Google+ To Φανάρι : Σημαντικό: Το όραμα της Κίνας, για το Παγκόσμιο Διαδίκτυο

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Σημαντικό: Το όραμα της Κίνας, για το Παγκόσμιο Διαδίκτυο

Οι Κινέζοι προωθούν ένα…διαδικτυακό μοντέλο που δεν θα σας αρέσει καθόλου!

 Το όραμα των «δαιμόνιων» Κινέζων για το Παγκόσμιο Διαδίκτυο, μόνο καλό δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε....


Η Κίνα σε απόλυτη συνεργασία με εταιρείες-κολοσσούς, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα απόλυτα ελεγχόμενο Παγκόσμιο διαδικτυακό χώρο.


Το el, εδώ και καιρό σας ενημερώνει για τις περίεργες κινήσεις της Κίνας. Διαβάστε παλιότερά μας άρθρα (Κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Η νέα οικονομική υπερδύναμη, θέλει να ελέγχει απόλυτα τους πολίτες της και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, Αν οι Κινέζοι αναλάβουν τον ρόλο του Παγκόσμιο χωροφύλακα, σύντομα το Παγκόσμιο διαδίκτυο θα αποκτήσει ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.


1.Οι δημοσιεύσεις θα είναι απόλυτα ελεγχόμενες
2.Δεν θα υπάρχει ανωνυμία
3.Θα υπάρχει ένα σύστημα βαθμολόγησης των επιδόσεων των πολιτών (το σύστημα αυτό, λέγεται dragonfly όπως διαβάσατε σε παλιότερό μας άρθρο)


Σημείωση: Η κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα, είναι πραγματικά χαοτική, αφού η κυβέρνηση από την μια προωθεί Κομμουνιστικές πρακτικές (λογοκρισία κλπ) και από την άλλη προωθεί την φιλελευθεροποίηση της κινεζικής οικονομίας (κίνηση που δεν συνάδει με την ιδεολογία του Κομμουνισμού). Αυτό συμβαίνει, επειδή διάφοροι οίκοι διαφορετικών συμφερόντων, έχουν την έδρα τους στην Κίνα.


Υπενθύμιση: Αν τελικά οι κινέζοι δεν αναλάβουν τον ρόλο του Παγκόσμιου χωροφύλακα (που κάποτε είχαν οι ΗΠΑ του Ομπάμα), υπάρχει και άλλη εναλλακτική.


 Για αυτό τον λόγο, θέλουν το BREXIT οι Βρετανοί – Ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Παγκόσμιου χωροφύλακα ΑΝ…..

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Γκάβιν Γουίλιαμσον, παραχώρησε μια συνέντευξη ιδιαίτερα αισιόδοξη για το μέλλον της Μεγάλης Βρετανίας.


Τι δήλωσε στην Sunday Telegraph, μεταξύ άλλων:
Τώρα που «βγαίνουμε» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει να γίνουμε πιο αισιόδοξοι. Αυτή η στιγμή, είναι η μεγαλύτερη που έχουμε ζήσει ως τώρα, σαν Έθνος, από το τέλος του Β’Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορούμε να αποκτήσουμε ένα νέο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ρόλο.


Παρακάτω είπε ότι, όπου έχει οικονομικά συμφέροντα η βρετανία, έχει και…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ. Μάλιστα, δήλωσε την πρόθεση του να δημιουργηθούν στρατιωτικές βάσεις σε δύο περιοχές:
Στην Σιγκαπούρη ή στο Μπρουνέι, ώστε να βρίσκεται κοντά στην Κίνα, αλλά και στην Δημοκρατία της Γουιάνα στην Νότια Αμερική ή στο νησί Μοντσερράτ, το οποίο βρίσκεται στην Καραϊβική θάλασσα και αποτελεί βρετανικό υπερπόντιο έδαφος (απομεινάρι της Βρετανικής Αυτοκρατορίας).


Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι Βρετανοί δεν επέλεξαν τυχαία τον δρόμο της εξόδου από την ΕΕ.
Έχουν το σχέδιό τους και λειτουργούν μεθοδικά. Σε περίπτωση που η Κίνα, δεν καταφέρει να γίνει το «καλό παιδί» της Παγκοσμιοποίησης, η παλιά δόξα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, αν και αυτό το σενάριο είναι αρκετά ακραίο.
 

Με τις άλλοτε προοδευτικές ΗΠΑ όμως, πλέον να βρίσκονται στα χέρια του Δεξιού Τραμπ, με την προοδευτική Γαλλία να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Κίτρινων Γιλέκων, με την Γερμανία να βρίσκεται σε κατάσταση ομηρίας εξαιτίας του μεταναστευτικού, με την Ρωσία να βρίσκεται στα χέρια του Πατριώτη Πούτιν και με την Κίνα να βρίσκεται κάτω από μια Κομμουνιστική χούντα που προσπαθεί να φιλελευθεροποιήσει την οικονομία της, οι επιλογές της Νέας Τάξης δεν είναι και πολλές.
 

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι θα γίνει, καθώς όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή. Ένα είναι το σίγουρο πάντως. 


Οι Βρετανοί δεν έπαθαν κάτι ΞΑΦΝΙΚΑ και επέλεξαν να φύγουν από την ΕΕ (εκτός και αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, πράγμα ΔΥΣΚΟΛΟ έως ΑΔΥΝΑΤΟ).

Κάτι βλέπουν να έρχεται και θέλουν να είναι αυτοί, που θα…..προωθήσουν και πάλι τις ΙΔΕΕΣ τους και τις ΑΡΧΕΣ τους.
Ποια είναι η γνώμη σας; Τα σχόλια δικά σας!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου