Google+ To Φανάρι : ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

 ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  

"ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕ  ΤΟ 

 ΜΕΡΟΣ  ΤΩΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !


Οι  ελληνικές  πολιτικές δυναστείες (Καραμανλή, Παπανδρέου,
Μητσοτάκη,  Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτη κ.λ.π.),  οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, διότι εξασφάλιζαν την κληρονομική διαδοχή στην πολιτική μέσω του ονόματος  και όχι μέσω της αριστείας και της αξιοκρατίας. 
Γνωρίζετε πώς δικαιολογούν οι έλληνες  πολιτικοί την κληρονομική τους διαδοχή;..

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ – ΤΑ ΖΩΑ - ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.  Ο "'εθνάρχης" Κ. Κραμανλής παρακλήθηκε από τον "γέρο" της Δημοκρατίας Γ, Παπανδρέου να διαμεσολαβήσει για να προσληφθεί ο γιός του, Ανδρέας, στην Εθνική Τράπεζα.

Ο "σοσιαλιστής, μεταρρυθμιστής της Δημοκρατίας" Κ. Σημίτης παρακλήθηκε από τον φιλελεύθερο Κ. Μητσοτάκη να διαμεσολαβήσει για την πρόσληψη του γιού του Κυριάκου στην Εθνική Τράπεζα.


Ο "βυθίσατε το Χόρα" Ανδρέας Παπανδρέου παρακλήθηκε από τον ιδρυτή του κράτους πρόνοιας Γ. Γεννηματά να διορίσει την κόρη του στην Εθνική Τράπεζα. Η οποία απολύθηκε μετά υπηρεσία 6 μηνών, για ανήκεστη βλάβη της υγείας της και έκτοτε (40+ χρόνια) λαμβάνει αναπηρική σύνταξη.


Ο "λεφτά υπάρχουν" Γεωργάκης Παπανδρέου παρακλήθηκε από την ίδια την Γεννηματά να διαμεσολαβήσει για τον διορισμό του οδοντίατρου συζύγου της στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, από όπου μισθοδοτείται, εργαζόμενος στο ιδιωτικό του Ιατρείο.Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΗΣ  CIA".  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. 


ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ».
Οι  ελληνικές  πολιτικές δυναστείες (Καραμανλή, Παπανδρέου,
Μητσοτάκη,  Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτη κ.λ.π.),  οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, διότι εξασφάλιζαν την κληρονομική διαδοχή στην πολιτική μέσω του ονόματος  και όχι μέσω της αριστείας και της αξιοκρατίας. 
Γνωρίζετε πώς δικαιολογούν οι έλληνες  πολιτικοί την κληρονομική τους διαδοχή; 
 
Γράφει ο Χαρίδημος Τσούκας, καθηγητής στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Warwick, στις 24/10/2010 στην “Καθημερινή” με τίτλο “Είμαι κατά της οικογενειοκρατίας αλλά….”:
 
«Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη δημαρχιακή υποψηφιότητα του γιού της Κώστα Μπακογιάννη με το εξής σχόλιο: πρόκειται για “φυσική εξέλιξη ενός τέκνου που μεγαλώνει σε πολιτική οικογένεια και όπως το παιδί ενός δικηγόρου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει δικηγόρος και ενός γιατρού να γίνει γιατρός, έτσι τα παιδιά των πολιτικών είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθούν και αυτά με την πολιτική…».
(Τα παιδιά των μεγάλων επιστημόνων δεν γίνονται μεγάλοι επιστήμονες αν δεν το αξίζουν, διότι στην επιστήμη πρέπει να αποδεικνύεις πάντα  την αξία σου).  
Αφού ο αρθρογράφος παραθέτει πλειάδα επιχειρημάτων του, παραλληλίζει ως εξής τα παραπάνω αναφερθέντα:
«Όπως στην Ινδία τον δολοφονηθέντα Ρατζίβ Γκάντι διαδέχτηκε στην πολιτική αρχικά η σύζυγος και τώρα τα παιδιά, έτσι και τον δολοφονηθέντα Παύλο Μπακογιάννη διαδέχτηκε η Ντόρα και τώρα ο Κώστας. Στις τριτοκοσμικές κοινωνίες το κύριο κριτήριο αναφοράς στη λειτουργία του δημόσιου βίου δεν είναι τα προσόντα αλλά η συγγένεια». επιχειρήσει κανείς να ιχνηλατήσει τα σκοτεινά μονοπάτια και τις γραμμές αίματος που συνδέουν την πολιτική, πνευματική και επιχειρηματική «ελίτ» της χώρας θα κλάψει με δάκρυ πικρό.
H  ελληνική πολιτική σκηνή λειτουργεί   σαν  κάστα ή κλειστή λέσχη,  στο  στυλ  της  Μαφίας.  Τα  ελληνικά  πολιτικά  κόμματα  είναι  κλειστά  κλαμπ  και φυτώρια  «γόνων» και «επιγόνων»  εις το διηνεκές.  Εάν  κανείς  εγκύψει,  έστω  και  για  λίγο,  μέσα  στα  ελληνικά πολιτικά  τζάκια  θα  αισθανθεί  μία  ανυπόφορη  οσμή σήψης και μια αποφορά «καμαρίλας» και ίντριγκας,  που υπήρχε  μόνο  στα  παρηκμασμένα  βασιλικά  παλάτια  της  Γαλλίας  των  Λουδοβίκων. Ατελείωτη  η  οικογενειοκρατία  της  Βουλής:

Σαμαράς, Κεφαλογιάννης, Βαρβιτσιώτης, Γκελεστάθη, Πάλλη (Πετραλιά), Τατούλη, Νάκος, Χατζηγάκης, Καλογιάννης, Καραγκούνης, Δήμας, Κεδίκογλου, Δαβάκης, Μπασιάκος,   Βασ. Κατριβάνου, Καφαντάρη, Λυμπεράκη (ανιψιά του Κ. Μητσοτάκη), Φωτήλας, Χατζηδημητρίου, Λαμπρούλης, Μανωλάκου, Κατσίκης, Παπαηλίας
 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εβδομηκοστή επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την εβδομηκοστή επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ:

«Σήμερα, το Ισραήλ γιορτάζει την εβδομηκοστή επέτειο της ανεξαρτησίας του. Μια περίοδος ταυτόχρονα, σύντομη, αλλά και επίπονη. Σύντομη, γιατί τα εβδομήντα χρόνια στη διαδρομή ενός ιστορικού Έθνους που μάλιστα βίωσε, μοναδική στην ιστορία, εφιαλτική βία και απάνθρωπο διωγμό, είναι λίγα. Επίπονη, γιατί η εβδομηντάχρονη πορεία του κράτους του Ισραήλ ήταν ανηφορική και δύσκολη. Πέρασε μέσα από περιόδους ειρήνης και σταθερότητας, αλλά και αστάθειας, συγκρούσεων και πολέμων. Με επιτυχίες, αλλά και σφάλματα, όπως συμβαίνει άλλωστε στην πορεία όλων των Εθνών και των κρατών.

Σήμερα, το Ισραήλ είναι μια ισχυρή, οικονομικά ανεπτυγμένη και σταθερή Δημοκρατία σε μια πολύ δύσκολη περιοχή, γεμάτη εντάσεις, προκλήσεις και αβεβαιότητα.

Οι δεσμοί μας, από την εποχή της αναγνώρισης και της έναρξης των διπλωματικών μας σχέσεων το 1990 επί Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, διαρκώς αναπτύσσονται και εμβαθύνονται σε όλους τους τομείς με αμοιβαίο όφελος.

Ευχόμαστε στους πολίτες του Ισραήλ να συνεχίσουν να προοδεύουν και να ενισχύσουν τη συμβολή τους στην οικοδόμηση και την εμπέδωση της σταθερότητας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας».


Χρ. Μαρκογιαννάκης λάβρος κατά Κυρ. Μητσοτάκη μιλά για οικογενειοκρατία και φερετζέ ανανέωση

Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Σούδα με πλήθος κόσμου. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης προχώρησε σε ολομέτωπη επίθεση ενάντια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλλοντας τον για αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς και ότι θεωρεί το κόμμα ιδιοκτησία του, ενώ μίλησε και για οικογενειοκρατία.  


Θεόδωρος  Πάγκαλος:  άλλη  μία  οικογενειοκρατία,  ο εγγονός του δικτάτορα  Πάγκαλου,  κομμουνιστής,  προδότης,  πράκτωρ  ξένων  πρεσβειών.

Πάγκαλος για Κατσίφα: "Ορθά τον πυροβόλησαν  οι  αλβανοί, είχε όπλο".


Ο  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ  ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ

50  χρόνια  κρατάει  πλέον  η  αριστερή  κομμουνιστική  κυριαρχία  στην  Ελλάδα,  η  οποία  καθήλωσε   τον ελληνικό  λαό  σε  πλήρη οπισθοδρόμηση  και   ανυποληψία  από  πνευματική,  κοινωνική,  πολιτική, ηθική και πολιτιστική άποψη. 


Στα  χρόνια  αυτά  δημιουργήθηκε  ο περιβόητος  «αριστερός  ελληναράς»  (homo  pasokus,  homo  koykoyes,  homo  syrizeos,  κλπ),  άτομο  με  ιδιόμορφη  ελαστική  και  χαλαρή  ηθική  συνείδηση,  ο   οποίος  μισεί  με  ταλμουδικό  μίσος  την  «δεξιά» κοσμοθεώρηση,  δηλαδή  το σύνολο  των  αντιλήψεων,  των  ιδεών  και  των  πρακτικών   του  ελληνικού  λαού,  που  μας  κράτησε  ζωντανούς  σ’  αυτή  την  γωνιά  του  κόσμου,  το  επιβιωτικό   πακέτο,  που  μας  έκανε  έθνος  και  κράτος  στον  βίαιο,  ανταγωνιστικό  και  θανατηφόρο  κόσμο  που  ζούμε.


Τα  χαρακτηριστικά  που  έχει  ο  «αριστερός  ελληναράς»,  το  χειρότερο  δείγμα  ανθρώπου  που  έχει  να επιδείξει  η  ανθρωπότητα  σήμερα  είναι: 

    ένα  νεόπλουτο μισομορφωμένο  λιγούρι,   ένας  τεμπέλης,   ψεύτης  και  ασυνείδητος  κλέφτης  και  καταστροφέας  του  δημόσιου  πλούτου, ένας  ισχυρογνώμονας  συνδικαλιστής,  φοροφυγάς,  ανίκανος  για  εργασία  αλλά  ικανότατος  στην  πάρλα  και  στην  απατεωνία,  ένα  τομάρι  που  θέλει  οι  άλλοι  να  δουλεύουν  και  αυτός  να  καταναλώνει.  
 


 ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΟ ΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ.


«ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ».Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΛΒΙΝΙ 

Κι ενώ ο Ελληνισμός έχει στηθεί στα έξη βήματα και τον ντουφεκάνε βρίζοντας "ξένοι φαντάροι", οι λαλίστατοι βαρώνοι της γαλάζιας πολιτικής συμμορίας, παριστάνουν τους Κινέζους.

Που είναι καλέ ο Μεγάλος αρχηγός; Ο οποίος σπεύδει να δώσει ποδοσφαιροματσάκια με ομάδες "μειονοτικών" [γύφτους τους αποκαλούσε ο Παπαδιαμάντης] αλλά τώρα που το αλβαναριό εκτελεί εν ψυχρώ Έλληνες, το έχει γυρίσει στο σπίρτζηκο: "δεν άκουσα, δεν είδα, δεν ψυχανεμίστηκα..."
Κι ο κύριος αντιπρόεδρος;
Κι η κυρία Ντόρα μας;
Κι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, ο λόρδος πρίγκιψ του Καρπενησίου;
Κι ο Κωστάκης ο Καραμανλής; Ο επονομαζόμενος και Βούδας; [ή Μπούρδας;]
Που είναι ρε παιδιά όλα αυτά τα καθεστωτικά συμμοριτόπουλα;

Έχασαν τη λαλιά τους; Έχασαν τη μαγκιά τους; Έχασαν στα καζίνα;
Δεν μιλάνε επειδή γουστάρουν να εκτελούνται ένας-ένας οι Έλληνες, ώσπου στο τέλος να μην μείνει σε τούτον εδώ τον τόπο, ούτε η ανάμνηση της φυλής μας;
Ή μήπως δεν μιλάνε επειδή αν μιλήσουν και πουν καμιά στραβή, θα τους μαλώσουν τα αφεντικά τους;
Τι τρέχει τέλος πάντων με τους γαλάζιους βωβούς;

Νίπτουν τα χέρια τους ως γαλάζιοι Πιλατοι μπροστά στη γενοκτονία των Ελλήνων και προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, όταν θα τους καλέσουν οι παγκόσμιοι νονοί να τους αναθέσουν την εξουσία και θα πρέπει τότε αυτοί να οπλίζουν τα καλάσνικωφ των Αλβανών, αντί να κάμουν την κορόιδα τώρα που τα οπλίζουν οι κόκκινοι συμμορίτες;
Δεν χρειάζεται αδέρφια μου να πάτε μακριά για να καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους, μπροστά στον ανοιχτό ακόμα τάφο του νεκρου Έλληνα πατριώτη.
Έχουν ήδη προσυπογράψει την ανάληψη της εργολαβίας για τη γενοκτονία των Ελλήνων και την αντικατάσταση τους απο σλαβοαφροασιατικές μάζες.
Η φαντασίωση ότι, αν και όταν ανέβει στην εξουσία η γαλάζια πολιτική συμμορία, τότε ο Έλληνας μπορεί να πάψει να είναι το υποψήφιο θύμα του πρώτου λαθροεισβολέα, μέσα στην ίδια του τη χώρα, είναι απλώς μια αυταπάτη που θέλουν να τη διατηρούν οι απελπισμένοι ελληνόφωνοι.
Που δεν τολμούν να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια και να δουν την σκληρή αλήθεια.

Καταρχήν, ούτε η γαλάζια, ούτε η ροζ, ούτε η κόκκινη, ούτε η πράσινη, ούτε καν οι εμπριμέ πολιτικές συμμορίες, που χαρακτηρίζονται ευφημιστικά ως μέλη του "συνταγματικού τόξου" δεν πρόκειται να κυβερνήσουν, αν και όταν βρεθούν στην εξουσία.
Αυτοί είναι όλοι τους εντολοδόχοι της αμερικάνικης πρεσβείας, των σιωνιστικών κογκλάβιων, των τριλατεράτων και των μπιλντεμπερκεράτων νονών, των ευρωκινέζικων μεγιστάνων του αφανούς πλούτου, των χρηματοπιστωτικών ομίλων και των τραπεζών, των μυστικών πρακτόρων και των μυστικών νταβατζήδων της οικουμένης.
Ούτε ένας τους - μα, ούτε ένας τους - δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, επειδή το πόπολο τον εξέλεξε με την ελεύθερη βουληση του. Ούτε ένας τους δεν εκφράζει έστω και μία γραμμή της λαίκής βούλησης.

Όλοι ανεξαιρέτως όσοι έχουν αναρριχηθεί μετά τη λεγόμενη μεταπολίτευση σε μία από τις 4 εξουσίες, το πέτυχαν επειδή πρώτα κατόρθωσαν να πείσουν κάποιους θύλακες της πλανητικής υπερεξουσίας, ότι θα είναι πιστοί και άξιοι εργολάβοι των σχεδίων τους.

Όλοι ανεξαιρέτως, από τους κάπο ντι τούτι κάπι των πολιτικών συμμοριών, ως τους παυλοπουλαίους και τις παπακώστες, έχουν σπρωχθεί από κάποιους υπερεθνικούς μηχανισμούς, για να ανέλθουν στην εξουσία.
Και δεν κουμαντάρουνε αυτοί. Κουμαντάρουν τα αφεντικά τους.
Γι αυτό και οι λαλίστατοι αντιπρόεδροι, υποπρόεδροι, επιπρόεδροι και καραπρόεδροι της γαλάζιας πολιτικής συμμορίας, δεν βγάνουνε άχνα, μπροστά στο συνταρακτικό γεγονός του φόνου ενός Ελληνα πατριώτη απο τους Αλβανούς μπάτσους.
Ένα γεγονός που από μόνο του, θα έπρεπε να είχε φέρει τα πάνω - κάτω στην Ελληνική κοινωνία...

Κι αυτοί νίπτουν τας χείρας τους ως άλλοι Πιλάτοι, επειδή έχουν ήδη υπογράψει πολιτικές συναλλαγματικές και πολιτικά συμβόλαια, με τους νονούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 
Και μέρος αυτών των συμβολαίων κάμει ρητά λόγο για αντικατάσταση των Ελλήνων και ολοκληρωτική εξαφάνιση της φυλης τους, του πολιτισμού τους και της ιστορίας τους.
Τι να σου πουνε μετά για τους Αλβανους φονιαδες, ρε κακομοιρη Ελληνα;

Αλλωστε να μην ξεχναμε ποτε, οτι ο πρωτος που ανοιξε τα συνορα στον τριτοκοσμικο τυχοδιωκτισμο [και ειδικα στο αλβαναριό] ηταν ο εγγονος της Πηνελοπης Δελτα [τι ειρωνεια της ιστοριας, ρε πουστη μου...]     
Και να ξέρετε επίσης ότι οι χειρότεροι, οι πιο υπουλοι και οι πιο βουλιμιίοι μεταναστολάγνοι είναι ακριβώς οι μεγαλοαστοί των πολυτελών προαστείων, που διαβιώνουν φυσικά με ασφάλεια πίσω απο τους θωρακισμενους μαντροτοιχους τους, αλλά που παριστάνουν τους αλληλέγγυους και τους φιλανθρωπιστές, όταν αναφέρονται στους τριτοκοσμικούς εγκληματίες, που έχουν λαθροκαταλαβει τις λαϊκες γειτονιες των πολεων μας.

Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που "κατεβαίνουν" με τις μερσεντες απο το Μαρουσι ή την Εκάλη, στην πλατεία Βάθη, στο Μεταξουργείο και στην πλατεία Κουμουνδούρου, για να ξεκωλιάσουν καμιά ανήλικη Αλβανίδα, ενώ το πρωί η γυναίκα τους γαμιέται με τον πρώτο μελαμψό που θα της κάτσει.
Είναι όλοι αυτοί, που πληρώνουν ένα ξεροκόμματο για τη μαύρη εργασία του Πακιστανού και τον μόχθο του επισης ανασφαλιστου Πολωνού, ενω ταυτόχρονα πλασάρονται ως αντιρατσιστές και φασιστοφάγοι, επειδή δινουν αυτά τα ψίχουλα, στους απελπισμένους τριτοκοσμικούς λαθρέποικους.
Και είναι οι ίδιοι ακριβώς γαλάζιοι λυκάνθρωποι που οργανώνουν ΜΚΟ και εταιρείες αλληλεγγύης επί παντός του επιστητού, για να τα παίρνουν χοντρά από κρατικούς οργανισμούς, ενώ στοιβάζουν τους υποτιθέμενους προστατευόμενους τους στα σκηνάκια της Μόριας.
Είναι όλη αυτή η σαπίλα που διακινεί τα κοινωνικά καρκινώματα της παιδεραστίας, του traficking, της κομπίνας [για βαλτε με το νου σας κατι Follie-Follie και κατι αντιπροεδρους των τζαμπο...] της χοντρής μίζας και της πλέον ανάλγητης γραβατοπειρατείας, που σκοτώνει εκ του μακρόθεν, χωρίς να βάφει τα χερια της με αιμα.

Αυτοί είναι οι γαλάζιοι Πιλάτοι και γι αυτό δεν βγανουν τσιμουδια, ακομα και οταν οι Ελληνες στηνονται στα εξη βηματα, μπροστα στα ματια ολωνων μας.
Και εχεις απο κατου εκατομμυρια ελληνοφωνους χαχολους, που πιστευουν και ελπιζουν, πως αν ερθει αυτη η χλιδατη μεγαλοαστικη λερα στην εξουσια, τα πραγματα θα γινουν καλυτερα για την Ελλαδα!
Ναι, αμε...

Ας πανε να ρωτησουν εναν απο δαυτους, τους γαλαζιους αρχισυμμοριτες, που πεφτει ο ταφος του νεαρου που σκοτωσανε οι λαθρεποικοι στου Φιλοπαππου ή που είχε υψώσει την Ελληνική σημαία ο Κατσιφάς και τον έβαλε στο σημάδι ο αλβανικός χάρος.
Καλά και σε χαιρετάω...

Ρωτήστε τους καλύτερα σε ποιο γαμιστρώνα προσφέρονται ανήλικα "προσφυγάκια" και να 'στε βέβαιοι ότι θα λάβετε εμπεριστατωμένη απάντηση, με τηλέφωνα και διευθύνσεις.
Και μετά τραβατε να τους ψηφισετε...       

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΞΕΛΙΞΗ:Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΟΤΖΙΑΣ  ΚΑΤΕΘΕΣΕ   ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΣΤΗΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  ΜΗΝΥΣΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΚΑΜΜΕΝΟΥ,  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΜΥΝΗΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ !


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ   ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

ΝΔ: Αδιανόητο ένας πρώην ΥΠΕΞ να καταθέτει μήνυση κατά του Υπουργού Άμυνας
Η αξιωματική αντιπολίτευση  στην ανακοίνωσή της  αναφέρει  πως είναι αδιανόητο «πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης» και επαναφέρει το αίτημα για την δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του Ν. Κοτζιά:
«Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος. Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
Πηγή

45 σχόλια :

 1. I am a Staff Author at FieldEngineer.com a Marketplace for On-Demand telecom workforce, extending from field engineers to high-level network engineers, project
  managers and Network Architects in 146 nations.
  Read more: System Integratiion and Validation engineer

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Good. I am really impressed with your writing talents and also with the layout on your weblog. Appreciate, Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to peer a nice weblog like this one nowadays. Thank you, check also virtual edge and subject line for thank you email

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Thanks , I’ve recently been searching for information about this topic for a while and yours is the greatest I have found out till now.
  But, what concerning the bottom line? Are you sure about the source? 메이저사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. It’s truly a nice and helpful piece of information. I’m happy that you simply shared this helpful information with us. 바카라사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Hi! this is often nice article you shared with great information. Thanks for giving such an exquisite informative information. 토토사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Hard to ignore such an amazing article like this. You really amazed me with your writing talent. Thank you for sharing again.

  야설

  Feel free to visit my blog :
  야설

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Nice to be visiting your blog again. it has been months for me. Well this article that i’ve been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college. and it has same topic with your article. Thanks. great share
  일본야동
  Feel free to visit my blog :일본야동

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Thanks For Sharing Such An Interesting Article, It Is Really Worthy To Read. I Have Subscribed To You And From Now On I'll Check Your Profile Daily For Interesting Stuffs.
  국산야동
  Feel free to visit my blog : 국산야동

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping to view the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now ?? Thank you for the auspicious writeup.
  일본야동
  Feel free to visit my blog : 일본야동

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Hi there! This article could not be written much better!
  야설
  Feel free to visit my blog : 야설

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. It’s so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also. Feel free to visit my website; 온라인카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content! Feel free to visit my website; 카지노사이트링크

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Very nice blog post. I like this site. Continue the good work! It is exciting to read it and, use it. Thanks for the article. Feel free to visit my website; 온라인카지노사이트넷

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. I enjoyed over read your blog post. Your blog have nice information, I got good ideas from this amazing blog. I am always searching like this type blog post. I hope I will see again.. Feel free to visit my website; 바카라사이트닷컴

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. I am very happy to read this article .. thanks for giving us go through info.Fantastic nice. I appreciate this post. 토토

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. I finally found great post here. Thanks for the information. Please keep sharing more articles.
  바카라사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Hard to ignore such an amazing article like this. You really amazed me with your writing talent. Thank you for sharing again.
  토토사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. It’s awesome in favor of me to have a web page, which is useful in favor of my experience. thanks admin. 온라인카지노

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Spot on with this write-up, I actually think this amazing site needs far more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the advice. 바카라사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. I've been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, 파워볼사이트 and I'm really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Canon IJ Network Tool is a toolkit software with the options to keep a check on most of your Canon printer network settings and adjust them according to your requirements. The Canon IJ Network tool will get you through the network settings uninterruptedly. Canon IJ Printer Utility is a complete software package meant to adjust and modify the configurations of your printer device as per the requirement.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Visit
  www.hp.com/go/wirelessprinting and open the door to the world of HP smart printing solutions. HP wireless printer is a versatile printing device that helps you print, scan, copy and fax your documents as per the requirement.
  Visit ij.start.canon | ij.start canon and find out the best way to download Canon printer drivers. Canon printers are ideal for every situation wherever you need a document, paper, or photo print or even if you wish to scan, fax, and do more ijstart.canon will make you learn how to set up a canon printer to get advanced printing features.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. i continuously visit your weblog and retrieve everything you publish here but i by no means commented however nowadays once i noticed this submit, i couldn't prevent myself from commenting right here. Satisfactory mate! Extraordinary! I am surprised at how nicely you use words to get your factor across. I'd be interested by reading extra of your work . I used to be just surfing thru the internet seeking out a few statistics and got here across your weblog. I am impressed by way of the information which you have on this blog. It indicates how well you apprehend this difficulty. Bookmarked this web page, will come lower back for more. This text was written through a actual questioning author. I agree some of the with the stable factors made through the writer. I’ll be again quickly . Thank you for posting this info. I simply need to can help you know that i just take a look at out your web site and i locate it very exciting and informative. I cannot wait to study lots of your posts. Very first-rate!!! After i search for this i found this weblog at the pinnacle of all blogs in seek engine. For the very first time, i study your weblog and without a doubt loved it. Your way of delivering content is surely superb and considerable. Desire you may maintain this and offer new, particular and strong content material out of your facet. For me, it’s a five stars article . 카지노

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. I accidentally searched and visited your site. I still saw several posts during my visit, but the text was neat and readable. I will quote this post and post it on my blog. Would you like to visit my blog later? 메이저놀이터추천

  ΑπάντησηΔιαγραφή