Google+ To Φανάρι : 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΓΙΝΕ «ΗΡΩΙΚΗ ΗΤΤΑ»

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΓΙΝΕ «ΗΡΩΙΚΗ ΗΤΤΑ»

Οταν στις 28 οκτωβριου του 1940 και στις 3 το πρωι ο Ιταλος Γκρατσι χτυπησε την πορτα του τοτε Φασιστοδικτατορα Μεταξα, «πρωθυπουργου» της Ελλαδας,δεν εφερνε μαζι του ερωτημα προς απαντηση! Εφερνε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ!...

Το τελεσιγραφο ελεγε,οτι οι Ιταλοι σκοπευουν να μπουν στην Ελλαδα και να την ενταξουν στις κατακτησεις τους!
Δεν ειπε ακριβως αυτα,αλλα αυτα εννοουσε!
2 ωρες αργοτερα,κι ενω ακομα τα τουρανομογγολικα ναζιστικα τοξικα αποβλητα δεν ειχαν προλαβει να συνεννοηθουν,τα Ιταλικα στρατευματα,εφορμησαν εναντιον των τμηματων προκαλυψεως στα συνορα!!
Κι ενω πιστευαν οτι μεχρι το μεσημερακι θα επιναν καφεδακι κατω απο την Ακροπολη,μεχρι το μεσημερακι,ειχαν καταφερει να εισχωρησουν μονον εξη χιλιομετρα στο Ελληνικο εδαφος!!!Και ειχαν βαλει οπισθεν προς την θαλασσα!!
Ποιοι τους το απαγορευσαν?Μα…..τα τμηματα προκαλυψεως!!!
Μερικες χιλιαδες στρατιωτες,με οπλισμο ανεπαρκεστατο,χωρις βαρεα οπλα,χωρις καν υποστηριξη!!!Οι «πολιτικοι» μας,ακομα επιναν τον καφε τους για να ξυπνησουν!
Σε λιγες ωρες εφθασαν και τα κυρια στρατευματα,οπου απο κει κει περα αρχισε το κυνηγητο των Ιταλων στα βουνα της Βορειας Ηπειρου!!
Ποιας Αλβανιας ωρε???Ποιο Αλβανικο Επος ωρεεε??
Οταν καταλαβαν τα Τουρονομογγολικα αποβλητα υπο τον τιτλο «Ελληνες πολιτικοι» ,οτι οι Ελληνες ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ,αλλα πολεμουν,αναγκασθηκαν να διαταξουν γενικη επιστρατευση γιατι αν δεν το εκαναν,σημερα θα τους ειχαν στειλει στο ΔΙΑΒΟΛΟ οι Ελληνες,δηλαδη στο πραγματικο τους σπιτι!!
Αν λοιπον ψαχνουμε να βρουμε ποιος ειπε το πρωτο βροντερο ΟΧΙ στους Ιταλους,δεν ηταν ουτε το αποβλητο ο Μεταξας,ουτε ο Ελληνικος λαος που ακομα κοιμωτανε!Ηταν τα τμηματα προκαλυψεως!!!Ελληνοπουλα που τηρουσαν τον ορκο υπερασπισης της Πατριδας!!
Αργοτερα και οι ανωτεροι και ανωτατοι Αξιωματικοι και το υπολοιπο σωμα στρατου που ηταν στην περιοχη κοντα στα συνορα με την Β.Ηπειρο!
Κατα την κυηξη της Γενικης επιστρατευσης ειδαμε εικονες που μορφοποιουν το βροντερο ΟΧΙ του Ελληνικου λαου στο συνολο του!
Μανες να αποχαιρετουν τα παιδια τους με χαμογελο κι ας ηξεραν οτι μπορει να μην τα ξαναδουν!!Κι οταν λεμε μανες,ΟΧΙ οποιες και οποιες ΜΑΝΕΣ!! Εννοουμε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ! Και ολοι ξερουμε τι θα πει αυτο!!
Ειδαμε αγαπημενες,συζυγους,αρραβωνιαρες,να εχουν το ιδιο ενθαρρυντικο χαμογελο στους αγαπημενους τους!!
Ειδαμε ενα αληθινο πανηγυρι,παροτι οι πανηγυριζοντες ηξεραν οτι θα το πληρωσουν με αιμα!!
Και υστερα ηρθαν οι πρωτες νικες!!
Και η ανησυχια του Χιτλερ,που προετοιμαζε τα στρατευματα του για την επιχειρηση «Μπαρμπαροσα» Δηλαδη την επιθεση προς την Ρωσσια!!
Την Ρωσσια που δυναστευε ο επισης τουρανομογγολος ναζιστης Σταλιν!!
Ο ηγεταρας πατερουλης,που ενω η Ευρωπη καιγοταν,αυτος ειχε συναψει συμφωνο μη επιθεσης με τον Χιτλερ!!!
Το σχεδιο της τουρανομογγολικης διεθνους των αποβλητων για συνεχιση του Παγκοσμιου πολεμου,κοντεψε να τιναχτει στον αερα,απο την μη αναμενομενη αντισταση των Ελληνων!!Και οχι μονον,αλλα και απο τις νικες που εσπαζαν το ηθικο τους!
Αφησε πισω λοιπον το σχεδιο «μπαρμπαροσσα» για αργοτερα,και εστειλε στρατια εναντιον των Ελληνων ατακτουληδων για να περισσωσει το ιματζ του αηττητου ναζιστικου στρατου!!
Ηταν τοσο το αγχος ομως,και η Ηλιθιοτητα των Γερμανων ναζι,που εκαναν ενα ανεπιτρεπτο στρατηγικο λαθος!! Προχωρησαν νοτια στην Γιουκοσλαβια,απ ευθειας προς Μακεδονια !!Δεν λογαριασαν οτι άφηναν ενα ολοκληρο εμπειροπολεμο πια σωμα Ελληνικου στρατου στο πλαι και πισω τους!!!
Μολις το αντιληφθηκαν οι Ελληνες στρατηγοι το πλεονεκτημα αυτο,το προτειναν στην «ελληνικη κυβερνηση»!!
Σε τεσσερεις ωρες τους κυκλωνουμε και τους εξουδετερωνουμε!!
Ομως η αποφαση των αληταραδων κυβερνητων ειχε παρθει!!!
Ουτε ενα φανταρακι δεν εστειλαν στο Ρουπελ!!
Και εδωσαν εντολη να μην γινει η κυκλωτικη κινηση και βρεθουμε να κυνηγαμε Ιταλους και Γερμανους σε ολα τα βαλκανια!!!
Ηρθε και η ανευ ορων παραδοση της «Ελλαδος» απο την «Ηγεσια» της!
Οπου οι νικητες της Βορειου ηπειρου,κυνηγουσαν πια τους τρομοκρατημενους Ιταλους,για να…παραδοθουν!!Στο δε Ρουπελ,οπου μια ολοκληρη στρατια Γερμανων δεν μπορεσαν να κανουν καλα 3.000 φανταρακια και αξιωματικους και υπαξιωματικους που πολεμουσαν εγκαταλελειμμενοι απο τα «πολιτικα» αποβρασματα των Ελληνων!!Και οπου χρειαστηκε να δοθει το εγγραφο της συνθηκολογησις για να ξετρυπωθουν απο την γραμμη αμυνας,κοντα διακοσια ατομα ολοι κι ολοι!!
Καταλαβαινουμε που θα ειχε παει και σε ποια σκουπιδια ο σχεδιασμος του Χιτλερ,αν εχανε τοσες μεραρχιες ?Καταλαβαινουμε οτι μαλλον θα συνεχιζαν τον πολεμο εναντιον μας,με ανυπολογιστες συνεπειες για τον γενικοτερο σχεδιασμο της παγκοσμιας σφαγης?
Κι αν νομιζουμε οτι δεν ηταν ολα εξ αρχης συμφωνημενα,να θυμηθουμε οτι η Γερμανικη επιθετικοτητα σταματησε το 1943,αλλα η Γιαλτα και το μοιρασμα του πλανητη σε ναζιστικες επιρροες,εγινε το 1942!!!
Πως ηξεραν ενα χρονο νωριτερα οτι θα νικησουν?
Ετσι για να μην νομιζουν οτι μασαμε κουτοχορτο!!
Μια νικη λοιπον που θα αλλαζε τον ρουν του παγκοσμιου πολεμου αλλα και της Ιστοριας,μετεβληθη σε «ενδοξη ηττα»!!!
Ποια ητα ρεεεε!!!Ποιον πολεμο χασαμε στα πεδια των μαχων? Και για να ξερουμε τι λεμε: Ολοι αυτοι που ιδρυουν και στελεχωνουν «Ελληνικα» κομματα,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,αγνων ανθρωπων Ελληνων που θελουν να σωσουν την Ελλαδα μεσα απο το ιδιο εξουσιαστικο καθεστως,ειναι απογονοι εκεινων των αληταραδων που σαν «ηγετες» δια της βιας στον ιερο αυτον τοπο,οδηγησαν τους νικητες Ελληνες σε μια ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΤΤΑ!!!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ λοιπον και μην αναρωτιεστε γιατι ολοφανερα προσπαθουν να μας καταστρεψουν!!
Ειναι Τουρανομογγολικα τοξικα αποβλητα που σκοπος τους ειναι αυτος!Αυτος που δεν μπορουν πλεον να κρυψουν!
ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!
Και ας μην τους κανουμε την χαρη να τους αποκαλουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
Γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
Ιωαννα Βαφειαδου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου