Google+ To Φανάρι : ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ! "Δολοπλοκίες" του Βατικανού πρίν και σήμερα....

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ! "Δολοπλοκίες" του Βατικανού πρίν και σήμερα....


Ο Πάπας, Πίος ο ΧΙΙ. Του καταλογίζουν πάρα πολλά! Επι των ημερών του,  ιδρύθηκε το 1942, η Τράπεζα του Βατικανού...
To αμετανόητο και πνιγμένο σε αμέτρητα σκάνδαλα Βατικανό (που παριστάνει την 'εκκλησία', αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!), για να "επισκευάσει" την εδώ και αρκετά χρόνια, "θαμπή" εικόνα του προς τα έξω, επινόησε να προσλάβει έναν... Αμερικανό Δημοσιογράφο! Δείτε τί έκαναν, λές και πρόκειται για μεταγραφές στελεχών τηλεοπτικών δικτύων! Επίσης, διαβάστε κατωτέρω, άγνωστα (στους πολλούς) στοιχεία, για την Τράπεζα της παπικής 'παρασυναγωγής', που ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ      ΠΟΥ - ΘΕ- ΝΑ !


Σημαντικότατο στρατηγικό ρόλο στην χάραξη της επικοινωνιακής τακτικής της Αγίας Έδρας, αναλαμβάνει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκρέγκ Μπέργκ, ανταποκριτής του δικτύου 'Fox News' στην Ρώμη και μέλος του συντηρητικού καθολικού τάγματος 'Opus Dei'. (Με πρώτη ευκαιρία, ΘΑ ΕΙΧΕ πραγματικά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο ενδιαφέρον, να πληροφορηθή ο απλός 'κοσμάκης' και ιδίως οι παντελώς ανυποψίαστοι και εν βαθυτάτη αγνοία διατελούντες, πιστοί του Βατικανού, τί ακριβώς είναι ο οργάνωση αυτή, το τάγμα με το ανωτέρω όνομα... Δηλαδή, τί κάνει, τί "αποστολές" εκτελεί, ποιοί το "πλαισιώνουν", ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ και λοιπά λίαν ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ...αποκαλυπτικά στοιχεία!)Η είδηση απο τον ιταλικό τύπο, λέει πώς προσελήφθη ως «ανώτατος σύμβουλος επικοινωνίας», για να βελτιώσει τις δημόσιες σχέσεις της Αγίας Έδρας, την στιγμή που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, στροβιλίζεται γύρω από το σκάνδαλο διαρροής πάρα πολύ ευαισθήτων πληροφοριών, περιλαμβανομένων και προσωπικών εγγράφων του ίδιου του προηγουμένου Πάπα Βενέδικτου ΙΣτ’.

Τήν ίδια στιγμή, πηγές τής "Αγίας Έδρας", ανέφεραν πώς ένας Γερμανός, θα αναλάβει την Τράπεζα του Βατικανού. (Φαντασθείτε να θέλουν να πιστέψουμε, "σόνι και καλά" πώς αποτελούν δήθεν "εκκλησία", αλλά διαθέτουν και Κεντρική Τράπεζα! Για διαβάστε πιό κάτω, τους αριθμούς!)


 
Η Είσοδος του "Ινστιτούτου"  'IOR', με τους
Ελβετούς φρουρούς δεξιά και αριστερά.
Δηλαδή, ένας Γερμανός Πάπας εγκαταλείπει το Βατικανό, ένας γερμανός τραπεζίτης... έρχεται! Ο Ernst von Freyberg, 54 ετών, θα αναλάβει τα ηνία μιας Τραπέζης με νας Γερμανός Πάπας εγκαταλείπει το Βατικανό, ένας γερμανός τραπεζίτης... έρχεται! Ο Ernst von Freyberg, 54 ετών, θα αναλάβει τα ηνία μιας Τραπέζης με 6.000.000.000 ευρώ(!) και 44.000 μυστικούς λογαριασμούς(!!!!!!!!!!!!), ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και αυτός του Ποντίφηκος! (..."Εκκλησία" να σου πετύχη!)
Η ανάληψη της διοικήσεως της Τραπέζης του Βατικανού, από τον Γερμανό τραπεζίτη αναμένεται από τις 24 Μαϊου 2012, όταν ο προκάτοχός του Ettore Gotti Tedeschi, εξεδιώχθη διότι θέλησε να γίνουν περισσότερο διαφανή τα οικονομικά του Βατικανού...(ο αφελής!) Στο χρονικό διάστημα αυτού του έτους, η Τράπεζα έμεινε χωρίς επικεφαλής, γεγονός που "φούντωσε" τις φήμες(καθόλου αδικαιολόγητα κατά την ειδησιογραφία!), για τα αδιαφανή οικονομικά - και - του Πάπα.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην περίφημη Τράπεζα του Βατικανού (IOR), η οποία ιστορικά έχει «αλλεργία» στους ελέγχους(...) και «εκνευρίστηκε» όταν, ο Βενέδικτος ζήτησε να ισχύουν γι΄ αυτήν, οι διεθνείς κανόνες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απέκτησε νέο διοικητή. (τα αρχικά 'ΙΟR' σημαίνουν, για όσους δεν γνωρίζουν τα παπικά καταχθόνια "κόλπα", "Institute for the Works of Religion", δηλαδή είναι η ιδιωτική Τράπεζα του Βατικανού, που λογοδοτεί σε ένα συμβούλιο καρδιναλίων, ενώ ξεκίνησε την "εργασία" του, μέσα στην διάρκεια του πολέμου, επί... Μπ.Μουσσολίνι, στις 27 Ιουνίου του 1942, όταν Πάπας ήταν ο Πίος ο 12ος. Πρόκειται για τον Πάπα, που δεν είπε ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ούτε ...μισό 'κίχ', για τα τρομερά εγκλήματα πολέμου που ελάμβαναν χώρα, στα κατεχόμενα κράτη υπο του Άξονος, σε όλη την διάρκεια των συγκρούσεων. Η ιστορία του "ινστιτούτου" και της "τραπέζης", είναι απο τότε, ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ! Προσέξτε όμως! Επειδή οι καρδινάλιοι "χαίρουν" διπλωματικής ασυλίας απο τους ιταλικούς νόμους, για παλαιότερες και συχνές διασπαθίσεις ατελείωτων εκατομμυρίων, ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ..."ΣΚΑΜΝΙ"! ΄Οσοι πιθανώς θα ήθελαν να "δούν" σε βάθος, το τί είδους και εκτάσεως "τρελλό πάρτυ", υπάρχει στο παρελθόν τέτοιου τύπου παπικών οικονομικών "ιδρυμάτων", άς αναζητήσουν την υπόθεση του ...1946, "αναφορά Μπίγκελοου"- 'Bigelow Report' - όπου θα μείνετε ΑΦΩΝΟΙ, διαβάζοντας για το ιλιγγιώδες για την εποχή ποσό, των 350.000.000 ελβετικών φράγκων, που έστειλαν οι αιμοσταγείς Κροάτες ηγέτες, οι διαβόητοι "Ουστάσι",(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ 900.000 Σέρβους Ορθοδόξους επειδή αρνήθηκαν να γίνουν παπιποί!) στην τράπεζα, για να τους τα..."φυλάξουν"! Σημειωτέον πώς η φοβερά ενδιαφέρουσα αυτή υπόθεση, ήλθε στο φώς, απο Αμερικανικά "λαγωνικά".... ΄Οπως επίσης μπορεί να βρεί όποιος θέλει, πώς με τις παπικές "περιποιήσεις" και ευλογίες, διέφυγαν χιλιάδες ναζί εγκληματίες πολέμου - και Κροάτες - αφού τους εφοδίασαν με διπλωματικά διαβατήρια Βατικανού, τους ...έντυσαν Φραγκισκανούς μοναχούς και πήραν τα πλοία, σαν να μήν συμβαίνει τίποτε, για Αργεντική και Βραζιλία! Αυτά όλα και άλλα πολλά, εννοείται τα ήξεραν οι Αμερικανοί, αλλά έκαναν τα "στραβά μάτια"...)

Ο νέος «καπετάνιος» της είναι ο 54χρονος δικηγόρος Ερνστ Φον Φρέιμπεργκ, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης γερμανικής ναυπηγοεπισκευαστικής εταιρίας 'Bhlom and Voss', μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας διαχειρήσεως κεφαλαίων 'Flossbach von Storch', καθώς και σύμβουλος στην εταιρία 'Manpower'. Επίσης ανήκει στα... Τάγματα των Ιπποτών της Ιερουσαλήμ, της Ρόδου και της Μάλτας! (Είναι μεγάλος ο "πειρασμός", για τους φίλους αναγνώστες της Εθνικής Εταιρείας, να λέγαμε δύο λόγια έστω, για το ποιά είναι η ακριβής ταυτότητα, όλων αυτών των εταιρειών που διαβάσατε στις προηγούμενες γραμμές, που οι ρίζες τους, ανάγονται στην ναζιστική Γερμανία και αποτελούσαν τότε λίαν "εξυπηρετικούς" κατασκευαστές, στον χώρο της αεροναυπηγικής, παραδίδοντας αμέτρητα αεροπλάνα στην "Λούφτβαφφε"! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ......)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου