Google+ To Φανάρι : Τώρα και μουσουλμανικό νεκροφατείο στην Θεσσαλονίκη, θα φτιάξει ο ...μέγας δήμαρχος 'Μπουτάρ Πασάς'!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τώρα και μουσουλμανικό νεκροφατείο στην Θεσσαλονίκη, θα φτιάξει ο ...μέγας δήμαρχος 'Μπουτάρ Πασάς'!

Όλο "ευχάριστες" ειδήσεις διαβάζουμε τελευταίως στον τοπικό τύπο της Θεσσαλονίκης! Τί "ευτυχία" είναι αυτή, να έχεις δήμαρχο, ένα τόσο "φωτεινό" μυαλό, έναν τόσο "χαρισματικό" δημοτικό άρχοντα, που η "ακτινοβολία" του, να "φωτίζει" και να "καταυγάζει" έως τα πέρατα της... τουρκικής επικρατείας αλλά και όλου του μουσουλμανικού κόσμου! Τί "τιμή" αλήθεια! "Δοξάστε τον"! Αναγνώστε με ψυχραιμία...
"Η συμφωνία με τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως απομένει, προκειμένου να ξεκινήσει η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου(!!!!!!) στη Θεσσαλονίκη", τόνισε, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης.
Όπως είπε ο κ.δήμαρχος, βρίσκεται σε συνεννόηση (εύγε!) με την μουσουλμανική κοινότητα Θεσσαλονίκης και έχει υποδείξει(!!!) στον μητροπολίτη (και δεν τον...εξωπέταξε, κατά "λάθος" εννοείται, απο τον εξώστη του μητροπολιτικού μεγάρου;) χώρο, για την τέλεση των λατρευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων!
«Ο δήμος Θεσσαλονίκης βοηθάει(!) ομάδες μουσουλμάνων (μήπως και Ελλήνων, που πεινάνε; ΜΗΠΩΣ;) και τους έχει παραχωρήσει κατά καιρούς χώρους(!) για τα λατρευτικά τους καθήκοντα», τόνισε ο κ.Μπουτάρης, ενώ αναφέρθηκε και στην προσευχή που έκαναν μουσουλμάνοι, μαθητές της Ιερατικής Σχολής Κομοτηνής, στο Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι, υπήρχε συμφωνία από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το υπουργείο Παιδείας.(Α! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ Ο Λ Α ! ΤΑ "ΒΡΗΚΑΝΕ" Ο ...ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ! ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)
Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι το τουρκικό κράτος επιτρέπει (ΣΩΠΑ! ΠΩΣ ΕΤΣΙ;) να γίνεται Θεία Λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά και είπε ότι πρέπει να υπάρχει και η αντίληψη της... ανταλλαγής, για να «σπάσει ο πάγος»!
(Είδατε πόσο "εμπνευσμένες" ιδέες έχει ο κύριος δήμαρχος, ή αλλοιώς "κρασοφτιάχτης", ή "κρασοδοκιμαστής";) Μάλιστα δήλωσε, ότι ο ίδιος θα πάει στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο και θα προτείνει, να γίνει και επίσημη επίσκεψη από αντιπροσωπεία του δήμου.(Τώρα όλοι αισθανόμαστε καλύτερα...)


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου