Google+ To Φανάρι : Ετοιμάζουν νέα “Δεκεμβριανά” τύπου “2008″ με τη δολοφονία στην Αμφιάλη; Προωθούν τον άτυχο Φύσσα ως “νέο Γρηγορόπουλο” οι “Πυρήνες της ΨΕΥΤΙΑΣ”…

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ετοιμάζουν νέα “Δεκεμβριανά” τύπου “2008″ με τη δολοφονία στην Αμφιάλη; Προωθούν τον άτυχο Φύσσα ως “νέο Γρηγορόπουλο” οι “Πυρήνες της ΨΕΥΤΙΑΣ”…

Σε “νέο Γρηγορόπουλο “ μετατρέπεται  ολοταχώς  ο άτυχος Φύσσας.  Με αστραπιαία ταχύτητα γίνεται ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ  σε όλο το Πανελλήνιο, αλλά και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ….. τι ειρωνεία! “Μετά θάνατον” η αναγνώριση του καλλιτέχνη….

Διαδηλώσεις και επεισόδια ξεσπούν σε αρκετες  πόλεις της Ελλάδας.  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ το νέο Γρηγορόπουλο…
Μήπως είναι “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ” για ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ένας νέος ήρωας, ένας ΜΥΘΙΚΟΣ ΝΕΚΡΟΣ, ένας νέος Νίκος Γρηγορόπουλος; Η σπίθα που θα ξεκινήσει μία νέα “λαϊκή επανάσταση”; Ο Φύσσας ήταν ιδανικός :  πολιτικοποιημένος στην Αριστερά, Ακτιβιστής,  και μουσικός της ράπ.

Τι ΑΚΡΙΒΩΣ   είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2008; Τί σχέση είχε εκείνη η κατάσταση με τη σημερινή; Διαβάζουμε στο “Σχέδιο Διαμελισμού της Ελλάδας” (από τους Σιωνιστές): 

 ”Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη,  αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα».  Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν ΑΙΜΑ   για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία. “

Προφανώς το σχέδιό τους θα θελήσουν να το πραγματοποιήσουν. Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν;” διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.indobserver.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8599.html

Στην ίδια ανάρηση, διαβάσαμε ότι ο δολοφόνος του Γρηγορόπουλου Κορκονέας ήταν δραστήριο μέλος του ΠΑΣΟΚ….

Η Δολοφονία Γρηγορόπουλου ήταν Σιωνιστικό σχέδιο για να γίνει αποσταθεροποίηση και να πραγματοποιήσουν την διάσπαση Ελλάδας -Τουρκίας σε δύο ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ… ΤΟ 2008, το διοικητήριο του ΝΑΤΟ στην περιοχή,  η Ταξιαρχία SEEBRIG, βρισκόταν στην Τουρκία και συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη:

Σήμερα θέλουν να τελειώσουν αυτό που άρχισαν. Φτιάχνουν ένα νέο Γρηγορόπουλο;

Ποιοί όμως ήταν πίσω ( ή μάλλον ΔΙΠΛΑ) στο Γρηγορόπουλο ΤΟΤΕ;

-6 Δεκεμβρίου 2008  δολοφονείται ο 16χρονος Νίκος Γρηγορόπουλος. Κύριος μάρτυρας ο στενότερος φίλος του 16χρονος Νίκος Ρωμανός. -7 Απριλίου 2010 ο Νικόλαος Ρωμανός αρνείται να καταθέσει στη Δίκη για τη δολοφονία του φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, παρ’ολο που ήταν ο κύριος μάρτυρας. Ο  δικηγόρος Αλέξης Κούγιας τον κατηγορεί για ανάμιξη σε ακροαριστερές οργανώσεις και κυκλώματα. Ο Ν.Ρωμανός το αρνείται, γράφοντας: Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο.”

-Στις αρχές Φεβρουαρίου 2013, και αφού έχει συλληφθεί και φυλακιστεί ο Ρωμανός για τη συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς, ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το DNA του ΡΩΜΑΝΟΥ για συμμετοχή σε εμπρηστική ενέργεια σε αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ, η οποία έγινε ΜΟΛΙΣ 6 μήνες μετά τη δολοφονία του φίλου του Αλέξη, στις 27 Ιουνίου 2009!

Επομένως ΨΕΜΑΤΑ έλεγε ο 16χρονος  Ρωμανός στην επιστολή του το 2010, ότι δεν έχει σχέση με ακροαριστερές οργανώσεις και κυκλώματα…. Έιχε ήδη δικτυωθεί σε παρακρατικές οργανώσεις 6 μήνες μετά το θάνατο του φίλου του, και ήταν ΜΟΛΙΣ 16 ΕΤΩΝ!

Γι αυτό δεν κατέλθεσε στη δίκη του Αλέξη και ήταν ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ με τον ΚΟΥΓΙΑ που είχε αντιληφθεί τη δράση του;

Πυρήνες της Φωτιάς και Πυρήνες της ΨΕΥΤΙΑΣ.… Ποιός είναι ο Νικος Ρωμανός; Ποιές οι καταβολές του;;;;

                                 
Ο Νίκος Ρωμανός είναι γιός της συγγραφέως Παυλίνας Νάσιουτζικ. Η Παυλίνα Νάσιουτζικ είναι κόρη του (ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Αθανασίου Νάσιουτζικ.

Εγγονός του Αθανασίου  Νάσιουτζικ ο νεαρός “Πυρήνας της Φωτιάς” Ρωμανός. (Άρα, Εβραϊκής καταγωγής και ο Νικόλαος Ρωμανός, αλλά με “κραυγαλέα” Ελληνικό όνομα που πήρε από τον πατέρα του).  Ο Αθανάσιος Νάσιουτζικ πολέμησε στον εμφύλιο και ήταν  αριστερών πεποιθήσεων. Μετά το τέλος του «σπαραγμού», κρατήθηκε επί μία οχταετία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αλβανία. Τη δεκαετία του ’80 ο επιχειρηματίας και λογοτέχνης Νάσιουτζικ υπήρξε πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 κατηγορήθηκε πως δολοφόνησε τον συγγραφέα Θανάση Διαμαντόπουλο που είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του με  97 τραύματα  από  σφυρί στο κεφάλι. Ο Νάσιουτζικ κρίθηκε ένοχος.
Η υπόθεση συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη για πολύ καιρό. Τη δε δικαιοσύνη και τους νομικούς για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Για τον Νάσιουτζικ ακούστηκε ότι ζήλευε την πένα του Διαμαντόπουλου κι ότι ποτέ δεν του συγχώρησε πως δεν τον υποστήριξε στις εκλογές της Εταιρείας….

Ποιοί βρίσκονταν  λοιπόν πίσω και ΔΙΠΛΑ στον Νίκο Γρηγορόπουλο;
Οι Πυρήνες  της ΨΕΥΤΙΑΣ….
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Έτσι κατασκευάζουν τους “ήρωες”  των Λαϊκών επαναστάσεων -  και κάθε είδους ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ οι Σιωνιστές, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους….

astikosmyth

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου