Google+ To Φανάρι : Αποκάλυψη! Οι πράκτορες της Τουρκίας «έβαλαν» κεφαλικό φόρο 150 ευρώ στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη! Οι πράκτορες της Τουρκίας «έβαλαν» κεφαλικό φόρο 150 ευρώ στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες σοβαρές αποκαλύψεις για το πως δρουν οι πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη....
Σύμφωνα με  άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» την Παρασκευή και με τίτλο «Ξεπέρασαν κάθε όριο οι πράκτορες στη Θράκη» και υπότιτλο «Ζητούν δωρεές από τους Έλληνες μουσουλμάνους για φτωχούς Τούρκους, με… ταρίφα τα 150 ευρώ», η εφημερίδα αποκαλύπτει το πως οι πράκτορες της Τουρκίας λειτουργούν σαν… ντελάληδες της Διεύθυνσης θρησκευμάτων της Τουρκίας (Diyanet).
Συγκεκριμένα και εν όψει του μπαϊραμιού, τον Σεπτέμβριο, προωθούν την καμπάνια «Δωρεά σφαγίου δι’ αντιπροσώπου» και καλούν τους Έλληνες μουσουλμάνους να κάνουν δωρεές, προκειμένου να αγοραστούν σφάγια για «τους ομόθρησκους αδερφούς που έχουν ανάγκη». Μάλιστα η ταρίφα ανέρχεται στα… 150 ευρώ
Επιπρόσθετα, ο ψευδομουφτής Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ, λειτουργώντας ως μεσάζοντας του Ιδρύματος Ντιγιανέτ, κοινοποίησε την πρόσκληση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τους μουσουλμάνους της Θράκης να συνδράμουν στη «σημαντική για τους συνανθρώπους μας προσπάθεια».
Το δημοσίευμα τελειώνει σχολιάζοντας «μήπως θεωρεί ο κ. Σερίφ ότι δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι που έχουν ανάγκη στη Θράκη μας; Γιατί καλεί να δίνουν χρήματα για τους ομοθρήσκους στην Τουρκία; Και πολύ περισσότερο, μάλιστα, μέσω ενός φορέα όπως το Diyanet, για το οποία πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας σκάνδαλο… μεγατόνων με πανάκριβες Μερσεντές, που είχαν αγοραστεί για στελέχη της!».
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου