Google+ To Φανάρι : Εντείνονται οι διώξεις κατά Χριστιανών αξιωματικών στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις! Τυχαίο;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εντείνονται οι διώξεις κατά Χριστιανών αξιωματικών στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις! Τυχαίο;


Ο Ρεπουμπλικάνός Γερουσιαστής, που κατήγγειλε τις εναντίον των Χριστιανών αξιωματικών συνεχείς διακρίσεις, στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Αυτά δεν γράφονται στον ελληνικό Τύπο και όπως είναι "φυσικό", δεν τα λέει απολύτως καμμία εκπομπή στα "μεγκάλα" μας κανάλια. Απλώς είναι... κομμένα!
Διαρκώς πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδεται απο ωρισμένες πατριωτικές μόνον ιστοσελίδες, οι διαμαρτυρίες ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο, προωθεί φανερές διακρίσεις κατά των Χριστιανών(!) μέσα στο στράτευμα! (Δείτε τις αφίσσες απο τις ΗΠΑ κατωτέρω!)


Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Randy Forbes, 61 ετών και πολύτεκνος, έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων τήν τελευταία 4ετία αναφορικώς με διακρίσεις, εις βάρος Χριστιανών στρατιωτών.
"Πρόκειται για μια συνεχιζόμενη επίθεση ενάντια στην πίστη και στην θρησκευτική ελευθερία, κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ! Δέχομαι συνεχώς καταγγελείες από στρατιώτες, ότι φοβούνται να πάνε στην εκκλησία(!!!), ή να προσευχηθούν, καθώς κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να βλάψει τις καριέρες ή τις προαγωγές τους" είπε ο γερουσιαστής Forbes, στο δίκτυο 'Fox News'. (Αναλογιστείτε πού "έφθασε" σήμερα η χώρα αυτή, που ακόμα και στις κινηματογραφικές της ταινίες, λίγες δεκαετίες πρίν, το θρησκευτικό χριστιανικό στοιχείο, ήταν έκδηλο...)

O Forbes παρέθεσε τα ακόλουθα περιστατικά στον νέο Υπουργό Αμύνης Chuck Hagel, στην Επιτροπή Αμύνης την περασμένη Πέμπτη και περιμένει απαντήσεις: διοικητές που αποθαρρύνουν την συμμετοχή στρατιωτών σε προγράμματα, που έχουν σχέση με την χριστιανική θρησκεία, απόφαση της αμερικανικής αεροπορίας, να βγάλει την λέξη "Θεός" (!!!) από αεροπορικό έμβλημα, απόφαση του αμερικανικού ναυτικού, σχετικώς με την απαγόρευση Βίβλων(!) στο Ναυτικό Νοσοκομείο του 'Walter Reed', τον χαρακτηρισμό των Καθολικών και των Ευαγγελιστών ως ..."ακραίους εξτρεμιστές", σε πρόγραμμα εκπαιδεύσεως της Εφεδρείας και ενα 'email' του Στρατού, που χαρακτήριζε εξέχοντες οργανώσεις κληρικών, ως "ομάδες μίσους"! (Μήπως μας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Ειδικώς η φρασεολογία αυτή, μήπως είναι πανομοιότυπη με τις εδώ αριστερίστικες πρακτικές και εκφράσεις; Τόση ομοιότης πιά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά; Λέτε οι "σοφοί και φωτεινοί εγκέφαλοι", δηλαδή οι αρνητές του Θεανθρώπου Ιησού μας, να είναι ακριβώς οι ίδιοι; Και εδώ και εκεί; Λέτε;)
Προσέξτε τί λέει το 'πόστερ' αυτό στις ΗΠΑ! "Σταματήστε την επίθεση του Ομπάμα, στην θρησκευτική ελευθερία"!!!

Στην τελευταία περίπτωση, 40 νομικοί και ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Doug Lamborn υπέγραψαν μία επιστολή διαμαρτυρίας, προς το αμερικανικό Γ.Ε.Σ., προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση του 'email', το οποίο είχε συντάξει ένας Αντισυνταγματάρχης. "Όταν συγκρίνεις τους Καθολικούς και τους Ευαγγελιστές με την 'Al Qaeda' ή την 'Hamas', τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα" δήλωσε ο Forbes στην Επιτροπή, ενω ο Hagel απάντησε, ότι "δεν ήξερε(...) περί τίνος πράγματος μίλαγε" και ότι "θα διέτασσε έρευνα για όλες τις περιπτώσεις, που του παρέθεσε".

Προεκλογική αφίσσα στις ΗΠΑ, όπου λέει, "ο Ομπάμα κήρυξε πόλεμο στην Θρησκεία"!

Εμείς τώρα θα κρατήσουμε πολύ-πολύ μικρό 'καλάθι', στις όποιες "διαβεβαιώσεις" και "εγγυήσεις" του νέου και άκρως φιλότουρκου Αμερικανού υπουργού Αμύνης, προς τον θεοσεβούμενο Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή. Το "παιχνίδι" έχει χοντρύνει άσχημα! Και πάντα "παίζεται" σε βάρος των Χριστιανών και μόνον των Χριστιανών! Ούτε των Ιεχωβάδων, ούτε των Σαϊεντολόγων, ούτε των Μορμόνων; Έτσι δεν είναι "παιδιά" της Νέας Τάξεως των ΗΠΑ;
                                                                                                      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου