Google+ To Φανάρι : Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;

Τό δήθεν σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη! Ο Μπουτάρ-Πασάς, "πασχίζει"να φέρει τον...Ερντογάν, για τα εγκαίνιά του!!!
"Toυρκολαγνείας το... ανάγνωσμα"!!! Όχι δεν πρόκειται για τίποτα δικές μας "κακοήθειες" και "συκοφαντίες", κατά του μουσουλμανολάγνου δημάρχου της Θεσσαλονίκης μας, αλλά τα γράφει η άκρως 'συστημική' "Καθημερινή"! Δεν γνωρίζουμε βεβαίως, πόσο "διαδόθηκε" η είδηση και άν τυχόν η πλειονότης των κατοίκων της συμπρωτευούσης, θα είναι... ΘΕΟΤΡΕΛΛΑ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ απο παρόμοιες αποφάσεις του δημοτικού τους άρχοντος! (δείτε τις φωτογραφίες κατωτέρω) Έχοντας λοιπόν ως βάση το δημοσίευμα προ ημερών της εφημερίδος αυτής, ο διάσημος...
Μπουτάρ-Πασάς, απεφάσισε να παραχωρήσει στους Μουσουλμάνους για προσευχή ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ (ΑΚΟΜΑ!) ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ της πόλεως, το "Αλατζά Ιμαρέτ", που βρίσκεται στην Πάνω Πόλη!!!
Ακούστε και... κρατήστε την ψυχραιμία σας! Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες βεβαιώνουν, πάντα κατά τον αρθρογράφο Σταύρο Τζίμα της "Κ", ότι λίγο μετά το Πάσχα, θα έλθουν στην Θεσσαλονίκη χιλιάδες... Τούρκοι επισκέπτες(;), για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου 'Μουσείου - σπιτιού' του Μουσταφά Κεμάλ, ενώ καταβάλλονται λέει προσπάθειες(!!!) να έλθη ο ίδιος ο Ερντογάν, να εγκαινιάσει το Δ Η Θ Ε Ν σπίτι του μεγαλυτέρου σφαγέως περί το ενάμισυ εκατομμύριο Ελλήνων, όσο και αμέτρητων Ποντίων & Αρμενίων, όλου του εικοστού αιώνος!

Φωτογραφία, απο παλαιότερη επίσκεψη του Ερντογάν στο "σπίτι" του
Κεμάλ...


Ο "περίεργος" αυτός δήμαρχος, σε άλλη ευκαιρία, δήλωσε ότι, θα δώση και ΑΛΛΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, αυτήν την φορά για δημόσιες προσευχές των ...Ντονμέδων, δηλαδή των βιαίως προ αιώνων εξισλαμισθέντων Εβραϊκών πληθυσμών, αλλά και των Αλεβίδων (πρόκειται για μεγάλη αίρεση του Ισλάμ!), προκειμένου να... "τονωθή" η τουριστική οικονομία της Θεσσαλονίκης!!!
(Τώρα, το άν θα γίνη της... Βαγδάτης, απο τις πιθανολογούμενες βομβιστικές ενέργειες της μιάς αντιμαχομένης μερίδος του Ισλάμ, εναντίον της άλλης, στην συμπρωτεύουσα, με "θύματα" τους Έλληνες κατοίκους, αυτό δεν απασχολεί Δ Ι Ο Λ Ο Υ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...

Ο σφαγέας εκατομμυρίων Ελλήνων, Ποντίων
και Αρμενίων, σε ..."ιλαρές" στιγμές, κάνει κούνια!


[Σημαντικότατη ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, επειδή όχι μόνον ΠΑΣΧΟΥΜΕ απο κοντή μνήμη διαχρονικώς, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ !Το "περίφημο" και "ανακαινισμένο" σπίτι μέσα στην Θεσσαλονίκη, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Π Ο Τ Ε, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, Π Ο Τ Ε, στην πραγματικότητα το δήθεν 'πατρικό' σπίτι του Κεμάλ! Ο αποδεδειγμένως Εβραϊκής καταγωγής και κατά το ήμισυ Οθωμανός Κεμάλ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο μικρό χωριό της Χρυσαυγής, (σήμερα οικισμός 1.020 κατοίκων που ανήκει στον Λαγκαδά).
Την καταγωγή του Κεμάλ Ατατούρκ από την Χρυσαυγή, πρώτη μάλλον, είχε αναδείξει το 2009, η εξαιρετική πιστεύουμε πομακική εφημερίδα «Ζαγάλισα», φιλοξενώντας και σχετικές μαρτυρίες κατοίκων του χωριού. Όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο, όταν Έλληνες πρόσφυγες από την ανατολική Θράκη εγκαταστάθηκαν το 1922 στο τότε Σαρίγερ (Χρυσαυγή), ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις με Τούρκους κατοίκους του χωριού, που ακόμη δεν το είχαν εγκαταλείψει στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληθυσμών. Από αυτούς πληροφορήθηκαν πως ο Κεμάλ Ατατούρκ, για τον οποίον ήταν ...περήφανοι, γεννήθηκε και έζησε στο χωριό τους έως την ηλικία τον 8 ετών. Μάλιστα, λίγα χρόνια πριν την ανταλλαγή των πληθυσμών, ζούσε στην Χρυσαυγή και η γριά μαμή που τον είχε ξεγεννήσει, με το όνομα Φατμέ Χανούμ. Στο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ, εγκαταστάθηκε η οικογένεια του πρόσφυγα Ανδρέα Στάθη, που αργότερα έγινε και πρόεδρος του χωριού Χρυσαυγή. Μάλιστα, οι συγχωριανοί του αστειευόμενοι τον φώναζαν με το παρατσούκλι «Κεμάλ» !


Χοντρή προπαγάνδα των τουρκοφώνων εφημερίδων, με φωτογραφίες
πλήθους εκδρομέων Μουσουλμανίδων μειονοτικών στο δήθεν "σπίτι"
του Κεμάλ! Είναι ευχαριστημένοι οι ψηφοφόροι του κ.δημάρχου;


 Η εφημερίδα «Ζαγάλισα» αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα της καταγωγής του ιδρυτή της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας, καταρρίπτοντας τον μύθο, πως γεννήθηκε ΤΑΧΑ στην τότε κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη. «Η αλήθεια αυτή αποσιωπήθηκε από τον καλπάζοντα τουρκικό εθνικισμό ο οποίος επιθυμούσε να παρουσιάσει τον Κεμάλ γεννημένο στην μεγάλη πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία άκμαζε και έλαμπε στα Βαλκάνια την εποχή εκείνη, και όχι σε ένα άγνωστο φτωχό χωριουδάκι, έξω από τον Λαγκαδά» αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα. Αξίζει να αναφερθεί, πως το 1981 και με αφορμή τους …εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κεμάλ Ατατούρκ, οι τότε βουλευτές Νικήτας Βενιζέλος και Κωνσταντίνος Μπαντουβάς, με ερώτησή τους προς το υπουργείο Εξωτερικών, αμφισβήτησαν επισήμως την θεωρία, ότι το σπίτι δίπλα στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης είναι αυτό στο οποίο γεννήθηκε ο Κεμάλ, επικαλούμενοι μάλιστα και αυτοί την μαρτυρία της ίδιας της αδελφής του, της Μακμπουλέ, όπως διασώθηκε στην τουρκική βιβλιογραφία. (Όμως ποιός τώρα ΘΥΜΑΤΑΙ μία και μοναδική ερώτηση δύο βουλευτών μας, πρίν 32 χρόνια; Και όμως, έτσι είναι!)
Παρόλα αυτά, το ελληνικό κράτος (διαρκώς υποχωρώντας στις υπερφίαλες τουρκικές απαιτήσεις και... "ονειροπολήσεις") επίσημα αποδέχεται την τουρκική θεωρία, πως η Θεσσαλονίκη είναι   Τ Α Χ Α    τόπος γεννήσεως του Κεμάλ και συγκεκριμένα το σπίτι της οδού Αγ. Δημητρίου, δίπλα στο σημερινό τουρκικό προξενείο...]

 

="Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου