Google+ To Φανάρι : Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ – Η γεωπολιτική παγίδευση της χώρας και η 5η φάλαγγα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ – Η γεωπολιτική παγίδευση της χώρας και η 5η φάλαγγα

. Γιώργος Βαφειάδης
Πριν από αρκετό καιρό είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο στο FC για την αντιπαράθεση δύο κόσμων, εκείνου της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης του Soros και εκείνου που στηρίζει το έθνος-κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες. Δυστυχώς, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της πατρίδας μας. Ο φόβος, η άγνοια, οι καταναλωτικές προτεραιότητες για την επιβίωση, η έλλειψη αξιών και ο ραγιαδισμός σε όλο τους το μεγαλείο.
Επανέρχομαι λοιπόν για να δούμε για ποιόν κτυπά η καμπάνα, όχι, βέβαια, για τους εθνομηδενιστές και εθνοφοβικούς πολιτικούς που μας κυβερνούν.
Η καμπάνα κτυπά για τους πατριώτες εκείνους που πιστεύουν στην ιστορία και τα ιδανικά της φυλής. Η Ελλάς χάνεται και το μέλλον της πατρίδας μας προμηνύεται ζοφερό...
Δυστυχώς, όπως έχει δείξει πολλάκις η ιστορία του έθνους, η χώρα υπονομεύεται εκ των ένδον, από την 5η φάλαγγα του πολιτικού προσωπικού και μία σημαντική μερίδα του δημοσιογραφικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου.
Πιστοί στα κελεύσματα της Γερμανικής Ευρώπης των Μνημονίων διέλυσαν τη μεσαία τάξη, υπονόμευσαν την θρησκεία και την παιδεία και υποχρέωσαν μισό εκατομμύρια Έλληνες, οι πιο πολλοί νέοι επιστήμονες, να φύγουν στο εξωτερικό. Επιπλέον, το πολιτικό σύστημα με την ανοχή του στις διάφορες ΜΚΟ, υπόπτου προελεύσεως οι περισσότερες, και με την υποταγή του στις επιδιώξεις της Open Society του Soros και της Γερμανίας κατάντησε τη χώρα αποθήκη ψυχών με την απρόσκοπτη εισδοχή οικονομικών λαθρομεταναστών από την Τουρκία οι οποίοι δεν καλύπτονται από τη συνθήκη της Γενεύης.
Οι τελευταίοι, ισλαμιστές το θρήσκευμα, θα υπονομεύσουν τον κοινωνικό ιστό και την εθνική μας ταυτότητα και σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων θα ενισχύσουν έτι περαιτέρω την 5η φάλαγγα.
Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια οικονομική ιστορία που μία χώρα εξαναγκάζεται να υποθηκεύσει όλη της τη δημόσια περιουσία σε ξένους δανειστές για 99 χρόνια, να επιτύχει πλεονάσματα της τάξης του 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% για τα επόμενα 60 χρόνια.
Μία αέναη πολιτική λιτότητας χωρίς προοπτικές ανάπτυξης.
Πόσοι γνωρίζουν ότι το συνολικό χρέος της χώρας ανέρχεται περίπου στα 1020 δισεκατομμύρια ευρώ όπου 350 δις. είναι το εξωτερικό χρέος συν 670 δις. το βραχυπρόθεσμο χρέος του Δημοσίου από έντοκα γραμμάτια. Επίσης το συνολικό ιδιωτικό χρέος ανέρχεται στα 226 δις. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται και τα χρέη των ιδιωτών προς ιδιώτη. Αυτά τα τεράστια μεγέθη καθιστούν το χρέος μη βιώσιμο ενώ απαιτούνται θηριώδεις ρυθμοί ανάπτυξης οι οποίοι είναι ανέφικτοι στην ευρωζώνη αλλά και σε τρίτες χώρες.
Τα παραπάνω έχουν τις αρνητικές επιπτώσεις τους στα εθνικά μας θέματα.
Η Ελλάδα σιγά-σιγά μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η τελευταία έχει ενισχύσει σημαντικά την αμυντική της βιομηχανία και από τη δεκαετία του ΄70 έχει αρχίσει ένα υβριδικό πόλεμο κατά της χώρας μας με απειλές και εκβιασμούς παραβιάζοντας κατάφωρα τη συνθήκη της Λωζάννης όσον αφορά τη δυτική Θράκη, τα νησιά μας και την ΑΟΖ.
Τα ίδια κάνει και στην Κύπρο με τον Αττίλα III (γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ) σε πλήρη εξέλιξη.
Το ενδοτικό και μοιραίο πολιτικό κατεστημένο τι κάνει;
Υποχωρήσεις και κατευνασμός σε όλο τους το μεγαλείο Χωρίς εθνικό στρατηγικό σχέδιο, χωρίς όραμα για το έθνος, χωρίς οριοθέτηση της ΑΟΖ της χώρας ενώ οι Τούρκοι έχουν ήδη στείλει τις δικές τους συντεταγμένες στον ΟΗΕ. Το ίδιο συμβαίνει με την Αλβανία με το πρόβλημα των Τσάμηδων και την εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας. Τέλος, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των Συριζανέλ, με την ανοχή των άλλων κομμάτων του δήθεν «δημοκρατικού τόξου», παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η Ελλάς εάλω από ένα ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από την ανυπαρξία αστικής τάξης με εθνική συνείδηση και από την 5η φάλαγγα του πλήθους των λαθρομεταναστών-μουσουλμάνων, κάποιων Αλβανών εθνικιστών συμπεριλαμβανομένων, που με την ανοχή των απάτριδων του Τσίπρα έχουν διαβρώσει την Ελληνική κοινωνία.
Αλήθεια στην περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί;
Το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο αναμασά τη γνωστή καραμέλα για το διεθνές δίκαιο, τις αποφάσεις του ΟΗΕ και τον ύπουλο δήθεν ανθρωπισμό-διεθνισμό της Αριστεράς. Δηλαδή τους γνωστούς στόχους της παγκοσμιοποίησης και της Open Society του Soros που μέσω των υπαλλήλων τους και των ΜΚΟ τους έχουν καταντήσει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι.
Τι μπορεί να περιμένει κανείς από μία χώρα-προτεκτοράτο με εισαγόμενη νομοθεσία, χωρίς θεσμούς και κοινωνικές υποδομές, με ένα Σύνταγμα που έχει πολλάκις παραβιαστεί, χωρίς δικό της τραπεζικό σύστημα, με αφύλακτα και ανοικτά σύνορα και με την ανομία και την εγκληματικότητα σε έξαρση (βλέπε και κάποιες απαράδεκτες διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα);
Για ποιά δημοκρατία μιλάμε όταν, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ο Σύριζα έχει δώσει την Ελληνική ιθαγένεια σε χιλιάδες αλλοδαπούς για να ψηφίσουν και εταιρεία ξένων συμφερόντων, η Singular Logic, επεξεργάζεται τα εκλογικά αποτελέσματα; Τόσα χρόνια δεν κατάφερε το Υπουργείο εσωτερικών να φτιάξει τη δική του μηχανοργάνωση, όπως στις άλλες χώρες, για να βγάζει τα αποτελέσματα με διακομματικό έλεγχο; Business as usual.
Εσείς καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες για να παρακολουθήσετε την τελική καταστροφή της πατρίδας μας. Φοβάμαι ότι το σύστημα και ο ραγιαδισμός δε μας αφήνουν καμία ελπίδα.
Δρ. Γιώργος Βαφειάδης
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου