Google+ To Φανάρι : Ποιος ήταν ο συντάκτης κ. Υπουργέ;

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ποιος ήταν ο συντάκτης κ. Υπουργέ;

Σε συνέντευξή του ο υπουργός δικαιοσύνης στην Ελευθεροτυπία μεταξύ άλλων κάποια στιγμή αναφέρει ότι στο πολυνομοσχέδιο μπήκαν ρυθμίσεις που αφορούν τα ασφαλιστικά μετρά εργαζομένων και οι οποίες αναιρούν νομοσχέδιο που είχε ψηφίσει προ μηνός για το ίδιο θέμα χωρίς να γνωρίζει ποιος ή ποιοι τις συνέταξαν. Αναφέρει συγκεκριμένα σε ερώτηση της δημοσιογράφου :

ΕΡ. Ποιος ήταν ο συντάκτης;
ΑΠ. - Ο γενικός δεν είχε σχέση, βεβαίως, με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, τις οποίες όταν εγώ και μέλη της Νομικής Υπηρεσίας του υπουργείου -δικαστές, εισαγγελείς- διαβάσαμε, σηκώσαμε ψηλά τα χέρια. Έτσι, δεν μπορούσα να υπογράψω τις ρυθμίσεις, τις οποίες δεν γνωρίζω ποιος ή ποιοι τις συνέταξαν. 

Εκτός από την έκπληξη που νιώσαμε από αυτά που διαβάζαμε  για μας αυτό αποτελεί ισχυρότατο δείγμα για το ποιοι   πραγματικά κυβερνούν  αυτόν τον τόπο και μάλιστα με τρόπο ύπουλο και πονηρό.
 Και φυσικά βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα τι μπορεί να συμβαίνει και σε αλλά υπουργεία και για το ποιοι πραγματικά νομοθετούν και με ποιο τρόπο .Αν μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα με τις αναθεωρήσεις νόμων και διατάξεων έχει περάσει από το παρακράτος που υπονομεύει την πατρίδα μας μεγάλος όγκος νομοθετημάτων υπονόμευσης και αποσάθρωσης   με σκοπό την διάλυση των δομών της πατρίδος μας που έγιναν αντιληπτοί κατόπιν εορτής .Γιατί μόνον υπονομευτική και προδοτική μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος   μια τέτοια ενέργεια.
Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε και ο κ. υπουργός να μη περνά εξ απαλών ονύχων τέτοια θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης και της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδος  πόσο δε μάλλον όταν αφορούν νομοθετήματα του ίδιου του υπουργείου Δικαιοσύνης
Θα έπρεπε ο κ. Υπουργός να είχε ήδη  εξαγγείλει έρευνα για το ποιος συνέταξε και συμπεριέλαβε αυτές τις διατάξεις εν αγνοία όλου του υπουργείου.
Το να περιμένουμε μια απάντηση ως Έλληνες πολίτες  αποτελεί ματαιοδοξία;
 Δημοκριτος 28-4-13


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου