Google+ To Φανάρι : Oι μη Εβραίοι ΔΕΝ πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Εβραίους

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Oι μη Εβραίοι ΔΕΝ πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Εβραίους

esmaeeli20130421140554710Ο επικεφαλής ραβίνος του ισραηλινού στρατού ταξίαρχος Rafi Peretz θεωρεί ότι οι μη Εβραίοι δεν πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Εβραίους στο Ισραήλ.
Ο επικεφαλής ραβίνος του ισραηλινού στρατού ταξίαρχος Rafi Peretz
Ο ραβίνος είπε ότι η ιδέα του να δοθούν στους μη Εβραίους ίσα δικαιώματα στο Ισραήλ πηγαίνει ενάντια στις αρχές της Torah (Βίβλου) και οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι δεν έχουν καμία εξουσία για να πάνε ενάντια στις διδασκαλίες της Torah.

Αυτό είναι ενώ πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι η παρούσα Torah έχει διαστρεβλωθεί και δεν περιέχει τις αρχικές διδασκαλίες του προφήτη Μωϋσή.
Η ρατσιστική απόφαση του Peretz έχει δημοσιευθεί σε ένα βιβλίο με τον τίτλο “Οι νόμοι του Mezuzah ” που δημοσιεύτηκε από το Ραββινάτο του ισραηλινού στρατού.
Το βιβλίο, που διανεμήθηκε πρόσφατα στις ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις, έχει γραφτεί από τους ραβίνους, τον Λοχαγό Alexander Rones, τον Λοχαγό Dov Berkovich και τον Λοχαγό. Hananiah Shafran.
Το βιβλίο συνιστά την εγκατάσταση των mezuzah, που στερεώνονται στον παραστάτη της πόρτας, από τους Εβραίους ως ένα σύμβολο πίστης, στις βάσεις του στρατού και λέει ότι η παρουσία μη Εβραίων στις βάσεις του ισραηλινού στρατού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λόγος για την μη τοποθέτηση mezuzahs εκεί.
Λέει επίσης ακόμα κι αν η κυβερνητική ιδιοκτησία είναι όπως σε έναν συνεταιρισμό, δεδομένου ότι το κοινό γενικά είναι εβραϊκό, εφ’ όσον οι μη Εβραίοι δεν έχουν αγοράσει ένα μέρος των περιουσιακών στοιχείων, δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην κυβερνητική ιδιοκτησία.
Πηγή
 http://filopatria.wordpress.com/page/2/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου