Google+ To Φανάρι : Μετεωρολόγος μας «προειδοποιεί» ότι θα δούμε ίχνη αεροπλάνων – Απλά… μας αηδιάζετε!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Μετεωρολόγος μας «προειδοποιεί» ότι θα δούμε ίχνη αεροπλάνων – Απλά… μας αηδιάζετε!

Από την ένοχη σιωπή και ελλειπή ενημέρωση οι μετεωρολόγοι τώρα περνάνε και στην σκόπιμη παραπληροφόρηση εκ των προτέρων, μην τυχόν και μας περάσει από το μυαλό ότι μας ψεκάζουν! – Το θράσος περισσεύει, η υπομονή μας λιγοστεύει...

Μας μίλαγαν για άνοδο της θερμοκρασίας και «μικρό καλοκαιράκι». Το καλοκαιράκι δεν έχει ήλιο; Φαίνεται πως στο κεφάλι του μετεωρολόγου δεν έχει. Γιατί ενώ βλέπαμε στις προβλέψεις ήλιο στις μέρες του 3ημέρου, αυτός τελικά έγινε «λίγη» ή «αραιή» συννεφιά, μέχρι που τελικά στην πραγματικότητα δεν συνέβη ούτε καν αυτό, ο ήλιος εξαφανίστηκε. Τη θέση του πήραν πυκνά σύννεφα, θολούρα και… τι άλλο; σκόνη από την Αφρική!

Συγκεκριμένα, η σημερινή εικόνα είναι αυτή:

Ενώ αυτό που προηγήθηκε ήταν το γνωστό πλέον φαινόμενο των «ιχνών των αεροπλάνων» – έτσι τα λένε οι μετεωρολόγοι τα αεροπλάνα που ψεκάζουν! Οι εικόνες είναι από 5 Μαρτίου και μετά:

Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο real.fm

Βγήκε σήμερα ο εν λόγω καλός μετεωρολόγος, λίγο πριν τις 12μ.μ. να μας πει τον καιρό, και ότι θα έχει ηλιοφάνεια και κατά τόπους αραιή συννεφιά. Οπότε όπου κι αν είστε και δεν βλέπετε ήλιο, είστε στο «κατά τόπους», με λίγο περισσότερη δόση συννεφιάς, εκεί θα τα χαλάσουμε;
Και ξαφνικά, μας «ενημερώνει» ότι αν τυχόν δούμε και ίχνη αεροπλάνων αυτό θα οφείλεται στις ιδιαιτερότητες της ατμόσφαιρας. Άψογα! Οπότε να ζητήσουμε οι μετεωρολόγοι πλέον να μας λένε στο δελτίου τους: Θερμοκρασία, αίσθηση θερμοκρασίας, σκόνη από Αφρική, ανέμους και… ορατότητα ιχνών αεροπλάνων, ναι;
Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι άμα πιάσουν το μικρόφωνο ενός σταθμού στο χέρι μπορούν να πουν ό,τι τους έχουν πει να παπαγαλίσουν για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους και τα σύμφωνα σιωπής, τους λέμε έχουμε κι εμείς φωνή. Κι ακόμα και το διαδίκτυο να μας κόψετε -γιατί προς τα εκεί το πάνε- εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε φωνή. Μην σας πω και μεγαλύτερη, κωθώνια, γιατί ο κόσμος θα πάρει γερές ανάποδες. Για ηλίθιους μας περνάτε όλους;
Έντυπα θα βγούμε, και άντε πιάστε μας μετά, και θα βρείτε τα φυλλάδια να ίπτανται κάτω από τα αεροπλάνα σας που σκορπούν «κλιματική αλλαγή» και ασθένειες!
Όσο για την πάτο της ελληνικής δημοσιογραφίας και μετεωρολογίας που ποτέ δεν αναδεικνύουν το θέμα (ενώ παλιά κάτι λίγο έκαναν) σε σχέση με τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό, έχουμε να τους πούμε ότι απλά… μας αηδιάζετε!
Καμωθείτε μετά ότι νοιάζεστε για τις φονικές φωτιές και τις πλημμύρες, για τις καταστροφές στις καλλιέργειες, για τις επιδημίες και γιατί δεν εμβολιαζόμαστε. Απλά… μας αηδιάζετε ακόμα πιο πολύ!
Στο Βόλο που μένω, και που δεν είναι όλοι «του πανεπιστημίου» αλλά άνθρωποι της επαρχίας που ζουν στη φύση, 9 στους 10 ξέρουν ότι γίνονται ψεκασμοί. Άντε κοροϊδευτείτε εκεί στας Αθήνας αναμεταξύ σας, να δούμε στο τέλος τι θα καταλάβετε; Ο κόσμος γελάει μαζί σας και λέει τα χειρότερα!
Και ψιτ, για όσους κατεβαίνουν και υποψήφιοι στις εκλογές σας υποσχόμαστε θα πάρετε…




… δαγκωτό, κιόλας!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου