Google+ To Φανάρι : Αδιανόητο!-Δίνουμε 2 δις ετησίως για παράνομες συντάξεις σε αλλοδαπούς και σε 77.718 άτομα αδιευκρίνιστης υπηκοότητας σύμφωνα με το ίδιο το ΙΚΑ (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Αδιανόητο!-Δίνουμε 2 δις ετησίως για παράνομες συντάξεις σε αλλοδαπούς και σε 77.718 άτομα αδιευκρίνιστης υπηκοότητας σύμφωνα με το ίδιο το ΙΚΑ (ΦΩΤΟ)

Πριν 5 έτη έγιναν καταγγελίες ότι χιλιάδες αλλοδαποί που εισήλθαν παράνομα στην χωρά μας και παρέμειναν εδώ υπό καθεστώς ημινομιμοποιησης έπαιρναν συντάξεις 700 ευρώ με Ξ00 μόνον ένσημα. Το γεγονός αυτό το παραδέχτηκε το ίδιο το ΙΚΑ ε ανακοίνωση του την 1-Θ-2011 η οποία λέγει ότι μετά την καταγγελία που έγινε ερευνήθηκε το όλο θέμα. Επί λέξει λέγει:

-
Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης στον τομέα των προσαυξήσεων των Κατωτάτων Ορίων των συντάξεων για την ορθή εφαρμογή της εθνικής νομοθεσίας σε συνδυασμό με τις κοινοτικές διατάξεις (εγκύκλιος 41/2011). Με τις νέες οδηγίες άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων αυτών και δεν χορηγούνται προσαυξήσεις στα δικαιούμενα ποσά συντάξεων για ημέρες ασφάλισης που δεν πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα αυτού του μέτρου είναι να μην μπορούν πλέον να παίρνουν «συντάξεις 700 ευρώ με 300 ημέρες ασφάλισης στην Ελλάδα».
Η παραδοχή αυτή είναι συγκλονιστική διότι το ίδιο το ΙΚΑ πιστοποιεί ότι άτομα παράνομα εισερχόμενα στην χωρά μας έπαιρναν σύνταξη 700 ευρώ με ένα έτος εργασίας. Ερευνήθηκε ποίος έβαλε την υπογραφή του για να πάρουν αυτά τα άτομα παράνομα σύνταξη και ζημίωσε με αρκετά δις ευρώ το κράτος μας;;;; Μιλάμε για πάνω από 100.000 αλλοδαπούς με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς και για ζημία περίπου 2 δις ετησίως αν συμπεριλάβουμε και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δικαιούται ένας συνταξιούχος. Ποίος η ποίοι δια της υπογραφής τους έκαναν αυτό το έγκλημα εις βάρος μας και έμειναν ατιμώρητοι ερεύνησε κάνεις;;;;
Συνεχίζοντας βλέπουμε στην ανακοίνωση του ΙΚΑ να λέγει ότι:
΄Οι αλλοδαποί μετανάστες τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε και χωρών με τις οποίες έχουν συναφθεί διμερείς συμβάσεις), παίρνουν σύνταξη από το ΙΚΑ, εάν έχουν νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα και συμπληρώνουν τις ίδιες προϋποθέσεις που απαιτούνται και για τους Έλληνες (ηλικία και χρόνο ασφάλισης σε ελληνικούς ασφαλιστικούς φορείς).΄
Πείτε μας λοιπόν κύριοι του ΙΚΑ ποίος εκ των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χωρά μας και παρέμειναν εδώ υπό το καθεστώς ημινομιμοποιησης συμπλήρωσε 10.500 ένσημα δηλαδή Ξ5 χρονιά εργασίας όπως οι Έλληνες για να δικαιούται σύνταξη;;; Ποίος τους έδωσε σύνταξη και με ποία κριτήρια έχει ερευνηθεί ;;;; Υπάρχει έστω και ένας που να πληρεί τα ανωθι να έχει δηλαδή 10.500 ένσημα;;;; Δεν υπάρχει ούτε ένας σας το λέμε εμείς και μακάρι να πάνε εκεί που πρέπει όσοι βάλανε την υπογραφή τους και δωσαν παράνομα συντάξεις σε κάτοικους της Βουλγαρίας της Ρουμανίας και της Αλβανίας που παράνομα εισήλθαν στην χωρά μας.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δωσαν και δίνουν σύνταξη σε 77.718 άτομα που δεν ξέρουν ούτε ποία είναι η υπηκοότητα τους και το παραδέχονται οι ίδιοι άνθρωποι του ΙΚΑ .
Δείτε και φριξτε διότι υποστηρίζουν χωρίς αιδώ ότι δεν είναι παράνομη αυτή η πράξη:

΄΄Οσον αφορά στους 77.718 συνταξιούχους άγνωστης υπηκοότητας, διευκρινίζονται τα εξής:
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει υπηκοότητα δεν σημαίνει ότι οι συντάξεις είναι παράνομες και αφορούν μόνο αλλοδαπούς, δεδομένου ότι η αναγραφή της υπηκοότητας στα στοιχεία των συνταξιούχων ήταν προαιρετική και έγινε υποχρεωτική από τον Ιούλιο 2011.΄΄
Ποσό λογικό φαίνεται αυτό που διαβάσατε ;;;; Ξέρετε ποσά ξοδεύουμε ετησίως για αυτές τις παρανομίες ;;;
Τουλάχιστον 2 δις το ξαναλέμε και για ένα δις ευρώ πριν λίγους μήνες θα χρεοκοπούσαμε για 1 δις που έπρεπε από κάπου να βρεθεί έγινε νέα περικοπή στις συντάξεις των ανήμπορων να αντιδράσουν Ελλήνων συνταξιούχων.
2 δις ετησίως χρειαζόμαστε το ξαναλέμε και δεν μπορούμε να το χωνέψουμε για να πάρουν συντάξεις αυτοί που εισήλθαν παράνομα στην χωρά μας και με ελάχιστα ένσημα παίρνουν παράνομα σύνταξη και μάλιστα σήμερα που δεν έχουμε χρήματα ούτε για τα απαραίτητα στα νοσοκομεία και η χωρά παραπαίει οικονομικά και ουδείς συγκινείτε και ουδείς σταμάτα αυτό το έγκλημα εις βάρος όλων μας…δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση του ΙΚΑ για να μην νομίζετε ότι τα λέμε εμείς…http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20110901.cfm
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με χίλια ευρώ κάποια κυκλώματα βγάζουν παράνομα συντάξεις και εμείς βρήκαμε ήδη μία περίπτωση που σταμάτησε ήδη να δίνετε αυτή η σύνταξη όμως δεκάδες χιλιάδες άλλες δεν έχουν ταυτοποιηθει αν όντως είναι αληθή τα στοιχεία των δήθεν συνταξιούχων και τα ασφαλιστικά ταμεία μας αδειάζουν καθημερινά λόγω των λαθρομεταναστών που παράνομα παίρνουν συντάξεις.
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που παίρνουν τέτοιες συντάξεις είναι Αλβανοί και τα πλείστα εκ των χρημάτων που παίρνουν από τα αφαλιστικα μας ταμεία τα στέλνουν στην χωρά τους…η χωρά τους ξέρετε πως μας ευχαριστεί για αυτό;;;
Μας πάει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για τις δήθεν περιουσίες των τσάμηδων που δήθεν κατάσχεσε το κράτος μας όταν τους εκδίωξε από εδώ διεκδικώντας δις ευρώ αποζημίωση και μάλιστα ζήτα και εδάφη από την ήπειρο μας, αντί να πούνε ευχαριστώ που δεν δικάστηκαν για τα εγκλήματα που διέπραξαν υπό την ανοχή των νάζι εις βάρος μας και ένα ευχαριστώ για το ψωμί που έφαγαν στην πατρίδα μας διεκδικούν κιόλας παράνομα τα εδάφη μας και αποζημιώσεις. Βρήκαν την ευκαιρία θα μου πείτε τώρα που παραπαίει η δήθεν κυβέρνηση μας να αρπάξουν ότι νομίζουν πως μπορούν να αρπάξουν. ..Τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας.
Του δημοσιογράφου, συγγραφέα, Ιωάννη Παπαζήση

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου