Google+ To Φανάρι : Εδώ κάτι γίνεται, κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, την οποία υπερσπίζεται ο... Δαλάι Λάμα

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Εδώ κάτι γίνεται, κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, την οποία υπερσπίζεται ο... Δαλάι Λάμα

Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους 
Το 2011 ο Δαλάι Λάμα είχε πει ότι η τότε επίσκεψή του στη Σουηδία θα ήταν μάλλον η τελευταία. Επτά χρόνια αργότερα επισκέφθηκε και πάλι την ευρωπαϊκή χώρα για τον εορτασμό των 80 ετών ζωής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Individuell Människohjälp» και είχε ένα διπλό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους:
Προστατεύστε τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη, αλλά και βοηθήστε τους να επιστρέψουν στις χώρες τους για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή τους. 

Μιλώντας σε εκδήλωση της IM στο Μάλμο o 83χρονος θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, που το 1989 είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, είπε για τους πρόσφυγες: «Υποδεχθείτε τους, βοηθήστε τους, μορφώστε τους... αλλά θα πρέπει να κάποια στιγμή να αναπτύξουν τη δική τους χώρα».
«Νομίζω ότι η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους» σημείωσε, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει σαφές στους πρόσφυγες ότι «θα πρέπει να επιστρέψουν για να ανοικοδομήσουν τις χώρες τους».
Να σημειωθεί ότι ο Δαλάι Λάμα εγκατέλειψε το 1959 το Θιβέτ, μετά την καταστολή της εξέγερσης από τις κινεζικές δυνάμεις. Ζει εξόριστος στην Ινδία. :
 AFP, Ναυτεμπορική
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου