Google+ To Φανάρι : Μιλάμε για κανονικό ψυχιατρείο. Μάρδας οι προληπτικές συλλήψεις είναι για το καλό του πολίτη

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Μιλάμε για κανονικό ψυχιατρείο. Μάρδας οι προληπτικές συλλήψεις είναι για το καλό του πολίτη

 
Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι ο Τσίπρας ήταν "δασκαλεμένος". Προεκλογικά - και προκειμένου ν' αρπάξει την εξουσία - χρησιμοποιούσε μια ρητορική εθνική και πατριωτική, που γοήτευε ακόμα και τους δεξιούς. Στην πραγματικότητα "κατέβαινε" στις εκλογές σαν Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, η οποία θα έμπαινε επικεφαλής τού λαού και θα τα έβαζε με τους "κακούς" Γερμανούς και τη Μαντάμ τού Βερολίνου. Όμως, την αμέσως επομένη των εκλογών άλλαξε τη ρητορική του και άρχισε να μιλάει για Κυβέρνηση της Αριστεράς. Με ποιο στόχο; ...Να δημιουργήσει μια στερεή εκλογική βάση, στηριζόμενος στα αντιδεξιά ένστικτα των Αριστερών. Με αυτήν τη δύναμη θα δρομολογούσε τη δήθεν αριστερή "ατζέντα", η οποία στην πραγματικότητα είναι η ατζέντα τής Νέας Τάξης...


Ο Μπολσεβίκος Τσίπρας με τον τρόπο αυτόν εξασφάλισε την άμυνα του εαυτού του και των ομοίων του Μπολσεβίκων. Μπόρεσε και περιέβαλλε τους "αφελείς" και "αγύρτες" κομμουνιστές ομοϊδεάτες του με μια τεράστια μάζα Αριστερών, η οποία - αγνοώντας τα παρασκήνια των μυστικών υπηρεσιών - τους προστάτευε από την ανατροπή, νομίζοντας ότι εχθροί τους είναι οι δεξιοί και όχι αυτοί που τους χρησιμοποιούσαν. Όλο αυτό λειτουργούσε για όσο διάστημα υποτίθεται ασκούνταν μια έστω και κατ' επίφαση "αριστερή" πολιτική. Όταν όμως ήρθε η ώρα τής προδοσίας τής Μακεδονίας, αυτός ο σχεδιασμός δεν άντεξε ...Φυσικό ήταν να μην αντέξει. Οι Αριστεροί Δημοκράτες, αισθανόμενοι προδομένοι από τα πρωτοφανή ψέματα και τις συνεχείς αθλιότητες, άρχισαν να αντιδρούν. Αισθάνονται προδομένοι από τους φασίστες κομμουνιστές κι αυτοί με τη σειρά τους αισθάνονται πλέον εκ νέου τον φόβο τού αντικομμουνισμού, εξαιτίας των προδοτικών Μπολσεβίκων ...Οι αριστεροί φοβήθηκαν τους κομμουνιστές και οι κομμουνιστές τούς Μπολσεβίκους.


Τώρα, που οι προδότες Μπολσεβίκοι έμειναν μόνοι τους, δείχνουν και πόσο πολύ "εκτιμούν" τον λαό ...Τον Δημοκρατικό λαό. Αυτός ο λαός έγινε πλέον "ετερόκλητο" πλήθος αφελών, που τους "δουλεύουν" τα "εθνίκια". Όμως, στην πραγματικότητα η ζημιά για τους Μπολσεβίκους έχει ήδη συμβεί. Οι "αγύρτες" και οι "αφελείς" τούς εγκατέλειψαν. Η Αριστερά "έσπασε" στα εξ' ον συνετέθει ...Σε τρία κομμάτια, που κανένα πλέον δεν εμπιστεύεται το άλλο ...Αυτό μας επιβεβαιώνει και η στάση τού αριστερού Ψαριανού, ο οποίος στην πραγματικότητα καταγγέλλει τους Μπολσεβίκους των μυστικών υπηρεσιών ...Αυτό μας επιβεβαιώνει η αδυναμία τους να βρουν μερικές εκατοντάδες πολιτών να υπογράψουν για την αξία τής συμφωνίας των Πρεσπών. Σε μια Ελλάδα, η οποία καθημερινά διαδηλώνει, δεν μπόρεσαν να βρουν μερικές υπογραφές την ώρα που κυβερνούν.


Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί δεν μπορεί και δεν θέλει πλέον η Αριστερά να "φορτώνεται" τις εθνικές προδοσίες των Μπολσεβίκων. Το ΚΚΕ μπορεί να έδωσε το "σώου" της αποχής από την ψηφοφορία τής Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά τώρα δεν έχει πλέον νόημα το "σώου", γιατί οι αριστεροί ήδη έχουν "φύγει". Τώρα όλα φαίνονται καθαρά. Τώρα όλοι γνωρίζουν πως - αν χρειαστεί - το ΚΚΕ των χαφιέδων θα στηρίξει τις αποφάσεις των Μπολσεβίκων τού ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι πλέον ορατό απ' όλους ότι φτάσαμε στο απόλυτα οριακό σημείο. Μπορεί να μην περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι Μπολσεβίκοι ότι ο ελληνικός λαός θα αντιδρούσε τόσο έντονα και μαζικά για το "Μακεδονικό" ζήτημα, αλλά αυτό πλέον είναι ένα γεγονός, το οποίο θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν ...Έφτασε η ώρα να πέσουν οι "μάσκες" και να φανεί ποιος είναι τι ...Τώρα όλοι θα έρθουν ενώπιον των ευθυνών τους.


Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος είναι αρμόδιος να ελέγχει τη νομιμότητα και τη συμβατότητα των κομμάτων με βάση το Δημοκρατικό μας Σύνταγμα, τι γνώμη έχει για τη διακυβέρνηση της χώρας από ένα αμιγώς κομμουνιστικό κόμμα; Είναι νόμιμο να ασκεί την εξουσία ένα κόμμα-παραφυάδα τού ΚΚΕ, τη στιγμή που υπάρχει "απαγορευτικό" για τους κομμουνιστές; Η υπογραφή τού ΚΚΕ δεν είναι απολύτως δεσμευτική και για το ΚΚΕ-εσωτερικού; ...Δεν άλλαξαν ιδεολογία οι άνθρωποι που το συνέθεσαν ...Διαφορετική άποψη για την ηγεσία τους είχαν απλά ...Παρέμειναν όμως ένα λενινιστικού τύπου κομμουνιστικό κόμμα.


Αυτά τα γνωρίζει ο Άρειος Πάγος; ...Αν τα γνωρίζει, τι κάνει; Εδώ πλέον τίθεται θέμα ασφάλειας της Δημοκρατίας ...Εδώ μιλάμε για φασιστικές συμμορίες ...Μιλάμε για ύποπτες πληρωμές ...Μιλάμε για ύποπτες δοσοληψίες ...Μιλάμε για διακίνηση "μαύρου" χρήματος ...Μιλάμε για πληρωμένους χαφιέδες και ίσως και για δολοφόνους. Όταν μάλιστα υπάρχει και η "πρόφαση" των ρωσικών οικονομικών απαιτήσεων από το ΚΚΕ, δεν υπάρχει δικαιολογία για την αδράνεια των διωκτικών αρχών. Για ανάλογους λόγους δεν απαγγέλθηκαν στη φασιστική Χρυσή Αυγή κατηγορίες για σύσταση συμμορίας; Ανάλογη κατηγορία μπορεί να απαγγελθεί και στο ΚΚΕ. Από τη στιγμή που έχουν εκφραστεί επισήμως από την πλευρά τής Ομοσπονδίας της Ρωσίας οικονομικές απαιτήσεις απέναντι σε ένα ελληνικό κόμμα, πρέπει να επιληφθεί τού θέματος η Πολιτεία...


...Πρέπει να γίνει έλεγχος των οικονομικών στοιχείων αυτής της συμμορίας, εφόσον υπάρχει θέμα και μάλιστα με διεθνείς προεκτάσεις ...Υπάρχει θέμα, όταν, εξαιτίας ενός τέτοιου αιτήματος, αφήνεται να εννοηθεί η παράνομη συνεργασία ενός πολιτικού κόμματος με έναν αναγνωρισμένο εχθρό τού ελληνικού κράτους. Όπως εισέβαλε το κράτος στα γραφεία τής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, κατάσχοντας φακέλους, έτσι μπορεί να κάνει και με το επίσης παράνομο και καταδικασμένο από την Ε.Ε. κομμουνιστικό ΚΚΕ. Το ΚΚΕ θα πρέπει να ελεγχθεί για χρήματα που πήρε από την εχθρική Σοβιετική Ένωση στα χρόνια τού Ψυχρού Πολέμου. Αυτά είναι χρήματα προδοσίας και τίποτε άλλο.


Για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε ένα ξένο και εχθρικό κράτος να χρηματοδοτεί - και ως εκ τούτου να ελέγχει - ένα ελληνικό κόμμα; ...Ένα κόμμα τής Βουλής και άρα συνδεδεμένο άμεσα με τον κρατικό προϋπολογισμό; Από τη στιγμή που η φασιστική αυτή συμμορία διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, δεν πρέπει να ελεγχθεί; Πότε θα πάνε οι ελεγκτικές αρχές να δούνε τι συμβαίνει μέσα στα "παλάτια" των πάμπλουτων Μπολσεβίκων; Πότε θα πάνε να ελέγξουν και να δουν τι είδους οικονομικές δοσοληψίες είχαν αυτοί με την εχθρική Σοβιετική Ένωση; Τι ακριβώς "υπηρεσίες" πλήρωναν με ρούβλια οι κομμουνιστές τής Μόσχας; Είναι φανερό ότι πληρώνονταν με ρούβλια τόσο τα Ρόλεξ τού Κουτσούμπα όσο και τα Κολέγια της Παπαρήγα. Τι ακριβώς "αγόραζαν" οι Σοβιετικοί με τα χρήματα αυτά;


Αν ανοιχθούν όλα αυτά τα αρχεία, εύκολα ανοίγουν και τα πιο επικίνδυνα. Το ΚΚΕ γνωρίζει ποιοι και για τα συμφέροντά ποιων δρομολόγησαν τόσο τον Εμφύλιο όσο και το Παιδομάζωμα. Το ΚΚΕ γνωρίζει ποιοι σύντροφοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ παιδιά, που προσπάθησαν να διαφύγουν. Το ΚΚΕ γνωρίζει ποια παιδιά πέθαναν από τις κακουχίες. Το ΚΚΕ γνωρίζει όλη την ψυχοτρόπο "χημεία" που δόθηκε σ' εκείνα τα παιδιά, πολλά εκ των οποίων πέθαναν στη συνέχεια από καρκίνο. Αν αποκαλυφθεί η προδοσία τού ΚΚΕ, πόσο αυτό θα αφήσει ανέπαφη την "παραφυάδα" τού ΚΚΕ-εσωτερικού; Ακόμα "ενωμένα" ήταν τα κόμματα, όταν βασανίζονταν τα Ελληνόπουλα στο Ανατολικό Μπλοκ και όλοι οι ΚΚΕδες γνώριζαν τι συμβαίνει.


makedonikes_Thermopyles_023Αν ανοίξουν αυτά τα αρχεία, πόσες ώρες μπορεί να μείνει στην Ελλάδα ο Κόκκαλης; Πού θα πάει η Παπαρήγα, ο Κουτσούμπας και τα άλλα τα σκουπίδια; Τα πράγματα σε μια τέτοια περίπτωση αλλάζουν ριζικά. Αυτή η αλλαγή είναι το ζητούμενο στην περίπτωσή μας.Μόνον αν χτυπηθεί το ΚΚΕ υπάρχει ελπίδα να σωθεί η Μακεδονία. Για όσο διάστημα το ΚΚΕ των προδοτών και των χαφιέδων επιβιώνει, είναι η "πληγή" που θα "μολύνει" μόνιμα τη Μακεδονία και την κοινωνία της. Χωρίς το ΚΚΕ κανένα κύκλωμα "Μακεδόνων" δεν μπορεί να δραστηριοποιηθεί παράνομα στη Μακεδονία. Χωρίς αυτό το κύκλωμα, όμως, τα "μουλάρια" των Σκοπίων δεν μπορούν ν' "αναπαραχθούν" ούτε για μία γενιά ακόμα. Στην κυριολεξία το τέλος τού ΚΚΕ είναι η σωτηρία τής Μακεδονίας.


Γνωρίζοντας όλα αυτά ο αναγνώστης, μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται η αισιοδοξία τού γράφοντος, γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί το θέμα αυτό. Η αισιοδοξία προέρχεται από τη γνώση. Αυτοί οι σχεδιασμοί, όσο έξυπνοι ή δαιμόνιοι κι αν φαίνονται, πρέπει να παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά για να έχουν κάποια αξία. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο αποκαλυφθούν, δεν μπορούν να λειτουργήσουν ...Απλά πράγματα. Αν μπορείς και δηλητηριάζεις κάποιον με ένα πανίσχυρο δηλητήριο, έχοντας πείσει τους πάντες ότι τον θεραπεύεις από αγάπη, είναι πολύ έξυπνο κόλπο. Αν αποκαλυφθείς, παύει όχι μόνον να είναι έξυπνο, αλλά παύει να είναι και κόλπο ...Δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται, όσο κι αν το προσπαθείς.


Όταν λοιπόν εμείς αποκαλύπτουμε έναν ύπουλο σχεδιασμό, ο οποίος για την εκτέλεσή του απαιτεί απόλυτη μυστικότητα και "λεπτούς" προδοτικούς ρόλους, τα πράγματα γίνονται δύσκολα γι' αυτούς που τον δρομολογούν. Όσο έξυπνος διαρρήκτης κι να είσαι, δεν μπορείς να επιτύχεις τον στόχο σου, όταν κάποιος δίπλα σου φωνάζει "κλέφτης" και σε δείχνει με το δάκτυλο. Όταν η αποκάλυψη μιας τέτοιας συνωμοσίας μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι θέμα χρόνου να ακυρωθεί ...Είναι θέμα χρόνου να μεταδοθεί σε μια κρίσιμη πληθυσμιακή "μάζα", που σε κάποια στιγμή θα τον κάνει ανέφικτο.


Αν καταλάβουν σήμερα οι αναγνώστες τού κειμένου ότι το ΚΚΕ είναι το "μυστικό" τής Μακεδονίας σε λίγους μήνες αυτό θα είναι πλέον κοινό "μυστικό". Σε ελάχιστο χρόνο θα το γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων και αυτό από μόνο του δημιουργεί εξελίξεις ...εξελίξεις αναπόφευκτες. Εδώ βέβαια τίθενται και θέματα υποχρεώσεων των αναγνωστών. Ο καθένας κρίνεται με βάση τον ρόλο του σε κάθε κατάσταση. Εμείς κρινόμαστε για την ορθότητα αυτών που γράφουμε και κάποιοι άλλοι κρίνονται για την ταχύτητα που αυτά τα οποία διαβάζουν - και με τα οποία συμφωνούν - μεταδίδονται μέσα στην κοινωνία.


Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τη διάδοση μιας γνώσης, όταν μέσω αυτής τής γνώσης μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας. Μόνον η παράμετρος του χρόνου είναι μεταβλητή σ' αυτήν την περίπτωση και άρα οι αναγνώστες έχουν τον τρόπο τους να παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα. Αν οι Έλληνες καταλάβουν ότι ο πόλεμος στην Μακεδονία είναι πολιτισμικός, θα αλλάξουν την τακτική τους και θα συμμετάσχουν σ' αυτόν. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν ν' αντέξουν σε "πιέσεις" και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν για άλλη μία φορά.


Οι συνωμότες Σιωνιστές δεν έχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές σ' αυτήν τη σύγκρουση. Όσο κι αν αυτό δεν τους βολεύει, μόνον με τους κομμουνιστές "αντιπροσώπους" τους μπορούν να πολεμήσουν στη Μακεδονία και αυτούς οι Έλληνες μπορούν να τους απαξιώσουν και να τους εξουδετερώσουν. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα απ' αυτήν την απαξίωση των κομμουνιστών ...Των "καταδικασμένων" πλέον ως εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας κομμουνιστών. Μιλάμε για πραγματικό υπόκοσμο. Είναι μακράν - λόγω επιλογής - οι χειρότεροι άνθρωποι στην ανθρώπινη ιστορία ...Το αποκαλύπτουν τα πολλά μηδενικά πίσω από τους αριθμούς που αφορούν τα πτώματα που έχουν αφήσει πίσω τους ...Το αποκαλύπτουν οι προδοσίες τους, οι οποίες έγιναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη ...Το αποκαλύπτει η προσωπική τους μιζέρια και αθλιότητα ...Μισάνθρωποι πραγματικοί !!


Μιλάμε για ανθρώπινη "πανούκλα". Ακόμα και σήμερα, που έχει καταδικαστεί ο κομμουνισμός, κρύβουν τα εγκλήματά του, απλά και μόνο για να μην εξοργιστεί σε βαθμό ανεξέλεγκτο η ανθρωπότητα ...Μόνο και μόνο για να μπορούν να χρησιμοποιούν τους κομμουνιστές και να τους εκβιάζουν. Δεν υπάρχουν πιο άσχετοι, αστοιχείωτοι και αμόρφωτοι άνθρωποι από τους κομμουνιστές ...Μολυσματικοί "ιοί", που ξέφυγαν από τα "βρομόνερα" των εβραϊκών γκέτο και μόλυναν ολόκληρο τον κόσμο ...Στην κυριολεξία "σαβούρα". Απ' όπου και να τους πιάσεις, θα "λερωθείς" ...Τον Θεό τους δεν έχουν, και δεν είναι απλά άθεοι. Αυτοί είναι που σήμερα εμφανίζονται ως αντίπαλοι του Ελληνισμού και είναι έτοιμοι να του κάνουν κακό στη Μακεδονία.
Αποτέλεσμα εικόνας για κατρουγκαλος εβραιοι
Η στρατηγική μας γι' αυτόν τον λόγο τούς "στοχοποιεί". Όταν γνωρίζουμε το πώς λειτουργούν και το πώς θα επιχειρήσουν να δράσουν στη Μακεδονία, μπορούμε να τους εξουδετερώσουμε. Πρέπει οπωσδήποτε να πάψουν να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν το "δίπορτο" παιχνίδι. Πρέπει να "απαλείψουμε" τη μία ιδιότητα του "Μακεδόνα", ώστε, κάθε φορά που κάποιος απ' αυτούς ενεργεί, να φαίνεται ότι ενεργεί ως κομμουνιστής και άρα να εξουδετερώνεται πριν προλάβει να παίξει τα "παιχνίδια" του. Τον καθηλώνεις στο πάγιο επίπεδο του κομμουνιστή, που θέλει να κάνει κακό στην Ελλάδα και δεν τον αφήνεις να "μετακινηθεί" στο επίπεδο του "Μακεδόνα", όπου έχει όραμα "ελευθερίας".


Αν κάποιον προβοκάτορα προλάβεις να τον αντιμετωπίσεις με το: "άντε πάνε βρες κανέναν να σε πληρώσει ρε άχρηστο κομμούνι", δεν προλαβαίνει να "κλάψει" σαν "Μακεδόνας" ...Αυτή είναι η στρατηγική που προτείνουμε. Οι κομμουνιστές ν' αντιμετωπίζονται όπως προβλέπει ο νόμος ...Όπως προβλέπει ο νόμος για τους ναζιστές και τους χρυσαυγίτες ...Απολύτως απαξιωτικά ...Ποιος μίλησε; ...Κομμουνιστής ή ναζιστής; ...Καμία σημασία δεν έχει. Πριν ξεκινήσουν λοιπόν το "παιχνίδι" τής "μακεδονικότητας", θα πρέπει να "φάνε" ένα κυνήγι ως κομμουνιστές ...Ως εχθροί τής δημοκρατίας και οπαδοί ενός καταδικασμένου συστήματος, το οποίο εξόντωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους ...Ως εχθροί τής Ελλάδας και της Ευρώπης, και απολύτως όμοια με τους "αδερφούς" τους ναζιστές.


Αυτή η συμπεριφορά θα σώσει τη Μακεδονία, γιατί όλοι οι δήθεν "Μακεδόνες" είναι ήδη γνωστοί και ήδη "στιγματισμένοι" στη Μακεδονία ως κομμουνιστές. Ας "ξεβολεφτούν" όλοι αυτοί από τις κρατικές ή κομματικές θέσεις που τους δίνουν χαρτζιλίκι και άνεση και μετά βλέπουμε πόση δύναμη και βέβαια πόση όρεξη θα έχουν για "παιχνίδια". Ας καταστραφεί ο οργανωμένος κομματικός μηχανισμός τού ΚΚΕ, ο οποίος μοιράζει με νόμιμη δικαιολογία "χαρτζιλίκια" και θα δούμε πώς θα μπορέσουν αυτό το πρόβλημα να το παρακάμψουν. Αυτοί οι μισθοί και τα χαρτζιλίκια τού χαφιέ τούς κάνουν επικίνδυνους ...Το ΚΚΕ τούς κάνει επικίνδυνους.


Αν ανοίξουν οι φάκελοι του ΚΚΕ και αποδειχθεί ο προδοτικός του ρόλος, όλα αλλάζουν μέσα σε μία στιγμή. Το κράτος σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί - και δικαιούται - να βάλει "λουκέτο" στο κόμμα των προδοτών και των χαφιέδων. Μπορεί και δικαιούται να "ξηλώσει" από τον κρατικό μηχανισμό ΟΛΑ τα μέλη τού ΚΚΕ ...ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ...Μέσα σε μια βραδιά μπορούν να τα χάσουν όλα. Από εκεί και πέρα είναι εύκολη η εξουδετέρωσή τους, γιατί, χωρίς τα "αργύρια", προδότες δεν υπάρχουν. Μόνον με την ιδιότητα του κομμουνιστή είναι εξαιρετικά αδύναμοι, γιατί εκεί "σταματά" η απειλή τους. Γι' αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να μπορείς να τους μπλοκάρεις στην πρώτη ιδιότητα, καθώς έτσι δεν μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι με τη δεύτερη ...Δεν μπορούν να παίζουν τον ρόλο τού εκ του ασφαλούς προκλητικού κομμουνιστή, ο οποίος "κλαίει" σαν σκλαβωμένος "Μακεδόνας".


Αν "σπάσει" αυτή η "μετάβαση" ιδιοτήτων, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί είναι απολύτως αντιμετωπίσιμοι. Οι υγιείς κοινωνίες μπορούν πολύ εύκολα να αντιμετωπίσουν τους "χολερικούς" που τις απειλούν ...Ιδιαίτερα τους "χολερικούς" αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν συνειδητά να "μολύνουν" όσους περισσότερους μπορούν με την "αρρώστια" τους, προκειμένου να επωφεληθούν σε άλλο επίπεδο. Μια κοινωνία ανθρώπων γνωρίζει πώς να απομονώνει και τελικά πώς να αποβάλει από τις τάξεις της τέτοιους "αρρώστους". Η Μακεδονία δεν θα κινδυνεύσει ούτε για μία στιγμή από αυτήν την ανθρώπινη "σαβούρα".


 Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι τενεκέδες να έχουν την παραμικρή ελπίδα επικράτησης σε περίπτωση που οι Έλληνες ανασυνταχθούν κι αντιληφθούν τι συμβαίνει; Γνώση χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά και ο γράφων αυτήν τη γνώση τη δίνει. "Φως" πρέπει να μπει στη ζωή των ανθρώπων. Σ' αυτήν τη φωτεινή ζωή δεν έχουν θέση οι δυνάμεις τού σκότους ...Δεν έχουν θέση άνθρωποι που φέρουν το σκότος αυτό. Όλα αυτά τα αγράμματα ανθρωποειδή, τα οποία τα ταΐζει εδώ και έναν αιώνα ο Σιωνισμός, δεν μπορούν να επιβιώσουν σε συνθήκες διαφάνειας. Οι χαφιέδες, οι συκοφάντες, οι προβοκάτορες, οι δολοφόνοι, οι προδότες και ό,τι έχει σχέση με τον κομμουνισμό και τον σιωνισμό, δεν έχουν θέση σε μια αυθεντική ελληνική κοινωνία ...Δεν έχουν θέση σε καμία ανθρώπινη κοινωνία.


Ο κομμουνισμός είναι "τελειωμένος", όχι επειδή το νομοθέτησε η ναζιστική Ε.Ε.. Είναι "τελειωμένος", γιατί απλούστατα είναι μια ανθρώπινη "χαβούζα" σε ένα περιβάλλον, το οποίο πια δεν την αντέχει. Έχουν μορφωθεί οι άνθρωποι. Επικοινωνούν μεταξύ τους. Θέλουν ν' αλλάξουν στάση ζωής. Θέλουν να είναι "καθαροί" και υγιείς σε όλα τα επίπεδα και δεν μπλέκουν πλέον σε τέτοια "παιχνίδια". Δεν έχουν θέση ανάμεσά τους τα αποβράσματα των μυστικών υπηρεσιών των τοκογλύφων ...Η ίδια η ανθρωπότητα δείχνει να αλλάζει όλη τη νοοτροπία της και τις απόψεις της περί ανθρώπου και ανθρώπινης επιτυχίας. Η νίκη δεν είναι μακριά ...Οι Θερμοπύλες θα αντέξουν ...Η Ελλάδα δεν θα πέσει σε καμία περίπτωση ...Δεν θα αφεθεί να πέσει.


Γι' αυτόν τον λόγο λέμε από την αρχή ότι στη Μακεδονία βρίσκεται σε εξέλιξη ένας τρομερός πόλεμος ...Ένας πόλεμος μεταξύ πολιτισμών, όπως τον είχε εξ' αρχής προαναγγείλει ο Εβραίος Σάμουελ Χάντιγκτον ...Η Ελλάδα είναι ο πραγματικός εχθρός τους και όχι το Ισλάμ, όπως επί χρόνια αφήνεται εκ του πονηρού να εννοηθεί. Το Ισλάμ δεν μπορεί να είναι εχθρός τους, γιατί είναι απολύτως συμβατό με τον βαρβαρισμό ...Είναι απολύτως συμβατό τόσο με τον χριστιανισμό τής Δύσης όσο και με τον ιουδαϊσμό ...Η Ελλάδα είναι αυτή που είναι "διαφορετική", και αυτή είναι ο εχθρός τους. Οι Σιωνιστές επικεφαλής τής Νέας Τάξης, με όργανά τους τούς συμφεροντολόγους Ούννους και τους ψωριάρηδες κομμουνιστές, χτυπάνε τον Ελληνισμό, γιατί αυτός αποτελεί βασικό πυλώνα τού ανθρώπινου πολιτισμού.


 Στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι που δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν είχαν "ξαναχτυπήσει" την Ελλάδα ως μυστικοσύμβουλοι των Περσών. Τα παιδιά τής Βαβυλώνας, που ποτέ δεν εγκαταλείπουν τον μεγάλο τους στόχο, είτε "χτυπάνε" από Ανατολή είτε από τη Δύση ...Αυτοί, οι οποίοι ψάχνουν πάντοτε την ισχύ ενός "Κύρου", για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους και κυρίως τους Έλληνες. Κάποτε χτύπησαν τον Ελληνισμό με τον Κύρο και σήμερα ακόμη κι ένας Τραμπ τούς φτάνει. Γιατί τους φτάνει; ...Γιατί στόχος τους είναι η παγκόσμια εξουσία ...Η εξουσία που θα είχε ένας Μεσσίας ...Ο δικός τους Μεσσίας στην προκειμένη περίπτωση.


Στόχος τους είναι ν' αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας και στην πραγματικότητα να γίνουν "θεοί" των ανθρώπων ...Πραγματικοί θεοί, εφόσον θα τους ανήκουν τα πάντα και οι ίδιοι θ' αποφασίζουν για την τύχη τού καθενός από εμάς. Εμπόδιο σε αυτόν τον στόχο είναι μόνον αυτοί που μπορούν ν' αντισταθούν στον ολοκληρωτισμό ...Είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν τις γνώσεις αλλά και κυρίως τη νοοτροπία ν' αντισταθούν σε τόσο σκληρές εξουσίες ...Είναι αυτοί, οι οποίοι μπορούν να δώσουν δύναμη και στους υπόλοιπους ανθρώπους ν' αντιδράσουν ...Είναι τα πρότυπα, που δίνουν "χαρακτήρα" στον άνθρωπο. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη να "χτυπήσουν" τις "σταθερές" αυτού του πολιτισμένου και δημοκρατικού κόσμου ...Να "χτυπήσουν" τις ιδρυτικές του δυνάμεις ...Να "χτυπήσουν" ό,τι "προσανατολίζει" τον άνθρωπο ...Ό,τι του δίνει "μνήμη" και άρα δύναμη να συνεχίσει την πορεία του όπως αυτήν την έχει ορίσει ο Θεός...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/07/makedonikes-thermopyles.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου