Google+ To Φανάρι : Αν αυτή είναι η Περιβόητη Τουρκική Άσκηση «SEAWOLF» …Κλάφτα Μεμέτη μου

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αν αυτή είναι η Περιβόητη Τουρκική Άσκηση «SEAWOLF» …Κλάφτα Μεμέτη μου

Σύμφωνα με τις  πομπώδεις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΑΜ Στρατηγού Χουλουσί Ακάρ,αλλά και των Επιτελών του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου  για την περιβόητη  Άσκηση SeaWolf (Θαλασσόλυκος 2019) ..Περιμέναμε κάτι μεγαλύτερο απο μια Τακτική ΑεροΝαυτική άσκηση !...

Τουρκικές Στρατιωτικές  πηγές ισχυρίζονται ακόμη ότι «με αυτό τον τρόπο οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις θα παγιώσουν την ισχύ και κυριαρχία τους στις θάλασσες και θα δώσουν την μεγαλύτερη απάντηση στις πολιτικές περιορισμού της Τουρκίας κυρίως στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο»
Αν όμως αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και στον Κόλπο του Ξηρού   προς το παρόν τουλάχιστον ,χωρίς περιστροφές θα πούμε Κλάφτα Μεμέτη μου !
Αυτές οι Τουρκικές Δυνάμεις δεν έχουν καμιά τύχη στο Αρχιπέλαγος και φυσικά με τα φουσκωτά των Τουρκικών  Ειδικών Ενόπλων Δυνάμεων ,αν τολμήσουν να επιχειρήσουν απόβαση σε νησί του Αρχιπελάγους θα κλάψουν Μανούλες !

photos from Sea Wolf-2019
Αναλύοντας τις εικόνες της Ασκήσεως δεν είδαμε κάτι παραπάνω απο αυτό που γνωρίζουμε και περιμένουμε …Αλλά αν Τούρκοι πιστεύουν οτι σε περίοδο επιχειρήσεων θα μπορούν τα Τούρκικα CN-235  να φτάνουν στις ακτές των νησιών μας και να εξαπολύουν Τορπίλες εν πλήρη Μεσημβρία ,τότε  δεν θα υποστούν απλά μια  ήττα …Αλλά πανωλεθρία !
Δεν θέλουμε προς το παρόν α πούμε κάτι περισσότερα και περιμένουμε την εξέλιξη της Τουρκικής  Ασκήσεως ,αλλά όλα δείχνουν οτι τζάμπα ανησυχούμε ,εκτός βέβαια και αν οι Πολιτικοί έχουν επιλέξει για μια ακόμη φορά να μην Πολεμήσουμε αλλά να διαπραγματευτούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου