Google+ To Φανάρι : Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο λαθρομετανάστες – Αυτή είναι η αλήθεια πέρα απο την προπαγάνδα των φασιστερών

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο λαθρομετανάστες – Αυτή είναι η αλήθεια πέρα απο την προπαγάνδα των φασιστερών

Παρά το γεγονός οτι στην Ελλάδα οι φασιστεροί προσπαθούν να επιβάλλουν την ιδεολογική τρομοκρατία τους σε οποίους τολμήσουν να αναφερθούν στην αλήθεια του λαθρομεταναστευτικού και η οποία είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πρόσφυγες στην Ελλάδα απο την Ασία ή την Αφρική παρα μόνο λαθρομετανάστες...

Ο ΟΗΕ ορίζει ως πρόσφυγα κάποιον που φεύγει βιαίως απο μια εμπόλεμη ζώνη σε μια διπλανή χώρα π.χ απο την Συρία στην Τουρκία.
Οι εμπόλεμες χώρες αυτη την στιγμή, που απασχολούν την Ελλάδα είναι η Συρία, η Υεμένη και το Αφγανιστάν ακόμα και το ΙΡΑΚ έχει μη εμπόλεμη ζώνη προστατευόμενη απο κυβέρνηση.
Ας υποθέσουμε οτι φεύγουν αυτοί προς μια επόμενη συνορευόμενη ασφαλής χώρα δηλαδή στην Τουρκια ή την Σαουδική Αραβία, δικαιολογεί τον ορο πρόσφυγας σε αυτές τις χώρες.
Παύουν να θεωρούνται πρόσφυγες όταν παράνομα φεύγουν απο μια ασφαλή χώρα π.χ Τουρκια προς μια άλλη με σκοπό το καλύτερο βιοτικό επίπεδο η τα επιδόματα. Εν ολίγοις, το καθεστώς του πρόσφυγα το έχουν όσοι καταφεύγουν προς μία γειτονική τους χώρα λόγω καταστροφικών συνθηκών στην χώρα τους και μόνο στην γειτονική τους χώρα.
Ο Αφγανος π.χ δεν είναι πρόσφυγας στην Τουρκιά αλλα λαθρομετανάστης καθώς το Ιράν ειναι η γειτονικότερη χώρα στο Αφγανιστάν και η Τουρκία είναι δεύτερη χώρα.
Επίσης ο όρος πρόσφυγας διαφέρει απο λαθρομεταναστης καθώς περνάει τα σύνορα παράνομα για να προστατευθεί η ζωή του, και επίσης μετά τον πόλεμο πρέπει να επιστρέψει πίσω και όχι να αποικίσει μια άλλη χωρά Στην Ελλάδα πρόσφυγας θα ήταν ένας Αλβανός, Βούλγαρος, Σκοπιανός ή Τούρκος εάν σε αυτές της χώρες είχαμε πόλεμο. Αυτά τα λίγα για να μην μας τρομοκρατούν και μάς περνάν ηλίθιους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου