Google+ To Φανάρι : Διαβάστε τί "έκοψαν" όλα (σχεδόν) τα ΜΜΕ, απο τις ειδήσεις!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Διαβάστε τί "έκοψαν" όλα (σχεδόν) τα ΜΜΕ, απο τις ειδήσεις!


...Λίαν επεισοδιακή η Δοξολογία στην Παναγία της Τήνου, στις 25 Μαρτίου! 
Θα μας συγχωρήσετε πιστεύουμε την καθυστέρηση στην μετάδοση της ειδήσεως, αλλά τα "ενοχλητικά" να γνωρίζετε πώς ανέκαθεν "καθυστερούν" να έλθουν στην 'επιφάνεια', αφού μονίμως, πέφτει... "φίλτρο" και "ψαλίδι"! Διαβάστε τώρα ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!
Εορτάζεται πανηγυρικώς ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Μεγαλόχαρη της Τήνου, στις 25 Μαρτίου, με δοξολογία για την Εθνική μας Εορτή, μετά την Θεία Λειτουργία. Προέστη ο επιχώριος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, που λαμβάνοντας τον λόγο, άρχισε να προσφωνεί τους επισήμους.
Μόλις είπε όμως, "αξιότιμε κύριε βουλευτά", ένας ηλικιωμένος καλοστεκούμενος πιστός, πετάγεται μέσα απο το εκκλησίασμα, τον διακόπτει φωνάζοντας : "Δεν είναι κανένας βουλευτής εδώ σεβασμιώτατε, υπάρχει κάποιος;"
Μέσα απο τους παρισταμένους, ακούγεται μία φωνή ενός ...μουσάτου χωρίς γραββάτα, "Ναί εγώ!", φώναξε  βουλευτής του Σύριζα.
Ο ηλικιωμένος κύριος τον πλησίασε, ενώ οι παριστάμενοι κοιτούσαν έκπληκτοι το "σκηνικό". Στάθηκε μπροστά στον συριζαίο βουλευτή, ο ηλικιωμένος και τον ρώτησε: "Ποιός είσαι και απο ποιό κόμμα;"
"Είμαι ο Νίκος Συρμαλένιος, απο τον Σύριζα", απήντησε ο βουλευτής, για να πάρει άμεσα την πληρωμένη απάντηση : "Τί γυρεύεις στην εκκλησία; Εσείς του Σύριζα είστε ΑΘΕΟΙ! Να φύγεις απο την εκκλησία!"
Ωρισμένοι απο το εκκλησίασμα "συμμάχησαν" με τον ηλικιωμένο άνδρα, φωνάζοντας : "Δίκοιο έχει, είναι άθεοι! Δεν έχουν θέση εδώ!"Ο (σίγουρα παντελώς άγνωστος) βουλευτής του νεαρού Αλέξη, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ΑΛΛΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ, εκινήθησαν για να οδηγήσουν... έξω απο τον Ναό, τον ηλικιωμένο!!! Δηλαδή, αυτόν "εθεώρησαν" ως "ενοχλητικό" και τον έβγαλλαν έξω, για να μήν "ζορισθεί" ο μουσάτος - άγνωστος! - συριζαίος βουλευτής!

 
Η περίφημη Θαυματουργή Εικόνα της Μεγαλόχαρης στην Τήνο.
Είναι ευκαιρία να προσθέσουμε, ότι η οικογένεια και οι πρόγονοι του Αλέκου Αλαβάνου, είχαν ιδιαίτερα στενές σχέσεις με το Ίδρυμα της Παναγίας μας στην Τήνο, ενώ υπήρχε παλαιά γνωριμία του ανωτέρω πρώην αρχηγού του Συνασπισμού με τον πατέρα(μακαρίτη πιά) Παύλο Τσίπρα, μέσω της κοινής τους γνωριμίας με τον Αρχιεπίσκοπο επί επταετίας Ιερώνυμο Α΄ (Κοτσώνη). Ο Αλέκος Αλαβάνος εγνώριζε τον Αλέξη "μας", απο πολύ μικρό παιδί...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου