Google+ To Φανάρι : Πεσκάρα: 18 τραυματίες από χαλάζι σε μέγεθος πορτοκαλιού

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Πεσκάρα: 18 τραυματίες από χαλάζι σε μέγεθος πορτοκαλιού

Δεκαοκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Πεσκάρα της Ιταλίας...
..., λόγω του αναπάντεχου κύματος κακοκαιρίας που συνοδεύτηκε από πρωτοφανή χαλαζόπτωση, το οποίο σάρωσε ολόκληρη την περιοχή....

Πολλοί εκ των τραυματιών φέρουν χτυπήματα στο κεφάλι ή στο πρόσωπο από χαλάζι που έφτασε να έχει μέγεθος... πορτοκαλιού, ενώ την ίδια ώρα οι περισσότεροι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Το νοσοκομείο της Πεσκάρα τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, καθώς τα νερά εισέβαλαν στο ισόγειο, στα υπόγεια και στους ανελκυστήρες του κτιρίου, προκαλώντας τη διακοπή χειρουργείων, ενώ εκτός λειτουργίας τέθηκαν η κουζίνα, το φαρμακείο και ο χώρος στάθμευσής του, όπου πολλά αυτοκίνητα βυθίσθηκαν στο νερό!
Στο Μιλάνο Μαρίτιμα, στην επαρχία της Ραβένας, μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ πολλές οδικές αρτηρίες έκλεισαν.
Εντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στο Μολίζε, όπου προκλήθηκαν καταστροφές στις στέγες και στα παράθυρα πολλών σπιτιών, αλλά και σε αυτοκίνητα.
Την ώρα που η Ελλάδα μετρά τις πληγές της και θρηνεί νεκρούς από την ξαφνική θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική, στην Κατάνια της Σικελίας οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν πυρκαγιά σε παραλία της πόλης.
Οι παραθεριστές απομακρύνθηκαν με φουσκωτά προκειμένου να γλιτώσουν από τις φλόγες που έκαιγαν τις ψάθινες ομπρέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου