Google+ To Φανάρι : Yπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο και ύπουλο από τους ισλαμιστές – Το ρεπορτάζ που αφορά Κράτος και πολίτες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Yπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο και ύπουλο από τους ισλαμιστές – Το ρεπορτάζ που αφορά Κράτος και πολίτες

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του el.gr
Οι γερμανικές Αρχές προειδοποιούν πως στην Ευρώπη υπάρχει ένας μεγαλύτερος κίνδυνος από το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα.
Πρόκειται για την σουνιτική «μουσουλμανική αδελφότητα», η οποία συνιστά μία εκ των ισλαμικών Ενώσεων με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Είναι ιδιαίτερα ενεργή σε Συρία και Ιορδανία, ενώ τα δίχτυα της έχουν απλωθεί και στην Ευρώπη, ποδηγετώντας φυσικά τους παράνομους μετανάστες...

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στην Γερμανία, ειδικά στην Ρηνανία-Βεστφαλία, αυξάνεται η απήχησή της σε Οργανώσεις και Τζαμιά, όπως μεταδίδει το Focus Online.
Η «ισλαμική κοινότητα» στην Γερμανία, με έδρα την Κολωνία, λειτουργεί ως κεντρικό σημείο του δικτύου της «μουσουλμανικής αδελφότητας», αναφέρει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος και υπογραμμίζει:
«Με τις προσπάθειές της για δημιουργία πολιτικοκοινωνικού συστήματος (στην Ευρώπη), βασισμένου στην Σαρία, παραβιάζει την φιλελεύθερη δημοκρατική συνταγματική τάξη».
Ο επικεφαλής της κρατιδιακής Υπηρεσίας, στην Ρηνανία-Βεστφαλία, για την Προστασία του Συντάγματος, Burkhard Freier, σημειώνει πως η «μουσουλμανική αδελφότητα» συνιστά μεγαλύτερο κίνδυνο για την γερμανική δημοκρατία από τους ακραίους σαλαφιστές, την Αλ Κάιντα ή το Ισλαμικό Κράτος.
Αυτό γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, τα ηγετικά στελέχη έχουν μεγαλύτερη μόρφωση, επιρροή και στήριξη, όπερ και σημαίνει φυσικά πως μπορούν να περάσουν με διάφορους τρόπους την ισλαμική ιδεολογία στην Ευρώπη.
Ο στόχος τους, συμπληρώνει ο Freier είναι «Η εγκαθίδρυση ισλαμικού θεοκρατικού Κράτους, μεταξύ των άλλων, στην Γερμανία».

Με άλλα λόγια οι ισλαμιστές φροντίζουν να προκαλέσουν χάος στης ισλαμικές χώρες, δημιουργούνται «κύματα» «προσφύγων και μεταναστών», όπως τους ονομάζουν και έπειτα οι «μορφωμένοι μουσουλμάνοι» τους οργανώνουν και χρησιμοποιώντας «δημοκρατικά μέσα» προσπαθούν, με την στήριξή τους, να περάσουν τον Νόμο της Σαρίας στην Ευρώπη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και αναντίρρητα αφορά και την Ελλάδα, στην οποία ήδη εφαρμόζονται προγράμματα ένταξης των παράνομων μεταναστών, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς.
Μήπως οι Αρχές πρέπει να ερευνήσουν για πιθανά δίκτυα της «μουσουλμανικής αδελφότητας» και στην χώρα μας;
Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πώς το Ισλάμ, πέρα από θρησκεία και κάλυψη των πιστεύω αρκετών ανθρώπων, αποτελεί και μια πολιτική επιλογή που συγκρότησε και συγκροτεί έναν πολυπληθή αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι επιδιώκουν, στο πλαίσιο της πάλης ιδεών, την κυριαρχία των «πολιτικοθρησκευτικών» τους «πιστεύω» ΚΑΙ στην Ευρώπη.
Προς επίρρωση των παραπάνω, στην Βόρεια Ιταλία η Ένωση (μορφωμένων) Μουσουλμάνων της πόλης Μπέργκαμο προχώρησε στην αγορά μιας καθολικής εκκλησίας στην πόλη Μπέργκαμο.
Αγόρασε το κτήριο, μέσω δημοπρασίας, για 450.000 ευρώ. Η σκέψη πως μια μικρή καθολική εκκλησία θα μετατραπεί σε τζαμί είναι για πολλούς, σύμφωνα με την Deutsche Welle, ένας είδος «εισβολής» των μουσουλμάνων.
Ο Αλλάχ διώχνει τον Χριστό» ήταν το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφόρησε η δεξιά εφημερίδα Λίμπερο όσον αφορά την δημοπρασία της εκκλησίας.
Ο πρόεδρος της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα, ο οποίος ανήκει στην εθνικοδεξιά Λέγκα υποσχέθηκε να ακυρώσει το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.
Βλέπουμε λοιπόν πως ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στους «τρομοκράτες» ισλαμιστές, εντός και εκτός Ευρώπης, η πραγματικότητα είναι πως «σιωπηρά» αλλά μεθοδικά, οι Ενώσεις «μορφωμένων μουσουλμάνων» προωθούν μια «νέα Ευρώπη», στην οποία δεν θα χωράει ο Χριστός και όσοι Τον πιστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου