Google+ To Φανάρι : Περίεργο παιχνίδι, στις «πλάτες» της Ελλάδας και όχι μόνο: Οι Ισλαμιστές της Αλβανίας (Προσοχή εδώ), έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με τον Πάπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Περίεργο παιχνίδι, στις «πλάτες» της Ελλάδας και όχι μόνο: Οι Ισλαμιστές της Αλβανίας (Προσοχή εδώ), έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με τον Πάπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «άτυπος» θρησκευτικός ηγέτης της Ισλαμικής κοινότητας της Αλβανίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις που έχει το Ισλάμ, με την Χριστιανική Ευρώπη. Στο άρθρο που θα διαβάσετε, θα δώσουμε έμφαση στον δίαυλο επικοινωνίας που έχουν ανοίξει οι Αλβανοί, με τον Πάπα της Ρώμης...

Λέει ο αρχηγός της Ισλαμικής κοινότητας της Αλβανίας, Baba Edmond Brahimaj:
Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναπτύξουμε μια κοινή στρατηγική, ώστε να καταφέρουμε να εξαλείψουμε τα εξτρεμιστικά στοιχεία και φυσικά την βία. Πρέπει να οικοδομήσουμε την ειρήνη. Είμαστε λίγοι όμως. Τελικά δεν έχει σημασία, γιατί η Ιστορία, μας έχει δείξει ότι οι καλοί είναι πάντα λίγοι.
Παρακάτω, ο Baba Edmond Brahimaj, δήλωσε κάποια πράγματα που εκ πρώτης όψεως, μοιάζουν λογικά:
Οι εκκλησίες μας και τα τζαμιά μας, έχουν δημιουργηθεί ώστε να ενώσουν και όχι για να διχάσουν τον κόσμο. Είμαστε διαφορετικοί αλλά πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι,. Είμαστε όλοι αδέρφια και αδερφές.
Πολύ ωραία λόγια και λογικά θα πει κανείς. Είναι αυτονόητο, ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.
Ας δούμε όμως και κάτι πολύ ανησυχητικό: Ο Baba Edmond Brahimaj, πολλές φορές έχει συναντηθεί με τον Πάπα και να σημειωθεί ότι ο σημερινός Πάπας, έχει δηλώσει πράγματα απίστευτα που μόνο χριστιανικά δεν μπορούμε, να τα χαρακτηρίσουμε. Πρόσφατα είπε για όσους περνούν χρόνο στην εκκλησία, αλλά μισούν τον συνάνρθωπό τους, να παραμείνουν μακριά (από την εκκλησία) και να ζήσουν σαν….ΑΘΕΟΙ.
Ας δούμε όμως τι είπε ο Ισλαμιστής θρησκευτικός ηγέτης για τον Πάπα:
Είναι αυτός που πολεμάει το κακό. Θεωρώ ότι είναι αυτός, που θα ολοκληρώσει την αποστολή που του έχουν εμπιστευτεί.
Απίστευτο; Εκτός από το ότι Παγκόσμια υπάρχει η προσπάθεια, όλοι οι άνθρωποι να αποκτήσουν μια Θρησκεία, υπάρχει και ένα άλλο θέμα.

Ποια είναι η αποστολή του Πάπα, την οποία ο Ισλαμιστής πιστεύει ότι θα την εκτελέσει και ποιος ανέθεσε στον Πάπα αυτή την αποστολή;
Έχουμε κάποια δεδομένα:
  1. Ο Πάπας, προτρέπει τους αμαρτωλούς να γίνουν..ΑΘΕΟΙ.
  2. Ο Πάπας, είναι πολύ ανοιχτός στον διάλογο με τους αλλόθρησκους και το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό, είναι ότι θέλει να ενωθούν όλες οι μονοθειστικές θρησκείες. Από πού προκύπτει αυτό; Κάντε κλικ ΕΔΩ και διαβάστε παλιότερό μας άρθρο.
  3. Ο Πάπας πολλές φορές, έχει επικαλεστεί τον….Λούσιφερ (τον ΣΑΤΑΝΑ δηλαδή). Δεν είναι ούτε αστείο, ούτε υπερβολικό αυτό.
Δείτε:



Μπορεί κάποιος να έχει τις αμφιβολίες του για όλα τα παραπάνω, αλλά θα σταθούμε και σε ένα ακόμα γεγονός, το οποίο μας προκαλεί εντύπωση.

Ο Πάπας παίζει ένα περίεργο παιχνίδι, στις πλάτες της Ελλάδας. Μπορεί ο άτυπος θρησκευτικός ηγέτης των Ισλαμιστών Αλβανών, να μιλάει για την ειρήνη αλλά ειρήνη δεν βλέπουμε όταν οι ακραίοι τζιχαντιστές, σκοτώνουν ανθρώπους στην Ευρώπη. Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι ακραίοι θα πει κανείς και έχει δίκιο, αλλά τι θα πρέπει να σκεφτούμε όταν ξέρουμε ότι Ο Πάπας των Χριστιανών ο οποίος παίζει ένα πολύ σκοτεινό ρόλο, έχει πάρε-δώσε με τους Αλβανούς που έχουν αξιώσεις έναντι της Ελλάδας;
Τροφή για σκέψη!!!
Πληροφορίες: agensir.it
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου