Τα καμώματα της Παγκοσμιοποίησης… Η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών των ΗΠΑ, θα αυξήσει τα τέλη στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ώστε να αντισταθμίσει τις δαπάνες για τους «σαρωτές» σώματος. Από την άλλη η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να περάσουν ελεύθερα, σε μεγάλο βαθμό , τα αφύλακτα σύνορα της Αμερικής....

Σήμερα τα τέλη είναι 2,50 δολάρια για μια πτήση χωρίς στάση ή 5,00 δολάρια για ένα ταξίδι με μια στάση, αλλά με την αύξηση των τελών που ενέκρινε το Κογκρέσο τον περασμένο Δεκέμβριο, τα νέα τέλη θα είναι $ 5.60 για μια πτήση χωρίς στάση και επιπλέον $ 5.60 για κάθε στάση του ταξιδιού , όταν οι πτήσεις διαρκούν πάνω από τέσσερις ώρες .
«Τα έσοδα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αντιστάθμιση του κόστους των μηχανημάτων της TSA για την παροχή υπηρεσιών πολιτικής ασφάλειας σύμφωνα με την πολιτική της αεροπορίας, τα ποσά που καθορίζονται μετά την εφαρμογή για τη μείωση του ομοσπονδιακού ελλείμματος», δήλωσε ο Ross Feinstein, γραμματέας Τύπου, σε δελτίο τύπου στο Fox Business .
Με άλλα λόγια, η TSA θέλει να χρεώνουν τους επιβάτες περισσότερα χρήματα για το γεγονός ότι τα δικαιώματά τους παραβιάζονται χωρίς καμία τιμωρία, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι οι αερολιμένες σε ολόκληρη την Αμερική είναι ζώνες τυραννίας του Όργουελ με σκοπό να μετατρέψουν την Αμερική σε ένα φυλακισμένο πληθυσμό.
Ξανά και ξανά, οι επιβάτες έχουν διαμαρτυρηθεί για τη σεξουαλική κακοποίηση από τα μηχανήματα της TSA και το σωματικό έλεγχο , αλλά ο οργανισμός δεν έχει κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτές τις πρακτικές.
Ένα έγγραφο από την σχετική δικαστική υπόθεση επισημαίνει ότι: «… η χρηση γυμνών σαρωτών σώματος και του σωματικού έλεγχου είναι πιο εκτεταμένη και εντατική από ό, τι είναι αναγκαίο. Γίνεται με σκοπό την ανίχνευση μη μεταλλικών εκρηκτικών υπό το πρίσμα των διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων . Επιπλέον, είναι αναποτελεσματικές και είναι εξαιρετικά «παρεμβατικές», γεγονός που θα πρέπει να αντισταθμίζεται έναντι του κινδύνου της για τον οποίο τα μηχανήματα της TSA είναι αρμόδια, παρόλο που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, οι δύο διαδικασίες είναι αντισυνταγματικές ».
Ένα άλλο σφραγισμένο έγγραφο από την ίδια δικαστική υπόθεση επισημαίνει ότι η TSA «παρόλο που εντόπισε περιστατικά από αεροπειρατείες το 2007, κανένας από αυτούς δεν συμμετείχαν πραγματικά σε αεροπειρατείες με την έννοια της χρήσης εκρηκτικών μηχανισμών», προσθέτοντας ότι η τελευταία προσπάθεια για μεταφορά εκρηκτικού μηχανισμού μέσω αεροδρομίου των ΗΠΑ συνέβη πριν από 35 χρόνια.
«… Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι θα ήταν δύσκολο να έχουμε μια επανάληψη της 9/11 λόγω της προθυμίας των επιβατών να αμφισβητούν τις αεροπειρατές αντί να αναλάβει μια αεροπειρατεία σημαίνει απλώς μια εκτροπή προς την Κούβα,» πρόσθεσε το έγγραφο.
Ωστόσο, η κατάχρηση της TSA των Αμερικανών συνεχίζεται.
Τον Οκτώβριο, για παράδειγμα, η TSA σε ανακοίνωση μεσω μεγάφωνου προειδοποίησε τους ταξιδιώτες που έκαναν αστεία για παράλογες πρακτικές ασφαλείας του οργανισμού ότι θα μπορούσαν να συλληφθούν .
«Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι ακατάλληλες εκφράσεις ή αστεία σχετικά με την ασφάλεια μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψή σας,» όπως ανέφερε το μήνυμα.
Να σημειωθεί ότι η «φρουρά» της TSA δεν προσφέρει καμία εξήγηση, δίνοντας μόνο σκληρές απειλές και διαταγές.
Σε αντίθεση όλα αυτά η δράση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης περί παράνομων αλλοδαπών οι οποίοι περνούν με τα πόδια κατ “ευθείαν μέσα από εντελώς απροστάτευτα και ανοιχτά σύνορα «φράχτες», τα οποια είναι άκρως αντίθετα με τις πολιτικές της TSA στα σημεία ελέγχου ασφαλείας.
Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ιδέα για το ποιοι ακριβώς εισέρχονται παράνομα από τα σύνορα, αλλά επειδή πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ιδιαίτερα Δημοκρατικοί βλέπουν την εισροή των παρανόμων ως ένα νέο εκλογικό σώμα, οπότε τους δίνουν εισιτήρια δωρεάν τρόφιμα, στέγαση και λεωφορεία οπουδήποτε μέσα στη χώρα.
Στις περιπόλους των συνόρων έχει ακόμη δοθεί εντολή να παραιτηθούν από την επιβολή των νόμων μετανάστευσης και εμπορίας .
«Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για φάρμακα, φορείς, ή πόσο μεγάλη είναι η ομάδα όταν η διοίκηση μας προστάζει να σταματήσουμε» λέει ο Shawn Moran, Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου περιπολίας συνόρων, στην Breitbart News . «Έχω λάβει αναφορές από τους πράκτορές μας σε κάθε τομέα από το Σαν Ντιέγκο στην κοιλάδα του Ρίο Γκράντε στο Τέξας ότι έχουν λάβει αυτές τις εντολές».
Η περίπολος συνόρων έχει πράγματι μειωθεί σε μια υπηρεσία «ταξί» παροχής λεωφορείων παράνομα σε αλλοδαπούς, όπου θα σταλούν βαθύτερα στις ΗΠΑ, όπου τα σύνορα διαγράφονται.

Οι Αμερικανοί όμως από την άλλη πλευρά συνήθως παρενοχλούνται στα αεροδρόμια, σε σημεία ελέγχου οδικής κυκλοφορίας, ακόμη και σε φεστιβάλ.
Το σύστημα ασφάλειας της Αμερικής δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια απάτη που προορίζεται για να διδάξουν στο κοινό την αποδοχή ενός αστυνομικού κράτους που θα επιτρέψει ένα αναδυόμενο αστυνομικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα ώστε να αποκομίσουν κέρδη δισεκατομμυρίων υπό το πρόσχημα της προστασίας της «πατρίδας», ενώ οι παρατάξεις βλέπουν τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών ως μελλοντικό εκλογικό σώμα που αναμένεται να βοηθήσει στην περαιτέρω επέκταση του μεγέθους της κυβέρνησης.
Το όλο θέμα είναι ότι« η κατάσταση είναι ιερή »και προκειμένου να έχουμε μια κατάσταση, όπου η κυβέρνηση, θα συνεχίσει να αυξάνεται, σε βάρος της ελευθερίας», λέει ο Ron Paul πρώην μέλος του Κογκρέσου.
 Πηγή