Google+ To Φανάρι : Ξεκίνησαν στο Εξωτερικό – Τι έχει αποφασιστεί για την Ελλάδα – Έρχεται «βαθύ σκοτάδι» – Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ξεκίνησαν στο Εξωτερικό – Τι έχει αποφασιστεί για την Ελλάδα – Έρχεται «βαθύ σκοτάδι» – Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Μπαίνουμε σε μία άκρως κρίσιμη φάση της σύγχρονης ιστορίας μας...

Το Facebook απαγόρευσε την χρήση της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης σε πατριωτικές φωνές, ταυτίζοντάς τες με ακραίες ισλαμικές αλλά και εθνικοσοσιαλιστικές/σοβινιστικές όπως θα δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ του euronews...


Δημοσιογράφοι όπως ο Alex Jones ή ο Βρετανός, Paul Watson, χαρακτηρίστηκαν ως «ακροδεξιοί» και αποκλείστηκαν.

Η αλήθεια μπαίνει στο «γύψο» και οι υπερασπιστές της αποκαλούνται ακροδεξιοί, άσχετα αν είναι ή όχι, όπως σε παλαιότερες εποχές αποκαλούνταν κομμουνιστές ή αιρετικό, άσχετα αν ήταν ή όχι.

Και στην Ελλάδα ακούσαμε πως κάποιοι, ανέλαβαν να ελέγχουν εκ μέρους του facebook τις ειδήσεις που αναρτώνται εκεί, κρίνοντας με «σφραγίδα», ποιες πρέπει να εμφανίζονται περισσότερες φορές και ποιες λιγότερες ή καθόλου..

Ελπίζουμε κριτήριο να είναι η αλήθεια και όχι κάτι άλλο. Για παράδειγμα η έλευση και μαζική εμφύτευση των μικροτσίπ σε υπαλλήλους στην Ευρώπη είναι πλέον γεγονός και έχει γίνει θέμα ακόμα και στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, αρχικά κάποιοι είχαν αποκαλέσει την αποκάλυψη του el.gr ως «ψευδή είδηση», χωρίς φυσικά μετά να απολογηθούν για την εσφαλμένη κρίση τους.

Ο κόσμος αλλάζει και η ελεύθερη έκφραση περιορίζεται.

Ο σκοταδισμός της εποχής μας αποκαλεί «ακροδεξιό», οτιδήποτε δεν μπορεί να εξηγήσει ή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Ευχόμαστε να μην ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις στην Ελλάδα!

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου