Google+ To Φανάρι : Κυπριακό: Σοβαρές καταγγελίες του ΕΛΑΜ – Ελπίζουμε να μην ευσταθούν, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Κυπριακό: Σοβαρές καταγγελίες του ΕΛΑΜ – Ελπίζουμε να μην ευσταθούν, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει!

Σοβαρές καταγγελίες του εκπροσώπου τύπου του ΕΛΑΜ,ο οποίος σε δήλωση του, υπογραμμίζει ότι:
Οι τουρκοκύπριοι που δηλώνουν διαμονή στις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές, εγγράφονται αυτόματα στον εκλογικό κατάλογο των Ευρωεκλογών.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει γίνει, ένα σοβαρό βήμα για την αναγνώριση της τουρκικής κατοχής, κατα μια έννοια;;;;; Αναρωτιόμαστε όλοι, όπως είναι λογικό....

Η δήλωση που έκανε ο Γεάδης Γεάδη, ο οποίος είναι ο εκπροσώπος τύπου του ΕΛΑΜ:

Εξετάστηκε σήμερα στην επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής των Αντιπροσώπων τον νόμο περί εκλογής των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ταυτόχρονα, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταθέσαμε τροπολογία για να διορθώσουμε την στρέβλωση που υπάρχει στον υπάρχοντα νόμο όπου οι τουρκοκύπριοι που δηλώνουν διαμονή στις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές, εγγράφονται αυτόματα στον εκλογικό κατάλογο των Ευρωεκλογών.
Δηλαδή, με την ανοχή και σύμφωνο γνώμη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναγνωρίζουμε την κατοχή και μετατρέπουμε τους σφετεριστές των κατεχόμενων περιουσιών μας, σε χρήστες.
Δείτε ΕΔΩ την δημοσίευση!!!
Γενικό σχόλιο: Αν ισχύουν όλα όσα ειπώθηκαν, θα μιλάμε για μια κατάσταση πραγματικά πολύ επικίνδυνη, για ολόκληρο τον ελληνισμό. Τα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν, είναι πάρα πολλά, ΟΜΩΣ:

Μένει να δούμε, αν αυτές οι καταγγελίες προχωρήσουν και αν οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν. ΕΜΕΙΣ ελπίζουμε ότι δεν ευσταθούν αλλά δυστυχώς, ο ελληνισμός δέχεται πολλά χτυπήματα, εντός και εκτός, οπότε δεν τρέφουμε και πολλές ελπίδες.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου