Google+ To Φανάρι : Ανάρτηση-διάγγελμα Ερντογάν

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ανάρτηση-διάγγελμα Ερντογάν

Σε μία ανάρτηση / διάγγελμα  προέβη εχθές μέσω Tweeter  ο  πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν θέλοντας να αποσαφηνίσει τις θέσεις του και της χώρας του, γραφόμενα τα οποία προφανώς χρήζουν περαιτέρω αναλύσεως...



Κρίνω επωφελές με ανοιχτό και ξεκάθαρο τρόπο να υπογραμμίσω και να επαναλάβω τα εξής στοιχεία :

Πρώτον,
Η Τουρκία αγόρασε το αμυντικό σύστημα S-400.

Δεύτερον,
Η Τουρκία δεν είναι μόνο πελάτης των αεροσκαφών F-35, ταυτόχρονα είναι και συμπαραγωγός.

Τρίτον,
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο κανένα βήμα το οποίο παραβλέπει τα δικαιώματα, τα δίκαια και τα συμφέροντα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων.

Τέταρτον
Όπως διαλύσαμε τον διάδρομο της τρομοκρατίας που γινόταν προσπάθεια να στηθεί κατά μήκος των συνόρων μας με τη Συρία, όπως το κάναμε στην γραμμή Τζεράμπλους-Αφριν και στην περιοχή του Β. Ιράκ, κατά τον ίδιο τρόπο θα τον διαλύσουμε και στα ανατολικά του Ευφράτη.

Πέμπτον,
Τις οικονομικές αλυσίδες με τις οποίες γίνεται προσπάθεια να μας χτυπήσουν σήμερα, πρώτα ο Αλλάχ το συντομότερο δυνατό θα τις σπάσουμε και θα τις πετάξουμε.

Έκτον,
Γνωρίζουμε όλα τα κόλπα που στήνονται για να υπάρξει πολιτική αστάθεια και δεν πρόκειται ποτέ να πέσουμε σε αυτή την παγίδα.
Θα διανύσουμε αυτόν τον μακρύ και λεπτό δρόμο χωρίς να εισερχόμαστε ποτέ σε πολιτικές εντάσεις και χωρίς να υποχωρούμε σε θέματα δημοκρατίας και προτεραιότητας της εθνικής βούλησης.


Τweeter

13/6/2019
 Πηγή

Το Τweeter του "σουλτάνου" μήπως έχει να κάνει με αυτό; «Βουίζουν» τα Τουρκικά ΜΜΕ: «Τι συμβαίνει με τον Ρ. Τ Ερντογάν;» – «Υπάρχει πρόβλημα υγείας;»

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου