Google+ To Φανάρι : Δεκαέξι αποχαρακτηρισμένα έγγραφα θα σας αλλάξουν τα όσα νομίζατε για τους δορυφόρους

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Δεκαέξι αποχαρακτηρισμένα έγγραφα θα σας αλλάξουν τα όσα νομίζατε για τους δορυφόρους

Τι είπαμε κάνουν οι δορυφόροι; Προβλέπουν τον καιρό και σου δείχνουν τον δρόμο; Δεκαέξι αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που αφορούν στον Πόλεμο του Κόλπου ίσως σας αλλάξουν την εικόνα που έχετε για τους δορυφόρους που κάθε τόσο εκτοξεύονται και περικυκλώνουν τον πλανήτη μας ασφυκτικά ...

Και κάθε φορά που εκτοξεύεται κι ένας νέος, το παραμύθι πάντα περιέχει εξωτικά που θέλουν να μελετήσουν τον καιρό για να κατανοήσουν καλύτερα την Κλιματική Αλλαγή, νεράιδες με χρήσιμες εφαρμογές για τους πολίτες όπως είναι ένα GPS, καλύτερες και γρηγορότερες επικοινωνίες, ή μαγικά ραβδάκια που σου δίνουν την δυνατότητα να εντοπίσεις τον σκύλο ή τον πεθερό σου αν χαθεί, και πολλές άλλες ιστορίες ύπνου, γραμμένες στα Αμερικάνικα, στα Ρώσικα, στα Κινέζικα αλλά και… στα «Ευρωπαϊκά».
Στην πραγματικότητα, οι πλειοψηφία των δορυφόρων ελέγχονται από τις υπηρεσίες Άμυνας μιας χώρας ή από επιχειρήσεις που δουλεύουν για αυτές. Με λίγα λόγια, δορυφόροι = διαστημικό πολεμικό εργαλείο.
Μια ματιά στα αποχαρακτηρισμένα αυτά έγγραφα και σου φεύγει πάσα αμφιβολία:

Operation Desert Storm: Ten Years Later

Έγγραφο 7: Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας, Καταιγίδα της Ερήμου «Hot Wash» 12-13 Ιουλίου 1991, Ιούλιος 1991. Μυστικό, 10 σ.
Αυτή η αξιολόγηση 9 σελίδων εξετάζει τις διαστημικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Desert Storm σε σχέση με εννέα διαφορετικές περιοχές, όπως η υποστήριξη καιρού, δορυφορικές επικοινωνίες (SATCOM), πλοήγηση, χρήση εικόνων πολλαπλών φασματικών, προειδοποίηση τακτικής βαλλιστικής πυραύλων, και επανατοποθέτηση δορυφόρων. Κάθε σελίδα επικεντρώνεται σε μία περιοχή και περιλαμβάνει παρατηρήσεις, συζήτηση, διδάγματα και συνιστώμενες ενέργειες. Η αξιολόγηση σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι οι δορυφορικές επικοινωνίες ήταν απαραίτητες, αλλά τα ραδιόφωνα / κανάλια της SATCOM υπογραμμίστηκαν από μια «πλημμύρα επικοινωνιών», ότι το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού (GPS) παρείχε ενημερώσεις πλοήγησης σχεδόν σε κάθε όπλο επί σκηνής, την ανάγκη για ευρείες πολυφασματικές εικόνες και ότι οι δορυφόροι του προγράμματος υποστήριξης της άμυνας, αρχικά σχεδιασμένοι για την ανίχνευση στρατηγικών βαλλιστικών πυραύλων, ήταν αποτελεσματικοί στην ανίχνευση των εκτοξεύσεων Scud.
Σύμφωνα με το wikiΚατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, ηλεκτρομαγνητικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων μικροκυμάτων υψηλής ισχύος, που χρησιμοποιήθηκαν από το στρατό των Η.Π.Α. για να διαταράξουν και να καταστρέψουν τα ιρακινά ηλεκτρονικά συστήματα, μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο του πλήθους. Δεν είναι γνωστοί οι τύποι και τα μεγέθη έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Όπως πολλοί ίσως γνωρίζετε ότι υπάρχει «μελέτη» για την Οπλοποίηση του Καιρού μέχρι το 2025 – Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025, υπάρχει και η αντίστοιχη με το ίδιο ακριβώς dead line για την χρήση των όπλων DWE – DIRECTED ENERGY WEAPONS ON THE
BATTLEFIELD: A NEW VISION FOR 2025 .
Νομίζουμε ότι είναι καιρός ο κόσμος να πάψει να παραμυθιάζεται με τις καλές νεράιδες της τεχνολογίας, ειδικά της ασύρματης και να δούμε τους αληθινούς δράκους που στοιχειώνουν τη ζωή μας και τις ελευθερίες μας!

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου