Google+ To Φανάρι : ΣΟΚ στην ΚΟΖΑΝΗ: «Μετανάστες» χτύπησαν άγρια, ΕΛΛΗΝΑ – Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι (Βίντεο)

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΣΟΚ στην ΚΟΖΑΝΗ: «Μετανάστες» χτύπησαν άγρια, ΕΛΛΗΝΑ – Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι (Βίντεο)

Εχθές το βράδυ, στην Αιανή της Κοζάνης, έλαβε χώρα ένα περιστατικό, που μόνο φόβο μπορεί να προκαλέσει.
Νεαροί «μετανάστες», επιτέθηκαν σε νεαρό Έλληνα, έπειτα από λογομαχία. Ομάδα ολόκληρη χτύπησε άγρια τον Έλληνα και τον άφησε αιμόφυρτο, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο...

Όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr, ο νεαρός διακομίστηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά, τα αίτια που οδήγησαν τους «μετανάστες», σε αυτή την πράξη.


Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Αιανής και βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, όπου και πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Η Ελλάδα πλέον δεν είναι και τόσο ελληνική. Κυριολεκτούμε! Δείτε τι συμβαίνει σε όλη την χώρα, τα τελευταία 4 χρόνια.
Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, των δομών φιλοξενίας και των επιδομάτων, προφανώς δεν λειτουργεί. Για την ακρίβεια, λειτουργεί υπέρ τρίτων και όχι υπέρ των Ελλήνων προφανώς.
Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, που δεν βλέπει ότι αυτή η χώρα, έχει αλλάξει; Αναγκαστική αλλαγή με το ζόρι. Αντί να δίνουμε λεφτά στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, δίνουμε λεφτά στους μετανάστες, ώστε να κάθονται μέσα στην Ελλάδα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε.
Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!
Photo:pexels
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου