Google+ To Φανάρι : Κατάλαβες τι συμβαίνει; Εσύ ΔΕΝ είσαι ο φορέας του νέου, του ωραίου και του αληθινού του 21 αιώνα... Δεν έχεις θέση στα σχέδιά τους. Δεν κρατάς τα "δοξασμένα" ρόπαλα για μια άνετη ζωή.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Κατάλαβες τι συμβαίνει; Εσύ ΔΕΝ είσαι ο φορέας του νέου, του ωραίου και του αληθινού του 21 αιώνα... Δεν έχεις θέση στα σχέδιά τους. Δεν κρατάς τα "δοξασμένα" ρόπαλα για μια άνετη ζωή.

Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. "Εξοντώνοντας" τα πάντα γύρω τους, "μεγαλουργούν" σε έναν χώρο διάσπαρτο από "πτώματα" άξιων και ικανών Ελλήνων, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν ποτέ να "ενηλικιωθούν" δημιουργικά και βεβαίως να "ανταμειφθούν" ανάλογα.


Να φανταστεί κάποιος ότι στο κατ' εξοχήν παράδειγμα προδοτικής συμπεριφοράς των κομμουνιστών απέναντι στον Ελληνισμό, που είναι το Μακεδονικό "Ζήτημα", στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων βασικός ομιλητής ήταν ο κομμουνιστής Θεοδωράκης, ο άλλοτε Υπουργός τής Οικουμενικής τού Μητσοτάκη. ....

Στο δεύτερο συλλαλητήριο  για το Μακεδονικό Ζήτημα στην Αθήνα, η κομμουνίστρια Αφροδίτη Μάνου.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφροδιτη μανου συλλαλητηριοΜιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν "εξοντώσει" τους πάντες. Έχουν "κατακρεουργήσει" την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος ...Μια "βουβή" γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Δέκα χρόνια απίστευτης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και η ελληνική κοινωνία δεν "γέννησε" ούτε ένα νέο πρόσωπο. Δεν αφέθηκε ν' ακουστεί ούτε μία "φρέσκια" πολιτική άποψη από ένα νέο πρόσωπο. Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τον λαό, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ νέος πολιτικός εκτός των κομμάτων. Όταν δεν "ανακυκλώνουν" τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, το μόνο που αφήνεται να "επιβιώσει" είναι ότι "παράγεται" από τις δικές τους κομμουνιστικές "χαφιεδοφάρμες".

"Εξοντώνοντας" τα πάντα γύρω τους, "μεγαλουργούν" σε έναν χώρο διάσπαρτο από "πτώματα" άξιων και ικανών Ελλήνων, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν ποτέ να "ενηλικιωθούν" δημιουργικά και βεβαίως να "ανταμειφθούν" ανάλογα.  Μέσα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου ή της Αυγής οι "Καρανίκες" τού κομμουνισμού παρακολουθούν τα πάντα και επιτίθενται ανωνύμως όχι μόνον σε ό,τι τους απειλεί, αλλά σε οτιδήποτε είναι καλό, όμορφο ή θετικό για την κοινωνία.

Όταν λέμε ότι η Ελλάδα "διώχνει" τα ικανότερα παιδιά της στο εξωτερικό, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι οι κομμουνιστές διώχνουν τους ικανότερους από την Ελλάδα, γιατί αυτό επιδιώκουν τα αφεντικά τους και βολεύει τους ίδιους.

Όταν ο γράφων πρότεινε στα κείμενα του να πάει ο κόσμος και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζε τι πρότεινε. Ήθελε να "επιταχυνθούν" οι εξελίξεις και σε αυτήν την περίπτωση "επιτάχυνση" θα ήταν να "ξοδέψει" το σύστημα των δωσίλογων και των σιωνιστών τα "χαρτιά" του ...Να "ξοδέψει" τα δυνατά "χαρτιά" του ...Να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τις "ρίζες" τού κομμουνιστικού "δένδρου" ...Να αναγκαστεί το σιωνιστικό σύστημα να βγάλει τον κομμουνιστικό υπόκοσμο στο προσκήνιο ...Να ρισκάρει να εκθέσει στο σύνολό του τον κομμουνιστικό "πληθυσμό" τής χώρας, ώστε η προπαγάνδα να μην μπορεί να βοηθήσει το "δένδρο" τού ΚΚΕ, όταν θα έρθει επιτέλους η στιγμή αυτό το σάπιο "δένδρο" να "ξεριζωθεί" άπαξ ...Να αναγκαστεί το σύστημα, προκειμένου να εφαρμόσει την προδοτική πολιτική, να ξοδέψει την "πίστωση" της Αριστεράς των δήθεν αγώνων ...Να ξοδέψει την αυθαίρετη εκείνη "πίστωση", η οποία της έδινε αυθαίρετα "ηθικά πλεονεκτήματα".

Αυτό και έγινε, όπως κι αν αυτό συνέβη. Ο πολιτικός υπόκοσμος του κομμουνισμού στο σύνολό του βγήκε σήμερα στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει το "μυστήριο" που τον προστάτευε μέχρι τώρα. Έγινε εμφανής σε όλες του τις διαστάσεις και βέβαια στην ποιότητά του. Καθημερινά δείχνει το απάνθρωπο, ανηλεές και προπάντων ανθελληνικό του πρόσωπο ...Με μια ηγεσία τόσο άθλια, η οποία εκπλήσσει ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν περί τίνος πρόκειται ...Μια ηγεσία καθαρά κομμουνιστική και κραυγαλέα μισελληνική. Αυτή η ηγεσία κάνει με προθυμία ό,τι της επιβάλουν τα αφεντικά της, χωρίς να έχει κανέναν απολύτως φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.

Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε η αμφιβολία ούτε ο φόβος. Μόνον τον ελληνικό λαό φοβούνται οι κομμουνιστές και όχι τη Ντόρα ή τον αδερφό της ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους και αυτό είναι το ΡΙΣΚΟ στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο είναι αναπόφευκτο και βέβαια υπερεπικίνδυνο γι' αυτούς ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους, τον οποίο δεν μπορείς ν' αποφεύγεις για πάντα όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν σέρνεις μαζί σου σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να μην σε πλησιάζει κανένας άλλος πέρα από τους "κλακαδόρους" που έχει ανάγκη η προπαγάνδα...της οποίας βέβαια η αποτελεσματικότητα διαρκώς φθίνει.

Κάτω τα χέρια από το άσυλο...Κάτω τα χέρια από τα τσάμπα μεταπτυχιακά, τα ναρκωτικά, τα λούσα, έξω οι βάσεις, ένα το χελιδόνι και οι κνίτες μελλοντικοί υπουργοί...Αυτό είναι το καθεστώς της μεταπολίτευσης. Αυτό ζούμε εδώ και δεκαετίες.



Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν "εξοντώσει" τους πάντες. Έχουν "κατακρεουργήσει" την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος ...Μια "βουβή" γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Δέκα χρόνια απίστευτης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και η ελληνική κοινωνία δεν "γέννησε" ούτε ένα νέο πρόσωπο. Δεν αφέθηκε ν' ακουστεί ούτε μία "φρέσκια" πολιτική άποψη από ένα νέο πρόσωπο. Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τον λαό, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ νέος πολιτικός εκτός των κομμάτων. Όταν δεν "ανακυκλώνουν" τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, το μόνο που αφήνεται να "επιβιώσει" είναι ότι "παράγεται" από τις δικές τους κομμουνιστικές "χαφιεδοφάρμες".


Να φανταστεί κάποιος ότι στο κατ' εξοχήν παράδειγμα προδοτικής συμπεριφοράς των κομμουνιστών απέναντι στον Ελληνισμό, που είναι το Μακεδονικό "Ζήτημα", στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων βασικός ομιλητής ήταν ο κομμουνιστής Θεοδωράκης, ο άλλοτε Υπουργός τής Οικουμενικής τού Μητσοτάκη. Στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην προδοσία τής Βουλής των Μνημονίων, βασικοί ομιλητές στα ακροατήρια των "αγανακτισμένων" ήταν μόνον κομμουνιστές...Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν τα "γατάκια" τής Μέρκελ ...Ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος κλπ.. 

Καθημερινά εξανεμίζονται συντάξεις και καταργούνται εργασιακά δικαιώματα με υπογραφές κομμουνιστών και την "πίστωση" της αντίδρασης προσπαθούν να την αρπάξουν και πάλι κομμουνιστές τού ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Κανέναν δεν αφήνουν να πάρει "μερίδιο" δημοσιότητας για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τη δύναμη ή το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτήν τη συμμορία των πνευματικών "δολοφόνων".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου