Google+ To Φανάρι : Ο Μητσοτάκης λέει ΝΑΙ στην επταήμερη εργασία!! Με αισχρή αλαζονεία!!

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ο Μητσοτάκης λέει ΝΑΙ στην επταήμερη εργασία!! Με αισχρή αλαζονεία!!

Ο Κούλης εφόσον εκλεγεί  πρωθυπουργός για να πάρει την πολυπόθητη παράταση θα αρχίσει τα ειδικά δικαστήρια με τους Βαρουφάκηδες, και τους Πετσίκηδες. Θα πετά την μπάλα στην εξέδρα. Θα ανανεώνει το ηθικό της πεθαμένης αριστεράς στους δρόμους της "επανάστασης" με τον τελειωμένο πολιτικά Τσίπρα να σηκώνει γροθιές. Μην ξεχνάμε τα ίδια έκανε και ο γέρος ο Μητσοτάκης. Ο αποστάτης!! για τις ανάγκες της παράστασης!!

 Πεθαμένο το ΠΑΣΟΚ του 1990,  και κυβέρνηση το 1993!! με μπροστάρη τον σταλινικό Θεοδωρικάκο, παλιό στέλεχος του τότε ΠΑΣΟΚ και σημερινό σύμβουλο του Κούλη..........

 Ο Κούλης είναι η σωτηρία των στελεχών του Σύριζα. Ο από μηχανής θεός! Είναι ο άθλιος ψεύτης που νομίζει ότι έχει να κάνει με καθυστερημένους χωριάτες μιας "περίπου" χώρας. Πουλά όνειρα και ελπίδες σε διαλυμένους ανθρώπους. Σε ανθρώπους τσακισμένους από την κρίση. Στημένη είναι η κόντρα του με τον Τσίπρα. Μια μαγνητοσκοπημένη παράσταση φρίκης, στα υπόγεια της Πειραιώς 62. Όλα στημένα από τους χαφιέδες και την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Κανένα ρεύμα δεν έχει ο Κούλης. Παντελώς άχρηστος είναι. Μόνο στον  βλαμμένο Καιρίδη αρέσει... άντε και στον κομμουνιστή κοκάκια Ψαριανό. Αυτός που τον Σεπτέμβριο του 2011 με επερώτησή του στην τότε Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου,ζητούσε την κατάργηση των... αγιασμών και της προσευχής στα σχολεία...Αυτός που ψήφισε "παρών" στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Η μόνη ανησυχία του Κούλη είναι να μην χάσει με πολλές μονάδες ο "χλιδάτος" Αλέξης Τσίπρας. Να πάρει μπρος ο Τζήμερος και το ΠΑΣΟΚ της φώφης. Να παιχτεί το θέατρο, να δηλώσει συμμετοχή ο καθυστερημένος κόσμος ( έτσι τον βλέπει), να σωθεί η "δεξιστέρα"και να τελειώσει το παραμύθι.

 Και ας γράφουν ότι θέλουν οι εντεταλμένοι και οι βλάκες! Τα πληρωμένα νούμερα που παριστάνουν τους μεγάλους δημοσιογράφους...

 Εννοείται πως μόνο μια πολύ μεγάλη αποχή μπορεί να τους καταστρέψει. Να τους  βραχυκυκλώσει. Σίγουρα οι ευρωεκλογές είναι ορόσημο για την συμμορία.......Μολότοφ, κότερα, Κουφοντίνας, αίμα, φωνές, κραυγές,  ένταση στο αιγαίο, το σύνδρομο του εμφυλίου τα πάντα πακέτο μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες.

 Και η Χρυσή Αυγή; Θα έρθει και η σειρά της. Απόδειξη η ασυλία που έχει...


Και μετά ήρθε η …Μπίλντερμπεργκ.


Όποιος δεν μαθαίνει το "μάθημά" του, 
αναγκαστικά κάνει …επανάληψη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου