Google+ To Φανάρι : Αιμομικτικών οργίων συνέχεια!!!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αιμομικτικών οργίων συνέχεια!!!

Οι Μάγιας μπορούν να προβλέπουν ό,τι θέλουν για τον υπόλοιπο κόσμο. Η Ελλάδα, όμως, ποτέ δεν πεθαίνει.Οι Μάγιας μπορούν να προβλέπουν ό,τι θέλουν για τον υπόλοιπο κόσμο. Η Ελλάδα, όμως, ποτέ δεν πεθαίνει.

Εχθές μας απησχόλησε το σκληρό πορνό που παίζεται στο Επαιτείο με τα αιμομικτικά του όργια. Και προσθέσαμε ότι ανάμεσα στους θεατές, απολαμβάνουν το... οφθαλμόλουτρο και θιασώτες του είδους από την αλλοδαπή, μεταξύ αυτών και το για άλλους παραδοσιακά εγκυρότατο πρακτορείο Reuters –το παρ’ ημίν κατάπτυστο και… πεμπτοφαλαγγίτικο, με το σκεπτικό ότι υπηρετεί ξένα συμφέροντα, που στόχο έχουν να αλώσουν την φιλοπάτριδα εθνική αστική τάξη.

Σήμερα, κάποιοι συνάδελφοι μπήκαν στον κόπο και μετέφρασαν αυτή την έκθεση του πρακτορείου και είναι αμαρτία να πάει ο κόπος τους χαμένος γι αυτό και παραπέμπω σε αυτήν στα Ελληνικά εδώ.

Παρακαλώ να τη διαβάσετε, διότι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Προς Θεού, δεν θα μάθετε κάτι που δεν γνωρίζετε ήδη· έχει όμως σημασία να γνωρίζουμε τι γνωρίζουν οι άλλοι από εκείνα που γνωρίζουμε κι εμείς. Ειδικά όταν αυτοί οι άλλοι είναι το… πεμπτοφαλαγγίτικο Reuters.

Λίγες ώρες μετά, με Προεδρικό Διάταγμα –τις άλλες διαδικασίες τις έχει γραμμένες το Επαιτείο κάπου μεταξύ κάτω εφηβαίου και αμφιριζομηρίου– προωθείται η προσωρινή αναστολή της υποχρέωσης των αναδόχων δημοσίων έργων να προσκομίσουν φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα ή βεβαίωση οφειλής προκειμένου να προχωρήσει η πληρωμή τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012. Η ρύθμιση, όπως αναφέρει το αρμόδιο υπουργείο, «κρίθηκε προσωρινά αναγκαία προκειμένου να επιταχυνθεί η απορρόφηση Κοινοτικών κονδυλίων και να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά, καθώς λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας πολλές επιχειρήσεις που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες δεν είναι φορολογικά ή και ασφαλιστικά ενήμερες. Κατά συνέπεια, χρηματοδοτήσεις που είχαν εγκριθεί δεν μπορούσαν να εκταμιευθούν λόγω της έλλειψης ενημερότητας.»

Θα μου πείτε ότι αυτά καλώς γίνονται για να ρεύ-σει αί-μα, το ο-ξυ-γό-νο της οι-κο-νο-μί-ας (συλλαβίζω σε μια προσπάθεια να αποδώσω γραπτώς το στακάτο ρητορικό ύφος του Επαίτη, ε;). Θα μπορούσα με το ίδιο στακάτο ύφος να ερωτήσω: Γιατί ειδικά στις κα-τα-σκευ-α-στι-κές, πα-ρα-κα-λώ; Ε-μείς, δη-λα-δή, οι υ-πό-λοι-ποι τι εί-μα-στε; Ουρήσαμε στο πηγάδι και δεν το ξέρω;

Και ερωτώ και κάτι ακόμη: Οι Μάγιας που προέβλεψαν το τέλος του κόσμου, είπαν τίποτε και για την αθάνατη ελληνική διαπλοκή; Έτσι για να ξέρω…

https://paganeli.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου