Google+ To Φανάρι : Αφορά όλους τους Έλληνες: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν τον μέλλον της Συμφωνίας των Πρεσπών (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Αφορά όλους τους Έλληνες: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν τον μέλλον της Συμφωνίας των Πρεσπών (ΦΩΤΟ)

«Συνεχίζουμε να αποκαλούμε τα Σκόπια ‘Μακεδονία’».

Αυτό επισήμανε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε δηλώσεις του κατά την συνάντησή του με τον σκοπιανό ομόλογό του στην Άγκυρα....



του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Σεβόμαστε τις αποφάσεις του λαού της Μακεδονίας και της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε μία πολύ σοβαρή δήλωση που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Φυσικά, ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ, δεν αντέδρασε, διορθώνοντας πως το όνομα είναι «Βόρεια Μακεδονία», αλλά επανέλαβε την πλήρη στοίχιση των Σκοπίων με την Τουρκία.

Από τον επίσημο λογαριασμό του Τούρκου υπουργού άλλωστε, αναφορικά με την συνάντηση, έγινε η εξής δήλωση: «Συζητήσαμε τις σχέσεις Τουρκίας – Μακεδονίας και περιφερειακά ζητήματα με τον υπουργό Ντιμιτρόφ. Ευχόμαστε να καλωσορίσουμε την Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ως τον 30ό μας σύμμαχο, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

Τα Σκόπια θα αποκαλούνται «Βόρεια Μακεδονία» στα χαρτιά, αλλά όλοι θα κάνουν λόγο για «Μακεδονία» σκέτο, με «μακεδονική γλώσσα» αλλά και «μακεδονική εθνότητα» και εδάφη στα νότια που περιμένουν «απελευθέρωση».

Αυτό η Τουρκία το γνωρίζει και φυσικά το διατυμπανίζει, με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ να επιβεβαιώνει με την σιωπή του.

Οι «εχθροί του Ελληνισμού» πανηγυρίζουν για την επικείμενη κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή.

Έχουν «κοινό σχέδιο» υφαρπαγής ελληνικών εδαφών, εν προκειμένω των ελεύθερων μακεδονικών στην Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο της δημιουργίας «μακεδονικού κράτους» με τις «ευλογίες» των παγκοσμιοποιητών (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Και επειδή είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν ότι τίποτα δεν μπορούν να μας κάνουν τα Σκόπια δίχως στρατό, να θυμηθούν, αν το έχουν ξεχάσει, ότι στρατό δεν είχε ούτε το Κόσοβο. Οι μεγάλες αλλαγές, γίνονται με τα χαρτιά, τα οποία υπογράφονται από…





Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Discussed - relations and regional issues w/ FM @Dimitrov_Nikola. We wish to welcome Macedonia in as our 30th Ally without further delay. @MFA_Macedonia

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου