Google+ To Φανάρι : Ο μακελαρης της Νεας ζηλανδιας ειναι Ισραηλινος …και οι λογοι του μακελειου ειναι πολυ διαφορετικη απο την εικονα που δινουν !!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο μακελαρης της Νεας ζηλανδιας ειναι Ισραηλινος …και οι λογοι του μακελειου ειναι πολυ διαφορετικη απο την εικονα που δινουν !!

Πληροφορίες από διασυνδέσεις του Gordon Duff με μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι ο Brenton Tarrant έχει Ισραηλινή καταγωγή.
 Συγκεκριμένα οι δυο γονείς του Ισραηλινής καταγωγής έφυγαν όταν άρχισε ο πόλεμος του 1948 στην Παλαιστίνη και πήγαν στην Αγγλία και μετά στην Νέα Ζηλανδία όπου έμειναν για 11 χρόνια....
Μετα πηγαν στην Αυστραλια οπου πηραν την Αυστραλιανη υπηκοοτητα το 1970. Η πραγματικη ηλικια του Brenton ειναι 42 και οχι 28. Οταν πεθανε ο πατερας του το 2010, κληρονομησε αρκετα χρηματα και αρχισε να ταξιδευει στον κοσμο.
Συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφοριες του Gordon Duff ο Brenton εκπαιδευτηκε στο Ισραηλ το 2017 και το 2018, και μετα επισκεφθηκε την Τουρκια και τα Βαλκανια. Ο Brenton ειναι μελος του Μασονικου φορουμ της Καμπερα στην Αυστραλια.
Στο Veterans Today υπαρχει ολοκληρο το βιντεο που αποσυρθηκε απο το facebook – Προειδοποιηση – Το βλεπει καποιος αν κρινει οτι μπορει.
Προσοχη! Στην Νεα Ζηλανδια εβγαλαν νομο οτι οποιος εχει στην κατοχη του ολοκληρο το βιντεο αντιμετωπιζει ποινη 10 χρονια και προστιμο 200.000 αν το μοιραστει:
https://www.zerohedge.com/news/2019-03-16/nz-threatens-10-years-prison-possessing-mosque-shooting-video-web-hosts-warned
Το συμπερασμα του Gordon Duff ειναι: πραγματικα πυρα (πραγματικοι νεκροι), ψευτικα στοιχεια για τον δραστη.
https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/intel-drop-shooting-real-shooter-fake-jewish-born-freemason-like-brevik/
https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/new-zealand-the-video-warning-do-not-watch-this-is-sickening/
Μερικα πρωτα συμπερασματα:
Οι νομοι για την οπλοκατοχη στην Νεα Ζηλανδια θα αλλαξουν (ηταν μετα την Αμερικη η χωρα με τους πιο ανεκτικους νομους):
https://www.abc.net.au/news/2019-03-16/new-zealand-gun-control-laws/10907550
Ηθελαν νεκρους – Θυσια;
Εξηγειται η προκληση στον Ερντογαν με το μανιφεστο και το σχολιο του γιου Netanyahu.
Θελουν Ελληνοτουρκικο πολεμο με καθε τροπο για να δρομολογησουν διαμελισμο και δεν τους βγαινει;
ennea

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου