Google+ To Φανάρι : Τα έχουν χαμένα

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τα έχουν χαμένα

Ο κόσμος στo συλλαλητήριο δεν πήγε μόνο για την Μακεδονία.

Πήγε και για όσα έγιναν στην Κύπρο το 74, στα Ιμια το 96, στο Αιγαίο χθες και στην Χειμάρα προχθές, και στην Θράκη τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Ο κόσμος πήγε γιατί ...

δεν έχει καμία εμπιστοσύνη ότι η πολιτική, θρησκευτική, πνευματική του ηγεσία είναι σε θέση να προασπίσει με επάρκεια και αποτελεσματικότητα τον εθνικό χώρο ο οποίος απειλείται και κινδυνεύει με διαρκή συρρίκνωση.

Η αξία της συγκέντρωσης είναι τεράστια γιατί ο κόσμος πήγε μαζικά παρά το γεγονός ότι κυβέρνηση, κόμματα και εκκλησία ήταν αντίθετα.  Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο.  

Ήταν μια παρουσία συγκλονιστική.  Οι πολίτες που πήγαν στη Θεσσαλονίκη δεν πήγαν μόνο για τη Μακεδονία. Πήγαν για να πουν στον Τσίπρα, τον Καμμένο, τον Μητσοτάκη, τη Φώφη, τον Σταύρο, τον Κουτσούμπα , τον Μιχαλολιάκο κ.λπ. ότι είστε ρεμάλια. Είστε υποκριτές.  Είστε συμμορίες. Σας ξέρουμε. Σας μάθαμε. Μας καταστρέψατε με τα μνημόνια.  Δεν έχουμε κανένα μέλλον και μας ξεπουλάτε...θέλουμε να φωνάξουμε, να μας δει ο κόσμος όλος..

Τέρμα. Αυτό μου αρέσει. Μου δίνει ορμή για την συνέχεια...

Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει. Δεν πείθει. Ούτε Καραμανλήδες υπάρχουν.  Ούτε εκκλησιαστικές ενώσεις έδωσαν κανένα σοβαρό παλμό. 


Τώρα θα προσπαθήσουν να πετάξουν δηλητήριο στον  "συμπαθητικό" ηλικιωμένο στρατηγό Φράγκο. Θα προσπαθήσουν να τον κοντύνουν ως δήθεν τέρμα διαπλεκόμενο. Τα έχουν εντελώς χαμένα...ότι να ναι. Λες και ο μοναδικός που τόλμησε ήταν ο στρατηγός.  Που κι αυτός του καθεστώτος είναι..

Μην ακούτε παρακρατικές χαζομάρες....μην μασάτε..

όλοι τους είναι χεσμένοι...τρομοκρατημένοι....τους έκαψε η Μακεδονία...όλα έγιναν κομμάτια..


Το "φαινόμενο" περιμένει. Το "φαινόμενο" δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά ποιος το βύθισε στον εμφύλιο. Δεν ξεχνά ποιος του διχοτόμησε την Κύπρο. Δεν ξεχνά ποιος το έβαλε στη Χούντα. Δεν ξεχνά ποιος του λεηλάτησε την πατρίδα. Δεν ξεχνά και περιμένει. Περιμένει σαν να μην είχε να κάνει τίποτε άλλο όλους αυτούς τους αιώνες. Ένα "αεράκι" περιμένει και φτάνει εύκολα στην υπερατλαντική "Περσέπολη". Σύντομα θα πάρει "φωτιά" ο κόσμος. Την πιο λυτρωτική "φωτιά" που έχει δει στην ιστορία του. Μέσα σε λίγες μέρες κανένας δεν θα θυμάται τους Αγγλοσάξονες. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
΄
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου