Google+ To Φανάρι : Το προσεχές μνημόνιο είναι καθ΄ οδόν….

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Το προσεχές μνημόνιο είναι καθ΄ οδόν….

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
  — Οι «Γερμανικές» εκλογές (22-9-2013) πλησιάζουν και οι ηγεσίες όλων των κομμάτων που διεκδικούν μερίδιο εξουσίας στη ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Γερμανία, έχουν κάτι κοινό: Την εθνοτική τους καταγωγή!!!! Τους συνδέει ακόμα και η πλήρη ταύτισή τους με τη σιωνιστική τραπεζική και οικονομική (γενικά) ολιγαρχία. Άπαντες μας δείχνουν αδιάκοπα, αλλά απλά προειδοποιούν, διότι πολλοί είναι οι Έλληνες που διαμένουν εκεί και ψηφίζουν.

  — Μετά την 22-9-2013 παίζονται τα πάντα, ακόμα και ο κάλπικος εκβιασμός, για έξοδο από το ΕΥΡΩ. Και λέω κάλπικος, γιατί η στάση μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κυβέρνησης, έπρεπε να είναι μία: ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και να μην αφήνουμε περιθώρια στον κάθε γύφτο, ννα παίζει μπιλιάρδο στη πλάτη μας.
  — Όπως ο Μ. Μάιστερ, αναπληρωτής πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών της Α. Μέρκελ, που βγήκε και είπε  »Είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει κανένα νέο πρόγραμμα χωρίς όρους.»
  — Αυτό δεν είναι μήνυμα προς την έτσι κι΄ αλλιώς πουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι εργαλείο προς τα σιωνιστικά ΜΜΕ, για να παίζουν σε καθημερινή βάση τη γνωστή πλύση εγκεφάλου, με τη προπαγάνδα που κατατρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό.
  — Είναι βέβαιο, ότι δεν πρόκειται να δοθούν νέα ΔΑΝΕΙΑ, αν δεν μας δένουν χειροπόδαρα. Κάθε νέα χρηματοδότηση (και όχι βοήθεια) το ξεκαθαρίζουν, ότι θα είναι με νέους σκληρούς όρους. Επομένως ξαναείπε χθες ΨΕΜΑΤΑ ο παρανοϊκός Στουρνάρας, όταν είπε, ότι δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο. Σας το ξαναείπα κι΄ εγώ. Έρχεται ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ο σιωνιστής Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης έχει βάλει ηλίθιους, να του βρουν μια ονομασία διαφορετική!!!!
  — Ο στενός συνεργάτης της Μέρκελ προχώρησε και σε ευθείες απειλές:  »Εάν η Ελλάδα δεν καταφέρει να περάσει όλες τις προϋποθέσεις, οποιαδήποτε συζήτηση για περαιτέρω βοήθεια έχει τελειώσει.»
tsoutsouneros.arvanitis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου