Google+ To Φανάρι : Όλοι ένα βήμα πίσω....2,5 δισ είναι αυτά από Γερμανία....Ο Λαός θα συνεχίσει να πληρώνει χαράτσια…

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Όλοι ένα βήμα πίσω....2,5 δισ είναι αυτά από Γερμανία....Ο Λαός θα συνεχίσει να πληρώνει χαράτσια…


… έτσι ώστε να έρχεται χρήμα από την Ευρώπη. Τώρα αν κάποιοι βγάζουν την περιούσια τους στο σφυρί φυσικά και δεν τους απασχολεί……  
Το χρήμα που θα στείλουν πακέτο….. στο επόμενο διάστημα μέσω ΕΣΠΑ κτλ θα προκύπτει από το "ξεπούλημα" των δημόσιων κεφαλαίων  της χώρας. Οι κρατικοί αξιωματούχοι και υπάλληλοι θα έχουν τα χρήματα των "δωροεπιταγών", για να ψωνίσουν αγαθά από τα σούπερ μάρκετ των πολυεθνικών για να αγοράσουν τα αυτοκίνητα και τα κλιματιστικά τους. Μια από τα ίδια και για τους κρατικοδίαιτους ΠΑΣΟΚΟΥΣ…..

που κοιτάνε προς Σύριζα μιας και τους γλίτωσε ο Σαμαράς. Αυτοί μέσω της διεφθαρμένης τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και των βουλευτών θα τσεπώνουν χρήμα…. για να βάλουν "λουκέτο" στους τοπικούς βιομηχάνους ή βιοτέχνες, και μαγαζάτορες οι οποίοι ενοχλούν τις πολυεθνικές.


Πολυεθνικές σκληρές και απάνθρωπες. Οι πολυεθνικές των προτεσταντών τύπου Ράιχενμπαχ….και όχι μόνο... όλα αυτά τα λαμόγια που μιλούν για ξένες επενδύσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ατζέντηδες ξένων συμφερόντων και στοχεύουν στην διάλυση της ελληνικής οικονομίας, στο ξεπούλημα όλων των υγειων ή πάγιων (π.χ. ΟΣΕ) ελληνικών επιχειρήσεων (ιδιωτικών τε και δημοσίων) και στο μεθοδευμένο κλείσιμο χιλιάδων μικρομάγαζων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να προελάσουν οι πολυεθνικές  Που είναι ο πατριώτης Καμμένος να πει κάτι;;; Εδώ, γελάμε….. ……… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το φορολογικό πογκρόμ που έρχεται για μετά τις ευρωεκλογές..ειδικά για τα μικρά μαγαζάκια… Τα ίδια όπως και στα νοικοκυριά . Έβαλαν έναν κόσμο που μαστίζεται από την φτώχεια να πληρώνει αυξημένους φόρους στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού-χαράτσια. Ας μην μιλήσουμε για τους  “τσίγκους” made in Germany. 

Αυτά τα πράγματα δεν τόλμησε κανένα blog να σου τα γράψει. Αφού πέρασαν οι εκλογές το έριξαν ξανά στις προφητείες….. στον φτηνό αντισιωνισμό και στα καρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου