Google+ To Φανάρι : «Μαθήματα Δημοκρατίας»: Η Νέα Τάξη ζητά ανοιχτά τον αποκλεισμό του γιατί είπε την αλήθεια για τον Σόρος- (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

«Μαθήματα Δημοκρατίας»: Η Νέα Τάξη ζητά ανοιχτά τον αποκλεισμό του γιατί είπε την αλήθεια για τον Σόρος- (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι δυνάμεις της θολοκουλτούρας της αριστερόστροφης Νέας Τάξης των Πραγμάτων, ζητούν τη φίμωση του εθνικοδεξιού ηγέτη της Ουγγαρίας.
Οι επιθέσεις του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν...
κατά του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του δισεκατομμυριούχου Τζόρζ Σόρος για τις οποίες σας ενημερώσαμε μέσα από άρθρο μας στο El,προκαλούν σάλο στην Ευρώπη και διαμάχες εντός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τρεις μήνες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, γράφει η γερμανική Die Welt.
του Νεκτάριου Αρχοντίου
«Πολλοί απαιτούν τον αποκλεισμό του κόμματος του Όρμπαν απο το ΕΛΚ αλλά ο κορυφαίος υποψήφιός του, Μάνφρεντ Βέμπερ, διστάζει» προσθέτει η γερμανική εφημερίδα.

Την Πέμπτη το πρωί, σε συνέδριο στις Βρυξέλλες για το μέλλον της Ευρώπης, η συνδικαλίστρια Γκαμπριέλε Μπίσοφ που καθόταν δίπλα στον Πρόεδρο της Επιτροπής του είπε: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τις μισητές επιθέσεις εναντίον του προσώπου σας, αγαπητέ Ζαν Κλοντ».
Η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, στην οποία ανήκει η Γερμανίδα Σοσιαλδημοκράτης, στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Γιουνκερ. Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς καταδίκασε απερίφραστα τις επιθέσεις του Όρμπαν κατα του Γιούνκερ. Το ίδιο και ο σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς.
Το ζήτημα αυτό όλο και περισσότερο δηλητηριάζει το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ Βρυξελλών και Ουγγαρίας, αλλά και πυροδοτεί μια διαμάχη στους κόλπους του ΕΛΚ, τρεις μήνες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές.
Για άλλη μια φορά, υπάρχουν φωνές εντός του συντηρητικού ΕΛΚ να εκδιωχθεί ο Όρμπαν και το κόμμα του. Αυτό όμως θα μείωνε τις πιθανότητες του υποψήφιου του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το δεξιό εθνικιστικό κόμμα Fidesz του Όρμπαν που έχει 11 ευρωβουλευτές, είναι επί του παρόντος μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Παρά τις εκκλήσεις στους κόλπους του ΕΛΚ για την αποπομπή του Όρμπαν λόγω των συνεχών επιθέσεων κατά των Βρυξελλών και την ανοικτή ιδεολογική αμφισβήτηση της ΕΕ από τον αυταρχικό ηγέτη της Ουγγαρίας – κάτι ασύμβατο με τις θέσεις του ΕΛΚ- ο επικεφαλής του ΕΛΚ, Βέμπερ, δεν έχει ακόμη πειστεί να απαιτήσει την απομάκρυνση του Fidesz» γράφει η Die Welt.
Ο Βέμπερ θέλει διάλογο με τον Όρμπαν
Αν και απομακρύνεται σταδιακά από τον Όρμπαν, ο Βέμπερ εξακολουθεί να βρίσκεται σε διάλογο μαζί του, εκτιμώντας, ο ίδιος ότι «καλύτερα είναι να διατηρήσουμε το Fidesz ελεγχόμενο πλησίον μας», γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Ακόμη και μετά τις πρόσφατες επιθέσεις του Όρμπαν, ο Βέμπερ μιλάει απλώς για «αντιπαράθεση και ενόχληση» στο πλαίσιο του ΕΛΚ.
Αντίθετα, ο χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής Φρανκ Ένγκελ δήλωσε στη Die Welt οτι «το Fidesz έχει γίνει ένα αντι-ευρωπαϊκό κόμμα και με την πολιτική του μίσους που ακολουθεί δεν μπορεί να ανήκει στο ΕΛΚ» Μια ευρωπαϊκή προεκλογική εκστρατεία με το Fidesz στο ΕΛΚ θα ήταν για όλους μια «αδικαιολόγητη επιβάρυνση», προειδοποίησε ο Ένγκελ και πρόσθεσε ότι «το Fidesz πρέπει, επομένως, να βγει από το ΕΛΚ αυτή τη στιγμή».
Ακόμη και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ που αυτές τις ημέρες υποδέχεται στο Βερολίνο τον πρόεδρο της Μπουργκίνα Φάσο, αντέκρουσε τις επιθέσεις του Όρμπαν στην ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική και υποστήριξε επίσης τον Γιούνκερ. «Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει την πλήρη αλληλεγγύη μου» τόνισε η Μέρκελ.
Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και πρόεδρος της CSU, Μάρκους Σέντερ, άσκησε επίσης κριτική στον Όρμπαν. Μιλώντας στην “Frankfurter Allgemeine Zeitung” ο Σέντερ δήλωσε: «Ανησυχούμε. Η Βαυαρία και το CSU είχαν πάντα καλές σχέσεις με την Ουγγαρία. Αλλά τα πρόσφατα σχόλια του Βίκτορ Όρμπαν είναι απαράδεκτα».
Γιούνκερ: «Η Ευρώπη πρέπει να ξεσηκωθεί κατά του ακροδεξιού εξτρεμισμού»
«Η Ευρώπη είχε την πιο τρομερή εμπειρία από τους ακροδεξιούς εξτρεμιστές. Πρέπει να ξεσηκωθεί ενάντια σε αυτούς» προειδοποιεί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post.
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν εύλογες ερωτήσεις σχετικά με την Ευρώπη, οι οποίοι μπορεί να μην κατανοούν τις διαδικασίες. Δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε αυτούς τους ανθρώπους τρελούς. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι επικρίσεις τους» τονίζει ο Γιούνκερ, σημειώνοντας ωστόσο ότι «εκείνοι που απορρίπτουν τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, επειδή δεν τους αρέσουν όσα έρχονται από το εξωτερικό, επειδή δεν τους αρέσουν οι γείτονές τους, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ειδικά αν εμπνέονται από την άκρα δεξιά».
«Είναι πάντα απαραίτητο να εξηγήσουμε στους ανθρώπους, ειδικά στους νεότερους, γιατί οι σοφοί πολιτικοί άνοιξαν τον δρόμο στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αυτό έχει να κάνει με την ιδέα του Pax Europaea (ευρωπαϊκή ειρήνη). Αυτό είναι το κίνητρο της ευρωπαϊκής δράσης και δεν έχει χάσει τίποτα από τη σημασία του. Όποτε παρουσιάζω αυτήν την παλιά ειρηνευτική διακήρυξη σε αίθουσες, όπου παρακολουθούν και πολλοί νέοι άνθρωποι, η προσοχή είναι μεγάλη. Πιστεύω ότι οι νέοι, ακόμη και αν έχουν λάβει την ειρήνη ως κάτι δεδομένο, εξακολουθούν να ενθουσιάζονται με αυτό το θέμα. Είναι ακριβώς στα γονίδια της ευρωπαϊκής οικογένειας. Τόσες οικογένειες έχουν υποστεί τόσο φοβερές ανθρώπινες απώλειες» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Κομισιόν. Όσοι δεξιοί λαϊκιστές λένε ότι το εθνικό κράτος είναι η σωστή αναφορά, κάνουν ένα σοβαρό λάθος».
Ο πρόεδρος της Κομισιόν προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος πολέμων στην περιφέρεια της ΕΕ. «Το παλιό θέμα του πολέμου είναι επομένως πάντα ένα τρέχον θέμα. Ποτέ δεν ξέρεις αν αυτά τα γεγονότα θα ξαναγυρίσουν» επισημαίνει.
Τέλος, μερικές μέρες πριν, είχε δηλώσει πως το κόμμα του εθνικοδεξιού πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν (Fidesz) δεν ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), την μεγαλύτερη πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συγκρίνοντας τον Ούγγρο πρωθυπουργό με την Μαρίν Λεπέν, επικεφαλής της γαλλικής εθνικοδεξιάς.
Ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Γιούνκερ ρωτήθηκε σε εκδήλωση στη Στουτγκάρδη που συμμετείχε για την εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης στα ΜΜΕ που έχει στόχο τον ίδιο και τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας τις Βρυξέλλες ότι προωθούν μεταναστευτικά σχέδια που απειλούν την Ουγγαρία.
«Ενάντια σε ψέματα, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις», απάντησε ο πρόεδρος της Επιτροπής, προσθέτοντας ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα διερωτηθεί σίγουρα «αν χρειάζομαι αυτή τη φωνή» μέσα στο ΕΛΚ
Βλέπετε, ότι όποιος δεν συμφωνεί με το δόγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στοχοποιειται, και οι υπηρέτες της θέλουν να τον φιμώσουν με κάθε τρόπο, ακόμη και να τον αποκλείσουν από τις εκλογές.
Αυτή είναι η δημοκρατία, για την οποία τόσο παινεύονται σήμερα οι Ευρωπαίοι. Φοβούνται την άνοδο της Εθνικής Δεξιάς που είναι υπέρ του ισχυρού έθνους-κράτους και ενισχύει τον εγχώριο πληθυσμό, στηρίζοντας έμπρακτα όσους πολίτες επιθυμούν να έχουν μεγάλη οικογένεια.
Αυτό σας γράφουμε στο El, και αυτό ακριβώς είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ.

Ξαναδιαβάστε το: «Όσοι δεξιοί λαϊκιστές λένε ότι το εθνικό κράτος είναι η σωστή αναφορά, κάνουν ένα σοβαρό λάθος».

Όσοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη των δυο αντιμαχόμενων πόλων επάνω στον πλανήτη, της αριστερόστροφης Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Εθνικής Δεξιάς, που πρώτος και μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε, δεν μπορούν να αντιληφθούν το νόημα των δηλώσεων αυτών.
Προσέξατε μάλιστα τη δήλωση Γιούνκερ για τον πόλεμο που πέρασε στα ψιλά; Προειδοποιεί για τους επερχόμενους πολέμους των πόλεων στην Ευρώπη ή ακόμη και για κάτι μεγαλύτερο (3ος Παγκόσμιος Πόλεμος); Οψόμεθα τι εννοεί όταν λέει, «Το παλιό θέμα του πολέμου είναι επομένως πάντα ένα τρέχον θέμα. Ποτέ δεν ξέρεις αν αυτά τα γεγονότα θα ξαναγυρίσουν».
Όλοι αυτοί λοιπόν, οι πολιτικοί σε διάφορες Ευρωπαϊκές ή μη χώρες, που στηρίζονται από την Εθνική Δεξιά, όπως ο Σαλβίνι, ο Όρμπαν, ο Τράμπ, ο Πούτιν κτλ, από τους παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης, αποκαλούνται ακροδεξιοί, αν και υπάρχουν και λεγόμενοι ακροδεξιοί που δεν έχουν καμία σχέση με την Εθνική Δεξιά όπως αποδεικνύεται εν τέλει, για παράδειγμα η Χ.Α στη χώρα μας που δηλώνει Εθνικο-Σοσιαλιστικό (Κομμουνιστικό δηλαδή) κόμμα.
Για μια χώρα, δεν είναι μονόδρομος το να ακολουθήσει τη Νέα Τάξη. Μπορεί να επιλέξει το στρατόπεδο της Εθνικής Δεξιάς, αρκεί να μην είναι κολλημένη στον Κομμουνισμό όπως η Ελλάδα, στην οποία το πιο δεξιό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η ΝΔ και αυτή μας συμφέρει να επιλέξουμε στις επόμενες εκλογές για να δούμε μια πιο δεξιά μέρα στον τόπο μας. Μάλιστα, για όσους επιμένουν να λένε ότι όλοι είναι ίδιοι, οι αντίπαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτοί που τον κατηγορούν για “ακροδεξιό” και τον συγκρίνουν με τον Όρμπαν. Αυτό λέει πολλά.
Επίσης, χθες ακούσαμε σε τηλεοπτικό πάνελ να λέει ο Γιώργος Κύρτσος της ΝΔ, ότι ο Όρμπαν δεν είναι ακροδεξιός, πράγμα που είναι αλήθεια, αφού είναι απλά Δεξιός και κάνει το καλύτερο για τη χώρα του θέλοντας να διώξει την θολοκουλτούρα της Νέας Τάξης από αυτήν.
Τέλος, δείτε τα δυο βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί τον πολεμούν με τόση μανία:









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου