικό έδαφος χωρίς καμιά διάκριση και φυσικά κανένα μετέπειτα έλεγχο αυτών των ανθρώπων για το ποιοι είναι και τι κάνουν  στην Ελλάδα. 
Το σχέδιο κατάκτησης και δουλοποιησης του Ελληνικού πληθυσμού και της χώρας μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο χέρι  μας είναι να το σταματήσουμε όσο είναι ακόμα καιρός...   


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου