Τ' εμέτερα τα φαΐα πολλά έμνοστα εν*
Μικρασιατική, φτωχή σε υλικά, αλλά πλούσια σε τρόπους παρασκευής, η ποντιακή κουζίνα στηρίζεται στις καλές πρώτες ύλες και στην εφευρετικότητα των γυναικών του Πόντου. Μαγειρεύουμε από μουχλαμά και κεσκέκι, μέχρι μαντί και ουν κεφτέ. Το αξιόλογο περιοδικό...
"Γαστρονόμος", πριν λίγους μήνες είχε ως κύριο θέμα του, συνταγές και μερικές ιστορίες που αφορούνε τα εδέσματα ποντιακής προελεύσεως.
Το αρχείο με πολλές έγχρωμες φωτογραφίες σε μορφή pdf, κατεβάστε το από ΕΔΩ.
http://krasodad.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1081.html
Μικρασιατική, φτωχή σε υλικά, αλλά πλούσια σε τρόπους παρασκευής, η ποντιακή κουζίνα στηρίζεται στις καλές πρώτες ύλες και στην εφευρετικότητα των γυναικών του Πόντου. Μαγειρεύουμε από μουχλαμά και κεσκέκι, μέχρι μαντί και ουν κεφτέ. Το αξιόλογο περιοδικό...
"Γαστρονόμος", πριν λίγους μήνες είχε ως κύριο θέμα του, συνταγές και μερικές ιστορίες που αφορούνε τα εδέσματα ποντιακής προελεύσεως.
Το αρχείο με πολλές έγχρωμες φωτογραφίες σε μορφή pdf, κατεβάστε το από ΕΔΩ.
http://krasodad.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1081.html
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου