Google+ To Φανάρι : ΟΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΟΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Τι κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του Κομουνισμού και της υψηλής διαχείρισης χρημάτων; Ω!
 Ο Κομμουνισμός του Μάρξ ζητεί ένα συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται , πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μια κεντρική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται , εκεί το παρασιτικό Εβραϊκό έθνος , το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στο μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την ύπαρξή του.


Ο Μάρξ είναι Εβραίος και είναι περικυκλωμένος από ένα πλήθος μικροπρεπών,περισσότερο η λιγότερο νοημόνων, ραδιούργων,εύστροφων,κερδοσκόπων, Εβραίων, την ώρα που οι Εβραίοι βρίσκονται παντού, σαν εμπορικοί και τραπεζικοί παράγοντες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων, όλων των αποχρώσεων. Εν συντομία (οι Εβραίοι είναι)λογοτεχνικοί μεσάζοντες, την ίδια ώρα που είναι οικονομικοί μεσάζοντες, με το ένα πόδι στην τράπεζα και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και με τα οπίσθια τους καθισμένα στον Γερμανικό τύπο. Αυτοί έχουν γραπώσει τον έλεγχο όλων των εφημερίδων, και μπορείτε να φανταστείτε τι εμετικά έντυπα είναι το αποτέλεσμα τους.

Τώρα, αυτός όλος ο Εβραϊκός κόσμος, ο οποίος συγκροτεί μια σέκτα εκμετάλλευσης, ένα λαό από βδέλλες, ένα αδηφάγο παράσιτο, στην οποία είναι στενά συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον , χωρίς να λογαριάζουν όχι μόνο συνοριακές, αλλά επίσης ούτε και πολιτικές διαφορές- αυτός ο Εβραϊκός κόσμος είναι στις ημέρες μας , κατά μεγάλο μέρος , στη διάθεση του Μάρξ ή του Ρότσιλντ. Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μάρξ , και από τήν άλλη πλευρά , ο Μάρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ

Τάδε έφη  ο πατέρας του αναρχισμού Μιχαήλ Μπακούνιν(1814-1876) στο έργο του Πολεμική κατά των Εβραίων. Το εκπληκτικό είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα!
http://wwwaporrito.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου