Google+ To Φανάρι : Οι πρώτες λέξεις, που μας έρχονται στο μυαλό, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί είναι "παρακμή" και "σήψη"

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Οι πρώτες λέξεις, που μας έρχονται στο μυαλό, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί είναι "παρακμή" και "σήψη"


Ο τιμοκατάλογος του σεξ με «αγγελίες» στα social media



Kαμία ροζ επιθυμία κανενός σωματέμπορα δεν μπορεί να μείνει  απραγματοποίητη στο νησί της Μυκόνου...Αυτό είναι το σλόγκαν που κυκλοφορεί στο Αιγαίο και σε όλη τη χώρα. ...
Τι κάνουν; Βγάζουν Τιμοκατάλογο για σεξ με νεαρά κορίτσια. Και το τρομακτικό είναι ότι το καυχιούνται...Μιλάνε για ανάπτυξη με ξανθές και μελαχρινές.
 Που είναι ο λαλίστατος Χρυσοχοίδης; Που είναι ο "ευαίσθητος" αρχιεπίσκοπος; Που είναι η κυβέρνηση των "τεχνοκρατών" να παρέμβει; Ποια κυβέρνηση όμως; Των δανειστών; Των τοκογλύφων; Εδώ ο στόχος είναι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα...των ασημικών.  Ο στόχος είναι το προσωπικό κέρδος.
Όλα αυτά που συμβαίνουν, γιατί υπάρχει υποχθόνια ασυλία. Τέτοια Ελλάδα θέλουν. Με πόρνες, με νταβατζήδες, λάθρο με ιθαγένειες ελληνικές, με εμπόρους ναρκωτικών. Μια Ελλάδα χωρίς καμία ουσία. Τελειωμένη γεωστρατηγικά. Με τον υπόκοσμα να κυβερνά, να διαχειρίζεται το χρήμα μέσα από τις πολυεθνικές με αφεντικά χαφιέδες κομμουνιστές. Του "ωραίου" και του "αληθινού"....Mια μάζα τέρμα αστοιχείωτη. Καθυστερημένους ξερόλες, ιθαγενείς με το βλέμμα του ανυπόμονου χαζού.
Η φτώχεια και η εξαθλίωση που προκάλεσαν έφτιαξαν έναν στρατό από κορασίδες έτοιμες να πουλήσουν το τομάρι τους.... χωρίς καμία προσωπικότητα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου