Google+ To Φανάρι : Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των "επαγγελματιών επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού!!

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των "επαγγελματιών επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού!!


Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ...
eamb-ydrohoos
Το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια δημιούργησε το "Μακεδονικό" ζήτημα και αυτό σήμερα - αγνοώντας τον Ελληνισμό - παραδίδει τη Μακεδονία στα χέρια των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ. Ο κομμουνισμός για άλλη μία φορά αποδείχθηκε το καλύτερο "εργαλείο" των Σιωνιστών ...
Ένα "εργαλείο", το οποίο δημιουργήθηκε από τους Σιωνιστές και κινείται από τα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ στο Βερολίνο. Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις μάς λένε οι Κινέζοι και στη προκειμένη περίπτωση μία φωτογραφία είναι χίλιοι τόμοι κειμένου: Η παράδοση της Μακεδονίας έγινε από τους κομμουνιστές σε έναν Σιωνιστή και έναν Γερμανό. Στην εποχή τού θριάμβου τού καπιταλισμού και της γενικής καταδίκης τού κομμουνισμού, τη μοίρα τής Ελλάδας την έχουν στα χέρια τους κομμουνιστές ...Κομμουνιστές είναι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ, αλλά και η Μογκερίνι ...Σκουπίδια τού κομμουνισμού υποταγμένα στα αφεντικά τού Σιωνισμού και της ΣΤΑΖΙ.


Ο χρόνος είναι μεγάλος "μαρτυριάρης", όταν πρέπει ν' αποκαλυφθούν σχέδια, τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια εξέλιξης. Όλα όσα βλέπουμε σήμερα δεν είναι αποτελέσματα τύχης ή λαθών των Ελλήνων, οι οποίοι έζησαν "πάνω" από τα όριά τους. Εδώ που φτάσαμε σήμερα φτάσαμε με έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Η Ελλάδα από την αρχή μπήκε σε ένα συνωμοτικό σχέδιο, που στόχο του είχε να τη μετατρέψει σε επαρχία χρέους ...και, ως γνωστόν, όποιος χρωστά δεν είναι ελεύθερος στο να παίρνει τις αποφάσεις του. Όλα αυτά πλέον είναι ορατά απ' όλους. Με τους παλιούς δωσίλογους αλυσόδεσαν την Ελλάδα στα χρέη και στη συνέχεια αυτά τα χρέη θέλησαν να τα μετατρέψουν σε εθνικό"ακρωτηριασμό" με τους δικούς τους κομμουνιστές.

Αποτέλεσμα εικόνας για σταζι μητσοτακης

Γνώριζαν δηλαδή ότι μπορούσαν να "φορτώσουν" με χρέη την Ελλάδα μέσω των αστών πολιτικών, αλλά γνώριζαν επίσης ότι αυτοί δεν είχαν τη δύναμη να προδώσουν σε αυτόν τον βαθμό την πατρίδα τους. Γι' αυτόν τον λόγο στην κρίσιμη στιγμή χρησιμοποίησαν τους δικούς τους κομμουνιστές. Οι αστοί πολιτικοί τούς ήταν χρήσιμοι μέχρι το "δέσιμο" της Ελλάδας και από εκεί και πέρα θα αναλάμβαναν οι κομμουνιστές "σφαγείς". Δεν ήταν πολύπλοκο το σχέδιο, αν σκεφτεί κάποιος τις υποδομές αυτών που αναφέρουμε. Γι' αυτόν τον λόγο ήρθε ο Κόκκαλης και "διαπλέχθηκε" με την πιο κερδοφόρα κρατική επιχείρηση, η οποία έλεγχε και τις επικοινωνίες τού ελληνικού λαού.

Η ΣΤΑΖΙ - μέσω του ΟΤΕ - "παγίδεψε" όλο το πολιτικό σκηνικό. Φυσικό είναι από εκεί και πέρα ένα "ξεπούλημα", που δρομολογούσε το ΠΑΣΟΚ, να το ολοκληρώνει η ΝΔ, και το αντίστροφο. Κανένας δεν μπορούσε να αρνηθεί την "υπογραφή" του, γιατί όλοι ήταν διεφθαρμένοι ή "πιασμένοι" από τη ΣΤΑΖΙ και τις πληροφορίες της. Είτε επειδή κάποιος τα "έπαιρνε" είτε επειδή ήταν ανώμαλος, όλοι υποτάσσονταν στις επιθυμίες τής ΣΤΑΖΙ και της Siemens. Όταν θα έφτανε η ώρα, αυτά τα χρέη θα γίνονταν ένα "μαχαίρι", το οποίο θα έμπαινε στο "λαιμό" τής Ελλάδας ...Υπομονή χρειαζόταν, για να μεγαλώσουν τα χρέη σε βαθμό τέτοιο, που να ακινητοποιήσουν την Ελλάδα εντελώς ...Μετά θα άρχιζαν οι απαιτήσεις των "σφαγέων".

Μιλάμε για μια ιστορία, η οποία θυμίζει τον "Έμπορο της Βενετίας". Οι Εβραίοι - όπως και ο Εβραίος Σάιλοκ - ήταν αυτοί, οι οποίοι θα έδιναν δάνειο με "αντιπαροχή" το "κρέας". Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους. Όταν ο δανεισμός ξεφεύγει από την οικονομική λογική κι αυτό που ζητάει ως "αντιπαροχή" είναι κάτι το διαφορετικό από το χρήμα, τότε μιλάμε για έγκλημα. Όπως είναι έγκλημα για χρέη να ζητάς ως "αντιπαροχή" την εκπόρνευση μιας γυναίκας, άλλο τόσο είναι έγκλημα για χρέη να ζητάς από έναν λαό να χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα ...Περί αυτού πρόκειται. "Φόρτωσαν" τον ελληνικό λαό εν αγνοία του με δάνεια, ώστε σε κάποια στιγμή να ζητήσουν το "κρέας" τού ελληνισμού. Από την αρχή αυτό επεδίωκαν ...Επεδίωκαν να δημιουργήσουν χρέη, τα οποία θα ήταν μαθηματικά αδύνατον να εξυπηρετηθούν μέσα από τη φυσιολογική οικονομική λειτουργία. Όταν δανείζεις ένα εκατομμύριο ευρώ σε μια όμορφη εργάτρια με μισθό 700 ευρώ, πού αποβλέπεις; ...Αυτό ακριβώς έγινε. Ακόμα κι όταν η Ελλάδα έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον "φορτίο", πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το "φόρτωμα" αυτό. Ποιοι ήταν αυτοί;...
...Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigrup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά "σκουπίδια". Στη συνέχεια την Ελλάδα την "εκβίαζαν" οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό τον συντονισμό και την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ ...Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό τον συντονισμό και την πίεση τού Στρος Καν τού ΔΝΤ. Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς "μοχλούς" τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς επίφοβους πολιτικούς ηγέτες τού Γαλλογερμανικού "άξονα". Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν "απατεώνες" συλλήβδην τους Έλληνες.
Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου γιωργο στρος καν
Αυτοί πίεζαν την Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό, προκειμένου να την οδηγήσουν στην "αυτοχειρία". Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την "αυτοκτονία" της και αντί να μιμηθεί το προηγούμενο παράδειγμα των Ισλανδών - και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων - λειτούργησε εντελώς αντίθετα απ' αυτούς; Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας έτρεξε να δανειστεί με υποθήκη το ίδιο το κράτος, για να ξοφλήσει τα σκουπίδια; ...Ο γνωστός τιμηθείς σαν κορυφαίος "στοχαστής" ...Ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ρωτάμε λοιπόν εμείς ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη ...Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει για συνωμοσιολογίες: Αυτή δεν είναι εν συντομία η "πορεία" που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή εξαθλίωση; Αυτοί, τους οποίους ονοματίζουμε έναν προς έναν, δεν είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές τού "εγκλήματος" εις βάρος τής Ελλάδας; Αυτοί δεν είναι οι βασικοί και μόνοι θήτες ενός τρομερού εγκλήματος -  όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου;

Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας με όλα του τα μέσα - πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. - εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; ...Είναι ΟΛΟΙ τους εβραϊκής καταγωγής ...Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. Αυτοί οι σιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι μεθόδευσαν από την αρχή μέχρι το τέλος την παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές ...δηλαδή στους εαυτούς τους.

Μιλάμε για έγκλημα πρωτοφανούς εντάσεως ...Έγκλημα πραγματικό με πραγματικά θύματα, εφόσον συνέβησαν στην Ελλάδα καταστάσεις, οι οποίες άπτονται των νόμων περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτόνησαν από την οικονομική κρίση στην οποία βύθισαν τη χώρα εγκληματίες τοκογλύφοι. Μιλάμε για δημογραφική κατάρρευση, εφόσον οι νεαρής ηλικίας Έλληνες έπαψαν να έχουν τις στοιχειώδεις δυνατότητες επιβίωσης και άρα δημιουργίας οικογένειας. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες νέους, οι οποίοι εγκατέλειψαν μόνιμα την πατρίδα τους. Όλα αυτά συνέβησαν από τους τοκογλύφους. Έβαλαν μια χώρα στο Μνημόνιο-σφαγείο, για να τη ρημάξουν. Λεηλάτησαν τα πάντα. Αυθαίρετα την έβαλαν στα Μνημόνια με ένα επίσης αυθαίρετο όριο του 110% τού χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ και μέσα σε μία δεκαετία με την πολύ "σωτηρία" το έφτασαν στο 180%. Το πιο τραγικό όμως είναι η "ποιότητα" αυτών των αριθμών. Το 110% τού χρέους ήταν "αέρινο" - σε μεγάλο βαθμό ομολογιακό - και με τη χώρα με γεμάτα ασφαλιστικά ταμεία και με ένα δημόσιο κεφάλαιο που άγγιζε τα 200 δις σε αξία. Σήμερα το χρέος είναι 180% καθαρά ενυπόθηκο, τα ασφαλιστικά ταμεία άδεια και το δημόσιο κεφάλαιο ξεπουλημένο.
Μιλάμε για έγκλημα προμελετημένο ...Η πρώτη φορά που το ΔΝΤ - και κατά παράβαση του ιδρυτικού του καταστατικού - ανέλαβε τη "σωτηρία" ενός κράτους μέσω του δανεισμού, χωρίς προηγουμένως να έχει "κουρέψει" το χρέος του. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μόνον στην περίπτωση της Ελλάδας ανέλαβε το ΔΝΤ να δώσει δάνεια σε "ακούρευτο" χρέος. Ο Εβραίος Στρος Καν ήταν αυτός, ο οποίος πήρε αυτήν την απόφαση, αδιαφορώντας για την ίδια τη λογική ύπαρξης του ΔΝΤ. Με αυτόν συνεργάστηκε ο Εβραίος Παπανδρέου. Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και καταστροφικές. Αυτά είναι πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία. Τέτοια λεηλασία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τόσο συγκεκριμένους ανθρώπους δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στην ιστορία αυτού του κόσμου ...Μιλάμε για απώλειες πολέμου.
Στο μέγα αυτό έγκλημα πρωταγωνίστησε η σιωνιστική Γερμανία. Η Γερμανία, ως κράτος, έκανε ό,τι χειρότερο, ελεεινότερο και πιο ύπουλο μπορεί να κάνει ένα κράτος σε ένα άλλο κράτος. Υπό τις εντολές των Σιωνιστών το υποταγμένο γερμανικό κράτος - απολύτως οργανωμένα και με έναν πραγματικό στρατό πραγματικών πρακτόρων - οδήγησε στη χρεοκοπία την Ελλάδα. Στη συνέχεια - και προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να μην αντιδράσει - τη συκοφάντησε και τη δυσφήμισε παγκοσμίως. Όταν την "αλυσόδεσε" με το Μνημόνιο, ήταν η πρώτη που έσπευσε να επωφεληθεί από τη λεηλασία ενός κράτους χρεοκοπημένου.
Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκε κανείς απ' αυτούς τους εγκληματίες τις ανθρώπινες απώλειες που μπορεί να συνεπαγόταν αυτό το πρωτοφανούς εντάσεως κοινωνικό έγκλημα. Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και βύθισαν στην απελπισία και στη φτώχεια τον ελληνικό λαό. Ισοπέδωσαν τα πάντα και λεηλάτησαν ό,τι πολύτιμο απέμεινε ...Από δίκτυα υποδομών μέχρι τουριστικό κεφάλαιο. Από τηλεπικοινωνίες μέχρι λιμάνια και αεροδρόμια, οι γερμανικές "ακρίδες" δεν άφησαν τίποτε. Μαζί μ' αυτούς και οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Άρπαξαν τις κρατικές τράπεζες, άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα απειλούν με πλειστηριασμούς τα σπίτια των πολιτών. Μέχρι και ο Εβραίος γαμπρός των Κλίντον "κονόμησε" από την ελληνική τραγωδία.

Το ΚΚΕ την κρίσιμη εκείνη ώρα τούς ήταν και πάλι χρήσιμο με τον βρόμικο ρόλο του. Αυτό το ίδιο ΚΚΕ την ώρα των Μνημονίων - τότε που ο ελληνικός λαός έψαχνε λύση πατριωτική - με μια προβοκάτσια "βραχυκύκλωσε" κάθε προσπάθεια. Έχοντας μπει το σύστημα σε υπέρτατο συναγερμό, έπαιξε το καλό του το "χαρτί" ...Ενεργοποίησε στην Ελλάδα τον σχεδιασμό τής Βαϊμάρης και έβαλε μέσα στην ελληνική Βουλή το "αδελφό" ναζιστικό κόμμα τής Χρυσής Αυγής ...Το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο έβαλε μέσα στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή, ώστε να "βραχυκυκλώσει" την αντίδραση έξω στους δρόμους ...Έβαλε έναν γραφικό φασίστα μέσα στη Βουλή, ώστε να εμφανίζονται οι Μπολσεβίκοι σαν Δημοκράτες ...Έβαλε μέσα στη Βουλή έναν "ναζιστή", ώστε να μπλοκάρει τη λειτουργία της.


Με αυτό το φασιστικό κόμμα προσπάθησαν να "λερώσουν" κάθε λαϊκή αντίδραση. Ο λαός παρ' όλο που υπέφερε για αρκετά χρόνια, δεν έβρισκε λύσεις - και νέα πρόσωπα να τις εκφράσουν—, γιατί πάντα οι χρυσαυγίτες, φορτωμένοι με κρατικό χρήμα και μέσα, "έτρεχαν" να "καπελώσουν" την κατάσταση. Ό,τι καλό και χρήσιμο ακουγόταν στην κοινωνία, το έπαιρνε η Χρυσή Αυγή και το "ακύρωνε", εφόσον, και μόνον που το εξέφραζε αυτή, το μετέτρεπε αυτόματα σε "κακό" και "άχρηστο". Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής κάποιος ναζιστής τής Χρυσής Αυγής θα δώσει την ευκαιρία στους κομμουνιστές προδότες να "υμνήσουν" τη Δημοκρατία και την Ελλάδα. Την ώρα δηλαδή που οι κομμουνιστές θα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για τις προδοσίες τους, όλο και κάποιος ναζιστής χρυσαυγίτης θα τους "σώσει", τινάζοντας τη συζήτηση στον "αέρα" ...Αυτός είναι ο ρόλος τους και γι' αυτό πληρώνονται. Έτσι φτάσαμε στη σημερινή αθλιότητα, χωρίς ο κόσμος ν' αντιδράσει.
Γνωρίζοντας πλέον οι Σιωνιστές ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν εξουθενωθεί, επιχειρούν σήμερα το τελειωτικό "χτύπημα" ...Χρήματα έναντι εθνικής κυριαρχίας ...Μιλάμε για πραγματική τραγωδία τύπου "Έμπορου της Βενετίας" ...Με τον Μοσκοβισί να ενσαρκώνει σήμερα έναν σύγχρονο Σάιλοκ, ο οποίος πιέζει για "ακρωτηριασμό" έναντι χρέους. Με τον Μοσκοβισί ζητάνε από την Κυβέρνηση το "κρέας" τού Ελληνισμού ...Ο Μοσκοβισί, ο οποίος δεν είναι κάποιος τυχαίος ...Είναι απόγονος των αντίστοιχων "Μπεναρόγια" τής Ρουμανίας. Η οικογένειά του ήταν από αυτές που "θεμελίωσαν" τον "σωτήριο" κομμουνισμό στη Ρουμανία και άρα έχει απόλυτη γνώση τής κατάστασης στην περιοχή. Αυτός ο Σιωνιστής έρχετα σήμερα και ανταλλάσσει χρήματα με τη "σάρκα" τής Ελλάδας.

Αυτός ο Σιωνιστής έρχεται σήμερα και "διαπραγματεύεται" με την Κυβέρνηση. Ποια Κυβέρνηση; ...Τη δική τους Κυβέρνηση ...Αυτήν που έφτιαξαν οι Μπολσεβίκοι και ο Κόκκαλης ...Την Κυβέρνηση μιας παραφυάδας τού ΚΚΕ, και άρα τού ίδιου του ΚΚΕ ...Την Κυβέρνηση του κόμματος του Μπεναρόγια ...Την Κυβέρνηση του κόμματος αυτού, το οποίο απήγαγε και βασάνισε χιλιάδες Ελληνόπουλα μέσα το κομμουνιστικό μπλοκ ...Την Κυβέρνηση που οι Σιωνιστές μπορούν να εκβιάζουν μέχρι θανάτου ...Την μόνη ελληνική Κυβέρνηση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει σε προδοσία τής Μακεδονίας.
Περί αυτού πρόκειται. Θέλουν να μετατρέψουν την οικονομική καταστροφή, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, σε εθνική καταστροφή. Αυτό γίνεται μόνον με προδοσία. Είναι καθαρή προδοσία τής Μακεδονίας η σημερινή συμφωνία. Όταν δέχεσαι ότι υπάρχει "Βόρεια Μακεδονία", εξυπακούεται ότι δέχεσαι πως υπάρχει και "Νότια Μακεδονία". Όταν αυτή η "Βόρεια Μακεδονία" προσδιορίζει "εθνικότητα", εννοείται ότι η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί από σύνορα και άρα αφορά ΟΛΟΥΣ όσους για τον οποιονδήποτε λόγο φέρουν τον "τίτλο" αυτόν, ο οποίος παύει πλέον να είναι μόνον γεωγραφικός. Στο μέλλον, δηλαδή, ο κάθε Έλληνας Μακεδόνας - από τη στιγμή που θα γεννιέται - θα έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα ...Με ένα τεράστιο τεχνητό δίλημμα: ...Τι είναι ο ίδιος εθνικά; ...Μακεδόνας ή Έλληνας; ...Με ποιους θα πρέπει να "ταυτίζεται"; ...Με τους βόρειους ή με τους νότιους; ...Σε ποια ιδιότητα και σε ποια σχέση θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα;
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρης εβραιος
Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς. Γιατί; ...Γιατί, όταν ο χρόνος θα αφεθεί να ωριμάσει την κατάσταση, θα ξεκινήσει η επόμενη φάση τού σχεδιασμού ...Η φάση τού διχασμού τής μακεδονικής κοινωνίας και η ενεργοποίηση των εσωτερικών συγκρούσεων. Όταν θα έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες τη "μακεδονική" "ταυτότητα" των Σκοπιανών κι ο κόσμος όλος θα τους αναγνωρίζει σαν "Μακεδόνες", θα αρχίσουν οι προκλήσεις ...Προκλήσεις, όμως, οι οποίες θα έχουν πάντα ως στόχο την ελληνική Μακεδονία. Εφόσον δέχεσαι την ύπαρξη της "Βόρειας Μακεδονίας" και τυχαίνει να κατοικείς λίγο πιο νότια απ' αυτήν, άρα είσαι κάτοικος της "Νότιας Μακεδονίας". Από εκεί και πέρα εύκολα τα προβοκατόρικα ερωτήματα: Γιατί κατοικείς τη "Νότια Μακεδονία", εφόσον δεν είσαι "Μακεδόνας"; Τι είσαι; Έλληνας ή Πόντιος. Με ποια ιδιότητα είσαι στη "Νότια Μακεδονία"; Μήπως είσαι κατακτητής; Μήπως καταδυναστεύεις τους ντόπιους "Μακεδόνες"; Όλα αυτά - με τα μέσα που διαθέτουν οι Σιωνιστές - είναι εύκολο να παρουσιαστούν όπως τους βολεύουν.
Θέμα χρόνου είναι γι' αυτούς να το κάνουν ...Θα το κάνουν, γιατί στόχος τους είναι η "Νότια Μακεδονία" ...Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη, την οποία οι Εβραίοι - και ο Μπουτάρης - αντιλαμβάνονται σαν εβραϊκή πόλη ...Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την "επαφή" της με το Αιγαίο ...Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή "διαπραγμάτευση". Αν πάρουν τον όρο "Μακεδόνας", αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό "βήμα" ...Δεν αποτελεί δηλαδή "υποχώρησή" τους - ή κάποιου είδους "απώλεια" - η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες ...Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα ...Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η "υποχώρησή" τους αυτή...
...Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν ν' αρπάξουν την ιδιότητα του "Μακεδόνα". Γιατί; ...Γιατί χρειάζονται τον όρο "Μακεδόνας" απολύτως "γυμνό" από την ελληνικότητά του ...Γιατί αυτόματα - και χωρίς ν' αλλάξει το παραμικρό δεδομένο - οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές "μειονότητες" της Μακεδονίας ...Μία ακόμα μειονότητα ανάμεσα στη βουλγαρική, την αλβανική, την εβραϊκή ή αυτή των Ρομά. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι - με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό - να τους κάνουν πραγματική "μειονότητα" μέσα σε μία διεθνοποιημένη "Μακεδονία".
Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος τσιπρας
Απέναντι σ' αυτόν τον τρομερό αντίπαλο με το οργανωμένο σχέδιο μάχης στέκονται σήμερα οι Έλληνες ...στην κυριολεξία ανοργάνωτοι. Προδομένοι από τις ηγεσίες τους δεν μπορούν ν' αναπτύξουν μια κοινή στρατηγική άμυνας. Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό, όταν έχεις προδότες "ηγέτες" όπως τον Τσίπρα ή τον Κοντζιά; Πώς είναι δυνατόν να ελπίζεις σε αλλαγή, όταν η επόμενη επιλογή είναι η "ρεαλίστρια" οικογένεια Μητσοτάκη; 

Πώς είναι δυνατόν ν' αντισταθείς, όταν ακόμα και μια μαζική διαμαρτυρία υποβαθμίζεται και λοιδορείται απ' αυτούς, οι οποίοι κέρδισαν τις εκλογές, "γλείφοντας" τον κυρίαρχο λαό; Πώς θα αμυνθεί αυτός ο κυρίαρχος λαός, όταν ξαφνικά "υποβαθμίζεται" και από κυρίαρχος και σοφός γίνεται "ετερόκλητος όχλος", που καθοδηγείται από φασίστες; Πώς είναι δυνατόν να κερδίσεις μια μάχη, αν δεν "βλέπεις" τον εχθρό σου;

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/07/makedonikes-thermopyles.html


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου