Google+ To Φανάρι : Μικρός Νικόλας μας δείχνει κατι …! Αυτο που ο Πρωθυπουργός μας ανάφερε σαν γραφικό να το σκεφτόμαστε !

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Μικρός Νικόλας μας δείχνει κατι …! Αυτο που ο Πρωθυπουργός μας ανάφερε σαν γραφικό να το σκεφτόμαστε !

Ολα καπως ετσι ξεκινουν , σταλια σταλια να περνουν στο υποσυνειδητο σου … !
Και ο Τσιπ ραςς μπορει να ειπε για πρωτη φορα αληθεια…οτι δεν κινδυνευει απο αυτον ο σταυρος στην σημαια …βεβαιως και δεν ειπε οτι αυτος εχει κανει τις αναλογες κινησεις πανω στην σκακιερα ωστε να ....
παραδωσει στους επομενους την ευκαιρια αλλα και την ετοιμη συνειδηση της μαζας ..ωστε να αφαιρεθει ο σταυρος καποια μερα !
Ετσι δουλευουν φιλε μου , αργα μεθοδικα ..σαν τις πεταλουδες που αν τους φτιαξεις το τεχνητο φως να αλλαζει καθε δωδεκα ωρες αυξανουν την παραγωγη τους σε μεταξι….!
Η διαφορα λοιπον η δικη σου ..με τους “γραφικους” του πρωθυπουργου ειναι αν εσυ μπορεις να δεις αυτο το παιχνιδι απο την μερια του μεταπαικτη και οχι αυτου που ειναι μεσα στο παιχνιδι !!..Το μεγαλο παζλ βεβαια δεν το βλεπουν ουτε οι πρωθυπουργοι που απλα σαν πιονια ψηφιζουν νομοσχεδια που ουτε καν εχουν διαβασει ..!
Για οσους δεν μπορουν να το δουν ας αναρωτηθουν ποια σημαια υπαρχει με μπλε οριζοντιες ριγες και κοκκινο σημειο με αστερακια….
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου