Google+ To Φανάρι : Τουρκία: Κατήχηση… απίστων γυναικών σε τουριστικό θέρετρο!

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τουρκία: Κατήχηση… απίστων γυναικών σε τουριστικό θέρετρο!

Το ότι το φανατικό Ισλάμ κερδίζει έδαφος στην Τουρκία είναι γνωστό, εδώ και καιρό. Το ότι όμως φανατικοί ισλαμιστές θα έφταναν στο σημείο να «νουθετούν» τις κυρίες σε πολυσύχναστη παραλία της Τουρκίας ξεπερνά μάλλον τα όρια. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη, τουριστικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας Καϊναρτσά (το Κιουτσούκ Καϊναρτζή, κοντά στην Τραπεζούντα, όπου υπεγράφη και η ομώνυμη συνθήκη), όταν δύο ισλαμιστές, συνοδευόμενοι και από ένα παιδί, στάθηκαν στην πολυσύχναστη παραλία και άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια, με τον τίτλο «Ποια γυναίκα αγαπά ο Θεός»!

Στο φυλλάδιο υπήρχαν 72 όροι τους οποίους οφείλει να τηρεί η «καλή» μουσουλμάνα γυναίκα, με βασικότερους τους εξής:
Η καλή μουσουλμάνα είναι καλυμμένη, δεν πραγματοποιεί χειραψία με αγνώστους άνδρες, δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς άδεια από τον πατέρα ή των άνδρα της, δεν παραβρίσκεται σε γάμους και γιορτές, αν εκεί παίζει μουσική, δεν κυκλοφορεί σε δημόσια μέρη.

Οι εν λόγω φανατικοί, παραδέχτηκαν ότι είναι μέλη ισλαμικής αδελφότητας της Κωνσταντινούπολης που έχει σκοπό να επιβάλει τον ισλαμικό νόμο. Τώρα εάν στην Ελλάδα κάποιοι που θα διαβάσουν την είδηση αισθανθούν κάτι να τους… έλκει στο Ισλάμ, μπορούν να απευθυνθούν σε κάποιον καλό ψυχολόγο. (defence-point)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου