Google+ To Φανάρι : Ιπτάμενοι πύργοι κυττάρων είναι το επόμενο βήμα για 5G για… να μην γλυτώσει κανένα μέρος!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ιπτάμενοι πύργοι κυττάρων είναι το επόμενο βήμα για 5G για… να μην γλυτώσει κανένα μέρος!

 
5G: Δορυφόροι ψηλά, κεραίες ανά 100 μέτρα και αν κάτι δεν πάει καλά, μην στεναχωριέστε, έρχεται η κινητή HAPS, για… να μας κάνει μια χαψιά!
Το εφιαλτικό οργουελικό σενάριο το όχι μακρινού μέλλοντος, παίρνει κι άλλες διαστάσεις: μπορεί να γίνει εφιαλτικότερο. Δεν μας φθάνουν οι δεκάδες χιλιάδες δορυφόροι του σχιζοφρενή Έλον Μασκ που θέλουν να υποκαταστήσουν τον έναστρο ουρανό, στα σκαριά είναι και τεράστιας drones που θα κινούνται με ηλιακή ενέργεια πολύ κοντά από το γήινο έδαφος, και θα εκπέμπουν ακτινοβολία, προκειμένου όπως λένε, να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της 5G....

H HAPSMobile σχεδιάζει τόσο ηλιακά αερόστατα όσο και drones για να επεκτείνει την κάλυψη του κινητού Internet και να βοηθήσει στην ανάπτυξη δικτύων 5G. Οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας σε μεγάλες αποστάσεις δεν έχουν ανταποκριθεί εμπορικά μέχρι στιγμής, αλλά μερικοί ομιλητές του Summit της Μπρούκλιν 5G ήταν αισιόδοξοι ότι θα συμβεί σύντομα.
“Η ευκαιρία είναι στα χέρια μας όσον αφορά την πραγματική μόχλευση 5G σε συνδυασμό με τη μαζική αλλαγή της ιδέας όταν πρόκειται για UAS-drones και επίσης δορυφόρους”, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Volker Ziegler, στο Nokia Bell Labs.
Φυσικά αυτή η “λύση” υπόσχεται να μας “σώσει” από σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς όταν όλες οι άλλες δεν θα μπορούν, ή σε απόμακρες περιοχές και στα ακραία φαινόμενα -πάντα υπάρχει ένα δόλωμα “για το καλό μας”.


Και φυσικά στο δόλωμα προστίθενται και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που θα παράγουν “έξυπνα”, γεμίζοντας ακτινοβολία το περιβάλλον αλλά και τα ίδια τους τα προϊόντα. Στην παρακάτω εικόνα που είναι από το διαφημιστικό βίντεο, ο ουρανός της εξοχής είναι γεμάτος με ουρές αεροπλάνων. Έτσι κατάλαβαν όσοι κατάλαβαν ότι το σήμα θα εξασφαλίζεται όπως τώρα δια μέσου ψεκασμών νανοσωματιδίων που ιονίζουν καλύτερα την ατμόσφαιρα. Για τους υπόλοιπους, οι ουρές είναι απλά μέρος του εικαστικού τοπίου – καλλιτεχνική αδεία!



Δείτε το βίντεο με το όμορφο χαλαρωτικό μουσικό χαλί, για να ξέρετε τι θα πετάει πάνω από το κεφάλι σας σε απόσταση μόνο 20χλμ και θα σας ψήνει με μικροκύματα.
Ένα παιδί πεθαίνει κάθε τρία δευτερόλεπτα από την πείνα στην Αφρική και λένε τάχα ότι φταίει η κλιματική αλλαγή. Θα σωθούν τώρα όμως, γιατί θα έχουν κι εκεί 5G!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου